בחן את עצמך: האם אתה הומו?

מגעילה ../images/Emo46.gif ..אני ג´ינג´ית ../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

זהו. עכשיו נעלבתי. לא מדברת איתך.

sarah

New member
המממ ../images/Emo10.gif

מצטערת מעומק ליבי אבל... את?! ג´ינג´ית?! הממ הייתה לי חברה שהייתי בטוחה שהיא ג´ינג´ית עד שקלטתי שכולם קוראים לה בלונדינית טיפשה!
סיגל!!! איך את ג´ינג´ית? :-O
:)

../images/Emo2.gif אני בשוק אני בהלם אני ה-מו-מה!

אולי כי הפעמים היחידות שראית אותי היו בלילה בחושך או תחת אורות צהובים מוזרים של מרתף/סלון או בבוקר כשהתעוררת ישנונית כולך ואמרת לי לא לדבר על מוות או בצהריים כשהלכנו לתחנה בנ"צ או באורות מהחלון של החדר הזה בבנין של האגודה או באורות האלה של אחה"צ שמחוץ לבניין של האגודה או במיליארד תמונות או בכל שעה משעות היממה בכל סוג של תאורה לאאאא.. גם כל אחד אחר במקומך לא היה מבחין בפרט שכזה...
אממ..
בצחוק... הכל ס22ה גבר

sarah

New member
|גאהבבךובעצמי|

גם אני טבעונית, אם לא הבהרתי לך את זה קודם לכן. יש לי נטיה מזוכיסטית מוברכת לרדת על עצמי
באעבה, שרה

../images/Emo108.gifממש בוגר

לא שיש לי נטיות אבל אני אומרת חייה ותן לחיות. למה לעשות רע לאנשים? למה לצחוק וללגלג על דרך החיים שלהם? ה-"100" סעיפים שהזכרת הם ילדותיים ,רדודים וחסרי טקט. ורק שתדע שאני מבטיחה לך שיש לך נטיות לכיוון השני, וזה יתעורר ביום מין הימים. ה ו מ ו פ ו ב!!!

sarah

New member
ד"א... ../images/Emo13.gif

פייד הפשוש (אלון) הומו ככה שאממ... זהלא כל כך רלוונטי מה שאמרת
ואז באו הטבעונים והתחילו גם לרדת על עצמם.
אבל תודה לך
באעבה, שרה

fayd הפשוש

New member
רעות אלמוג היקרה:

אממממ אני הומו מוצהר בערך מגיל שבע.... אני עשיתי את הרשימה הזאת סתם כי זה היה משעשע כל הזמן הזה שאנשים שכאילו שומאים הומואים משהו בסיגנון: "אני סטרריט אז אני מגניב ונהדר!" אותי זה הצחיק אותך לא זאת בעיה שלך!

למעלה