בחן את עצמך: האם אתה הומו?

fayd הפשוש

New member
בחן את עצמך: האם אתה הומו?

אנא בדוק אם אתה אחד מהדברים ברשימה הבאה: 1) אוכל בתחת, 2) מרמה בדמקה, 3) נושכני, 4) אינסטלטור, 5) פותח סתימות, 6) מחפש במחילות, 7) מנקה ארובות, 8) בוחש בשוקלוד, 9) מרגיש חרא, 10) מפליץ קונדומים, 11) מחרבן קוטג´, 12) מוחא קפיים בלי ידיים, 13) דוחף אצבעות בתחת כשהידיים באויר, 14) תכשיטן, 15) ידיד, 16) לא הולך לים בשביל הכוסיות, 17) קונה פליבוי בישביל המאמרים, 18) לא מכיר את sex4free, 19) לא מעוניין בקשר הרגע, 20) חובב ירקות מאורכים, 21) הלכתי למיצעד הגאווה כדי לירקוד, 22) מסתכל בפורנו על הצדיים של המסך? 23) גושי חרא ביין השניים, 24) דוקר חרא, 25) בוקר ישבנים, 26) מעלה גרה, 27) מלטף סוסים, 28) שותה קינלי, 29) מלבין קיבה זכרית!!! 30) לופת רקטומים, 31) נושך קריות, 32) מסתכל על המוכר ולא על הקנקן, 33) מפיל סבונים, 34) סיסי, 35) יושב על כיסה הפוך, 36) בוהה ישבנים, 37) נהנה להיכנס למיקלחות ציבוריות, 38) צולע, 39) משופשף, 40) מורח ווזילין, 41) מתאים צבעים, 42) מתופף, 43) בילתי מאותגר רקטומאלית, 44) אוהב לתת גב לחברים, 45) שודד הים של התחת, (קלטו את זה:) 46) חומס ישבנים! 47) יושב שיבע כל שבוע, 48) מאכזב הורים, 49) מאמץ ילדים, 50) שם אטמים אבל לא באוזניים, 51) מחרבן פעם אחת, 52) מרגיש חרא, 53) חוסך נירות טואלט, 54) מחדד פין, 55) משחק ברופא וחולה, 56) בכל מסיבה עושה רכבת, 57) רוא את החור בקצה המינהרה, 58) ספר נשים, 59) לופת עקבים! 60) מנופף דגלי פסים ציבעוניים, 61) צועד בטילת פעם בשנה, 62) נידחף, 63) פולש פרטיות, 64) מרעיד גברים!, 65) מקפיץ אשכים! 66) מתכופף, 67) דוגל בשיטת תחת תחת תחת, 68) מרים ארנקים דימיונים, 69) חולץ חרצנים, 70) מפרק מישפחות, 71) צובט לחחים, 72) עושה שוק אם גיל חובב!, 73) מנשק קיפות, 74) מגרגר זרע! 75) מרחיב אופקים, 76) אסיר, 77) עושה נוד ושמועים אוווווו, 78) חומד ילדים, 79) בועל רקטומים! 80) מזיין בלי ליקרוע קרומים, 81) מכיר את הגב של הידידים שלו מקרוב, 82) לובש חולצות בטן, 83) חושף פופיקים, 84) מכור לארוויזיון, 85) פריסליה, 86) ההורים שלשואלים למה אתה לא יכול להיות כמו אח שלך?, 87) משחק באבא ואבא, 88) כובש עכוזים! 89) חודרני, 90) חולץ פקקים, 91) מרטיט תוסיקים, 92) לועס אשכים, 93) מלחך רקטומים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, 94) נוגס זיקפות, 95) לא מפחד להכניס להריון, 96) במעדון של גייז כי יש שם אחלה מוזיקה, 97) הולך בפישוק, 98) לבן שקוף על השפתיים, 99) החברה הכי טובה, 100) מבין בעיצוב! אתה בדקת ומצאת שאתה יותר מ10 דברים שהיו ברשימה, מזל טוב! אתה הומו!

TwelveEyes

New member
../images/Emo6.gif

המממ... עניתי ב"כן" על 13 סעיפים. אוי! אני הומואית!

LeeCooper69

New member
עניתי ב"כן" על כל מה שלא מעיד

´פסיבי´... סורי, אני לא אקטיבי... אני רדיואקטיבי!!!

sarah

New member
100 דרכים להגיד טבעוני

אני ניזונה בעיקר מכדורי ויטמינים ומים אוכלת עשב!!! מכסחת דשא! מלחחת פרחים באחו! אמ סליחה על הדיבור הזה.. אני גדלתי, פשוט בבית ארגנטינאאי -_-) סיגל ציטטה מתוך ´100 דרכים להגיד טבעוני´) סיגל: אצלנו אוכלים בשר כמו גברררר!! יאהה (קול גברי) *שריר בזרוע* חומסת חסה! מכינה קוטג´ מסויה : קונה בחנויות למוצרי טבע נושכת טופו חובבת סויה בולעת וטימינים ארוחה שלמה בתוך גלולה סיגל: איך את יכולה לחיות ככה, סעמק?!!?!?!?!?!?! *משתגעת* *רצה בכל החדר ונתקלת בקירות* מבשלת בבית חברה באנונימוס מלטפת ארנבים!! בוחשת בשוקולד חרובים המפרנסת הראשית של טבעול לא הולכת לפארק בשביל מנגל חובבת ירקות מארוכים בוהה בסטייקים בסתר מאמצת אפרוחים קונה שווארמה בשביל הפיתה לא מסתכל על בריטני ספירס כמו ´חתיכת בשר´ הבשר היחידי שהיה לה בפה היה מחובר לבנאדם חי.. משחררת נקניקי סלאמי לשדות הפתוחים אוכלת נקניקיות סויה באה למדורה בשביל השירים סיגל: הביצים היחידות שהיא מוכנה לשים בפה הן. גולדממבר במועדון טבעול? מאת סיגל ושרה
באעבה, שרה (וסיגל)

sarah

New member
הרשימה המתקונת

*אוכלת עשב *מכסחת דשא *מלחחת פרחים באחו *חומסת חסה *מכינה קוטג´ טופו *קונה בחנויות למוצרי טבע *נושכת טופו *חובבת סויה *בולעת וטימינים *ארוחה שלמה בתוך גלולה *מבשלת בבית *חברה באנונימוס *מלטפת ארנבים *בוחשת בשוקולד חרובים *המפרנסת הראשית של טבעול *לא הולכת לפארק בשביל מנגל *חובבת ירקות מארוכים *בוהה בסטייקים בסתר *מאמצת אפרוחים *קונה שווארמה בשביל הפיתה *לא מסתכל על בריטני ספירס כמו ´חתיכת בשר´ *הבשר היחידי שהיה לה בפה היה מחובר לבנאדם חי.. *משחררת נקניקי סלאמי לשדות הפתוחים *אוכלת נקניקיות סויה *באה למדורה בשביל השירים *הביצים היחידות שהיא מוכנה לשים בפה הן. *גולדממבר במועדון טבעול? אם ענית בחיוב על 5 או יותר מהסעיפים הקודמים אתה טבעוני. מזל טוב!

sarah

New member
עוד כמה ../images/Emo13.gif)

*לא רעב כרגע *מזמין רק צ´יפס וקולה בבורארקינגסיגל: בברגר קינג מזמינה רק צ´יפס וקולה *יש לה לשון ירוקה *אף פעם אין לה עצמות בשביל הכלב *יש לה אורז בשוקו *מזונופובית *במקפיא שלה יש רק גלידה פרווה וקרח *מזמרה *סלסילת פירות *אינה בראש שרשרת המזון *כשיושבים לאכול איתה אז תמיד נשאר מלא אוכל לעצמנו *לא רעבה כרגע *שותה מים (סיגל! למה לרדת לפסים אישיים? &gt
) באעבה, שרה

עוד כמה ../images/Emo9.gif

בברגר קינג מזמינה רק צ´יפס וקולה יש לה לשון ירוקה אף פעם אין לה עצמות בשביל הכלב יש לה אורז בשוקו מזונופובית במקפיא שלה יש רק גלידה פרווה וקרח מזמרה סלסילת פירות אינה בראש שרשרת המזון כשיושבים לאכול איתה אז תמיד נשאר מלא אוכל לעצמנו לא רעבה כרגע שותה מים

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo6.gif

שוחט! אני יכול לומר על עצמי שאני לא-טבעונית ואפילו לא צימחונית, חוץ מזה שאני ´שותה מים´
אבל אני מעדיפה תה קמומיל בכלל..

נפלא! ../images/Emo140.gif אני תוהה...

מאחר שאני גם הומו וגם צמחוני, אז לפי הרשימות אני יכול לדעת אם אני יותר הומו או יותר צמחוני? ובכלל, "מלחך עשב" נמצא בשתיהן, לא?

שילובים מופרעים

100 (או הרבה פחות) תיאורים לומר: הומו טבעוני (אוקיי.. רעיון עלוב.. אבל זה יוצא משעשע
) *מחדד מלפפונים *משחק באבא וחסה *בועל ירקנים *שקוף שקוף על השפתיים (מים) *מלטף ארנבים ורודים *יש לו לשון ירוקה-בהירה *לא מסתכל על בריטני כמו "חתיכת בשר" (אם כי כבר היה את זה
) אווווקיי אין לי הרבה השראה בשעה זו של הלילה.. הרגישו בנוח להוסיף משלכם

sarah

New member
עוד 3 והבהרה לגולשים ../images/Emo13.gif ../images/Emo23.gif../images/Emo15.gif

-עושה שוק אם גיל חובב! -למה אתה לא יכול להיות כמו אח שלך? (תאכל בשר! תהיה גברררר
) -את השלישי שכחתי. הבהרה לגולשים- בעקבות בילבולים: |סכנה| סיגל נודעת גם בכינויה הרמיוני Danger
יש לה שיער חום קרה חלק
יש לה פתאום משקפיים אבל אין לי מושג אם היא לובשת אותם או לא.
אורה נודעת גם בכינויה Lady_Voldamort והיא חברה הכי הכי טובה בעולם
(תהייה:מה עובר עליי?
)שלי והיא עוד מעט בת 16. מזל"ט! יש לה תלתלים חומים כהים דיי ארוכים ומשקפות
|גרביל|ויש את שרה שהיא אני ונודעת בשמה sarah ויש לה שיער חום בהיר קצר ומשקפות. תודה על זמנכם.

למעלה