בחירת סנדק -מה לעשות?

לא חושבת שמישהו יסרב

אבל יש אנשים שזה יותר חשוב להם מאחרים... למשל אבא שלי די התחזק מבחינת האמונה וחלם להיות סנדק לחמי זה היה מחמיא, אבל הוא אינו "מעניק" למעמד את אותה החשיבות שאבא שלי נותן... ובכל מקרה, אם חמי לא היה מוותר מלכתחילה, אבי היה מוותר בשבילו למה בכלל לערבב "ריב" ב"שמחה"?

lulyK

New member
אבא שלי למשל, לא רק שויתר,

כנראה שהוא לא היה מסכים גם אם הייתי מתעקשת. מפחיד לו, מביך לו ולא נראה לו קשור אליו.

לילך87

New member
לי היה מזל!!

זה נכד ראשון משני הצדדים בן זכר!! ולבעלי פשוט לא היה איכפת אז מה זה ניצלתי את המצב אפילו שידעתי ש"הכבוד" ו"נהוג" לתת לאבא של הבעל נתתי לאבא שלי כי אותו אני הרבה יותר אוהבת וממש ממש רציתי שיהיה הסנדק!!! במלוא מובן המילה לבן שלי!! הבטחתי שבילד הבא אין לי בעיה שיהיה אבא של בעלי .... אבל שוב היה לי ממש ממש ממש מזל שבד"כ לא קורה!! בהצלחה... אולי את יכולה להגיד לו שייתן לך את זה כמתנה על כל 9 החודשים הקשים שעברת מה לא מגיע לך? את סחבת!!

שמירלנה

New member
הבעיה היא שהוא זה שתמיד נותן יותר מעצמו

גם אם זה לא דברים מהותיים הוא נוטה לוותר ,כי אין לו הרבה דברים שמש חשובים ועקרוניים לו. אז הוא טוען שזה ממש חשוב ולא יקרה כלום אם פעם אחת אני אוותר.

אצלנו בגלל שזה נכד ראשון בן אצל

חמי אז היה ברור שנותנים לו את הכבוד מאחר ואביכבר היה סנדק בעבר. ועוד משהו שאני אספר, אחותי ילדה בן חודש אחרי שהתחתנו, והיא ובעלה בחרו בבעלי להיות הסנדק, אומרים שזו סגולה להבאת ילדים. כמובן שזה היה כבוד גדול ובנוסף 9 חודשים בדיוק אחרי הברית של האחיין שלי אלעד שלנו נולד !!! בכל מקרה תעברו קודם את הלידה שיהיה המון בהצלחה עם המון בריאות זה הכי חשוב !

anny12

New member
גם להעביר את הילד לאבא (הרי

האבא של התינוק מעביר את הילד לסנדק) מוכח כסגולה לאנשים שלא הצליחו להביא ילדים וזה מאוד השפיע.....

אצלנו היה כך

חמי היה סנדק למס' נכדים. אבי לעומת זאת מבוגר יותר מחמי ולכן הוא לא היה סנדק לכן מה הסתם שבכבוד הוא: א. למבוגר יותר - ז"א יצא לזכותינו ב. מי שהיה פחות פעמים סנדק.

שמירלנה

New member
ולנו יש יותר קושי ../images/Emo13.gif

1.אף אחד לא היה סנדק . (אפילו לאבא שלו יש קצת עוגמת נפש כי לבן שלו נולד בן והוא לא נתן לו את הכבוד אלא החליט בעצמו להיות הסנדק) 2.הם באותו גיל. תודה.

anny12

New member
אז אם תתני לו להיות הסנדק את תעשי

אותו הכי מאושר ואת הבן שלו עוד יותר.......

למעלה