בחרתי להיות מאושרת ו...

deep ocean

New member
בחרתי להיות מאושרת ו...

איך דרך חזרה :) מרגישה נהדר מושלם נפלא!! כך אני מרגישה כרגע לבסוף החלטתי לא לשכור את הדירה ההיא בגלל שני דברים: הקומה הרביעית-אני יודעת שאני אמצתא משהו טוב יותר המרחק-אני אמצא משהו קרוב יותר והזוג הזה התחילו לעשות לנו קטע-שהם שכחו משהו שסיכמנו עליו כל זה הוביל אותי למסקנה שאני אמצא משהו טוב יותר!! :) וזה גרם לי להרגיש מעולה, שאני לא לחוצה על דירה ושאני יודעת שיהיה בסדר כרגע יש לי בבית של הורים שלי חדר+מקלחת+שירותים+אוטו ואני יכולה להישאר פה עד למציאת הדירה שאני רוצה בלי פשרות על דברים חשובים (יש דברים שאני מוכנה להתשפר עליהם) לדעתי כתבתי פה שהייתי חולה, הגרון שלי היה ממש נוראי באתי היום להילר שלי-הוא ריפא אותי!! חברים אני בריאה (כמעט), ואל האמנתי בכלל שהוא יוציא אותי מזה כי מאד שבאתי אליו האדם הנהדר הזה, עזר לי כל כך הרבה אבל אף פעם לא הייתי חולה בתקופה הזאת ולא שהייתי צריכה את ההוכחה הזאת שהוא אדם מיוחד ויש לו כוחות על אנושיים אבל זה תמיד נחמד לראות את זה שוב :)))) אני מרגישה מצויין דיברתי איתו על כל מיני דברים...... בלעדיו התהליך שלי היה בטוח יותר איטי ואיתו-התהליך שלי מואץ כל כך שמחה שהקשבתי לעצמי והלכתי אליו לדעתי ההליכה אליו מסמלת את נקודת פתיחת העצמאות שלי עם הורים שלי עד אז הקשבתי להם בהליכה אליו לא הקשבתי להם (הם לא אהבו איך שהוא נשמע בטלפון) ואני עמדתי על דעתי, וכל כך שמחה על כך!!!! הוא מדהים, פשוט מדהים!!!!! בכל אופן כל כך טוב לי עכשיו אני כל יום יותר ויותר עצמאית ביחס להורי לא נותנת להם לשלוט עושה דברים בשביל עצמי ומרגישה מעולה!!! מ-ע-ו-ל-ה!!! ואם המצב רוח שלי ירד מתישהו אני כבר יודעת שזה זמני כי ברגע שנכסתי לתהליך הזה שוב דבר לא יכול לעצור אותי מלהמשיך לשמוח ולהתקדם בדרך היפה הזאת!!!! המכשולים תמיד יהיו - השאלה מה נעשה איתם ואני בוחרת בלתת להם מקום-הכוונה לא להתעלם מהם ההיפך, להבחין בהם! אבל לא לתת להם להשתלט עלינו וזה כל ההבדל כן להיות מודעים למה שקורה כן לשים לב מה קורה אצלנו בפנים מה מתחולל בפנים כשמרגישים קצת רע אבל להבין מה קורה ולהבין שזה זמני ולא לתת לזה להשתלט על האור היפה שמאיר אותנו!! :) אוהבת מיכלי

חוכמית

New member
אוהבת מיכלי ../images/Emo24.gif

המשיכי בדרכך לחוש את האושר והיופי שיש בחיים ובך. מאחלת לך רק אור וטוב

deep ocean

New member
תודה חוכמנית!!!!!! ../images/Emo24.gif

תגידי, נראה לך שגם פה יעשו מפגש פורום??? :)))

איזה נפלא!!!

איזה יופי שאת מתחילה להיות עצמאית בשביל ללכת בדרך שאת בוחרת. לא פעם אנחנו עוסקים במה שאחרים יחשבו, אם זה כחלק מהעדר, ואם זה לא נוח. אני בטוחה שתצליחי למצוא דירה. ושמחה שמרגישה הרבה יותר טוב. נותנת לך חיבוק ע-נ-ק <בלי אייקונים> אוהבת שני

deep ocean

New member
איזה כיף לקרוא את התגובה שלך!!!

שנינוש תודה!!!! :) צודקת, העיסוק הזה במה שאחרים יחשבו כל כך לא מקדם אותנו! תודה לך! מאמצת בחום את החיבוק ששלחת לי ומחבקת חזרה!! ותגידי, יש לך קשרים עם הבן טל-שחר הזה, הוא בעל הבית פה? כי רציתי שיהיה איזה מפגש של כולם, נראה לי שיהיה מגניב... :) מישהו סיפר לי שבסוף המפגש כולם מתרכזים אליו ונוצרת קוביה הונגרית אנושית שהוא באמצע :)))))) היית פעם בקובייה כזאת? :) אוהבת מיכלי

deep ocean

New member
Tantra.co.il

מקווה שזה בסדר להעתיק לפה, את המכתב שקיבלתי מהאתר. מצטרפים לרשימת תפוצה בחינם כמובן, ומקבלים מהם עדכונים. במידה וזה לא מתאים לתקנון הפורום או משהו, אפשר למחוק את הודעתי. יש להם כמה אירועים מעניניים.... שלום לכם. "זה הסתיו עם הענן ועם הלונגי המתנופף..." כן... השנה מתחילה לה באמצע ספטמבר במבול אירועים וחגיגות, ראש השנה, יום-כיפור, סוכות... בחגים האלה כל אחד יכול למצוא לו פעילות רוחנית כזו או אחרת. מקבץ הארועים בגליון זה מיוחד לארועים שאנחנו כאן בטנטרה קו-איל מפיקים או נוטלים בהם חלק באופן זה או אחר. אז קריאה נעימה וזכרו: מדיטציה צריך לעשות כדי לחוות! -------------------------------------------------------------------------------- בגליון זה: מפגשים בוילה בהרצליה טנטרה קו-איל בבראשית משולש העוצמה הטאנטרית פשוט - מסיבת עירום -------------------------------------------------------------------------------- מפגשים בוילה בהרצליה דבר ראשון, לפני שנעדכנכם בכל הפסטיבלים והסדנאות, נזכיר לכם את הפעילות קבועה שלנו, ימי ראשון ב"וילה" שבניגוד לכל האירועים הנוצצים שמרימים גבוה אבל נגמרים מהר, מפגשים קבוצתים נותנים בסיס. קרקוע. ובתכלס, זה מה שצריך לעבודה רוחנית. ובכן, מפגשי המדיטציה של ימי ראשון הם ההזדמנות המושלמת להעמיק במדיטציה. בכל מפגש כזה אנחנו מתרגלים לפחות מדיטציה אקטיבית אחת, רוקדים הרבה וגם מדברים. מדברים על החיים, על קונפליקטים ועל יחסים. את הקבוצה הנוכחית של יום ראשון מעבירה רישיקה שמעניקה לקבוצה תרגילים בטעם וגוון טנטרי, כלומר יותר מגע ויותר רגש. אנחנו מתחילים במדיטציה אקטיבית, לפעמים קונדליני ולפעמים נו-דימנשנס, ממשיכים בחיבוקים ומעט מדיטציה חברתית יוצאים להפסקה ואחריה הקבוצה מתמודדת עם עקרונות טנטרים כמו שחרור, קבלה, חוסר-שפיטה, וכל זאת בטכניקות של משחק וריקוד. אם עקרונות הטנטרה מעניינים אתכם, ויש בכם את העוז להתמודדות עם עצמכם, אז אנחנו רוצים להזמין אתכם לקחת חלק בקבוצה מיוחדת שהולכת ומתמלאת. רישיקה 561820-054 -------------------------------------------------------------------------------- טנטרה קו-איל בבראשית כמו בבומבמלה, גם בפסטיבל בראשית נקיים מתחם טנטרה ובו פעילויות רצופות. בואו לבקר אותנו עם בני זוג או לבד, כדי לחוות את נקודת החיבור בין ה"אני" לבין ה"אחר". וזה לא יהיה קל! עבודת הטנטרה נראית קלה וכיפית למי שקורא עליה בעיתון. בתקשורת תמיד מדגישים את הצד המיני של העבודה. אבל אצלנו המושג מין קצת מתרחב ומתגמש. אנחנו עושים מין בדיבור, בצעקות, בחיבוק, בהתבוננות בעיניים. אנחנו מחזירים למילה "מיניות" את ההקשר הרחב שלה. לוח זמנים: 10:00- מפגש בוקר "טעימה מעבודתו של וירש" 13:00- מפגש צהריים "רישיקה" 12 שלבים בדרך לאיחוד. לרווקים 16:00- מדיטציה בעירום (מתחלפת) 18:00- מדיטציית מקוונת - קונדליני יוגה 22:00- מפגש ערב "רישיקה" 12 שלבים בדרך לאיחוד. לזוגות כל הפעילויות אורכות מעל לשעה וחצי ועלות הכניסה 20 ₪ מלבד מדיטציה בעירום – שעה, חינם מדיטציה בעירום – יום ב` נטאראז יום ג` ויפסנה יום ד` נו-דימנשנז -------------------------------------------------------------------------------- משולש העוצמה הטאנטרית החבר ניסים אור-ים, מרכז פעילויות אגודת מורי הטנטרה בישראל, ביקש שנוסיף את הפעילות הבאה למכתבנו החודש. אנחנו נשמחים להציג בפניכם מורה ותיק, מומחה לקונדליני יוגה: סמינר סוף שבוע בסוכות שישי 5/10 ושבת 6/10 הפעלת הגוף, והנשימה; כולל הרפיה עמוקה. לגוף בריא גמיש, ולחידוש האש הפנימית החיוניות והמיניות. מגע טאנטרי בזוגות ובמעגל; מגע מענג הטוען אותנו בעוצמות אנרגטיות חדשות, ממיס מחסומים רגשיים, ומאפשר לנו לזרום בתיקשורת טובה עם עצמנו ועם בני זוגנו. מדיטאציה קולית המקוונת לצ`אקרות; פותחת מחסומים, מאזנת, ומחברת אותנו עם מכלול האנרגיות שבתוכנו ובקוסמוס. הסמינר יתקיים בחוה"מ סוכות, במושב עין העמק מקום בטבע ליד אורחן הכרמל בצומת אליקים. והוא כולל אירוח ולינה. הסמינר פתוח לזוגות וליחידים. מספר המקומות מוגבל ויש להרשם מראש פרטים [email protected] או טלפון 049894134 051372736 -------------------------------------------------------------------------------- פשוט - מסיבת עירום זה לא לגמרי בהפקת האתר, אבל בעידודו... תקשיבו למעשה שהיה כך היה. הרעיון לעשות אירוע-טנטרי-נודיסטי מסתובב כבר הרבה זמן. זה התחיל ב"סגול" הקודם על הים כשבולבולים נתלו שם חופשי וציצקל`עך גם, ופתאום החיבור הטבעי בין רוחניות ונודיזם נגלה לעיני כל. אמרתי להרי-דוא שצריך לארגן אירוע, אולי פסטיבל עירום-רוחני-טנטרה. דנו בנושא מכל צדדיו, שהרי מצד אחד הישראלים יחסית סגורים בקטע, מצד שני הגיע הזמן לפתוח אותם! שנהיה כמו באירופה, טבעיים. בקיצור, אחריו הועידה הקטנה שערכנו על החוף הוחלט שהעם בישראל עדיין אינו מוכן לפסטיבל גדול ושאם לעשות את זה אז רק בקטן ובשקט. איפה? מישהו אמר שיכול להיות נחמד לבדוק את הרעיון בקטנה ולהקים ב"בראשית" מתחם קטן לנודיסטים ובו מדיטציות בעירום. הלכנו אליהם. הם לא התלהבו. אמרו, "שנה הבאה, אולי בבומבמלה" אנחנו התעקשנו. הם מיצמצו ראשונים. אז הוסכם לערוך בזמן הפסטיבל ניסיון: לפתוח את מתחם הטנטרה שלנו בכל צהרים למדיטציה אחת בעירום ולראות מה יקרה, איך יהיו התגובות. אבל בינתיים באה מהפינה מישהי בשם מיכל, מפיקה חמודה, אשר שמעה על הרעיון ועקפה אותנו בסיבוב, הרימה את המסיבה ובלי לחשוב פעמיים סגרה מקום ותאריך! ואם יצליח לה מאד אז נורא נקנא בה! על האומץ והחוצפה. בכל מקרה, מכיוון שבברנג`ה של הרוחניות מנסים כולם לעבוד ביחד כי אין זכויות על רעיונות טובים, אז החלטנו להתגייס לעזרתה וסיכמנו שנעמיד במסיבה מתחם מדיטציות שיעבוד גם בשישי וגם בשבת. זהו! אז התאריך, 28-29 בספטמבר. המיקום, פרדס ליד בית-עובד. התכנית, מוזיקה אתנית בשישי עד הבוקר, מתחם מדיטציה בשבת עד השקיעה. עדיין לא הוחלט אם הכניסה בבגדים מותרת. (אבל כנראה שיוחלט שכן) לפרטים וכרטיסים מיכל 7317645 -------------------------------------------------------------------------------- זהו. נקווה שנפגש פה או שם, בריאות ואהבה

deep ocean

New member
אני אישית מתכוונת ללכת לפסטיבל

בראשית, אבל לגבי מדיטציה בעירום, זה כבר נראה אולי זאת הדרך להתגבר על כל המחסומים והמבוכה :) אולי כן ואולי לא....זאת אני כבר אראה.

chips

New member
היי דיפ יקרה

גם אני חשבתי ללכת לפסטיבל בראשית אבל אני די מתלבטת (יותר מידי רוחני בישבילי) אולי אלך אולי לא לא יודעת אוהבת אני

deep ocean

New member
הי לך :)

אני הולכת לשם לבד :) בעיקר כי אני רוצה לעשות שם מה שבראש שלי!! איזה כיף!!! לא להתחשב באף אחד לא להיעצר במקומות שלא מתאים לי לעשות רק ורק ורק ורק ורק מה שלי בא!! זה פשוט נהדר מומלץ בחום! פינוק עצמי שכזה לעשות רק מה שטוב לנו ולדאוג לאושר שלנו בלבד תשמעי, אני הולכת לשם אני באה ביום הראשון במידה וזה לא ימצא חן בעיני (את חוששת מרוחני מידי. אין כזה דבר מידי-את בוחרת לאיזה מתקנים/מקומות/סדנאות ללכת שם. הבחירה היא רק שלך!) אני חותכת הביתה אני ממליצה לך לעשות את אותו הדבר מה כבר יקרה? בסך הכל אמור להיות ממש כיף למה שלא תהני שם? ואם לא תהני, לא תהני לפחות ניסית לא? :) ובהקשר להודעה שכתבתי פה בעבר על הציפיות אני באה במטרה להתנסות ולחוות לא בונה על כלום רוצה לחוות אנשים, מראות, ריחות, צבעים וטעמים לא מצפה לכלום :) שולחת לך ים של אהבה! מיכלי

chips

New member
deep ocean

מתוקה . אני מקווה שאת כרגע ב dream land . בקשר לבראשית אממ אני דווקה חשבתי על זה די ברצינות אבל לא יודעת אם זה בישבילי כל הרוחניות הזאתי . פעם אחת ניסיתי רייקי (אנרגיות וכאלה) ורק חשבתי על איך לברוח משם. פעם הייתי הרבה יותר רוחנית (טאי צ´י יוגה מדיטציות בלה בלה בלה) היום הרבה פחות.משום מה אחרי התאונה השתנתה לי האישיות והטאי צ´י רק מעצבן אותי.זה חבל לי מאוד כי אני עושה את זה שנים ומאוד נהנתי ומשום מה לא מצליחה לחזור לזה. בקשר להבנה זה לא שאני חוששת שלא יבינו אותי .איך להסביר? אממ זה רק שהכל מבולבל והמשפטים עלולים לצאת מבולבלים בלי קשר בינם. כל משפט מנותק מזה שקדם לו ומזה שאחריו. ואני לא רוצה לגרום לך ולאחרים כאב ראש (כמו שלי יש כרגע מזה שניסיתי לנסח את ההודעה הזאת שנראה לי יצא קצת מבולגנת) שבת שלום אני

deep ocean

New member
כן הייתי ב- dreamland!!

היה נהדר אגב!! איזה שינה... את העצמך אומרת שחבל לך עם הטאי צ´י. למה שהתאונה תשנה את ההנאות שלך? למה? למה שבגללה תפסיקי לעשות מה שאת אוהבת? ה ה י פ ך !! אם חבל לך על זה-ההיפך, תלכי לפסטיבל תתמודדי עם זה אם חבל לך- זה אומר שאת רוצה להמשיך ונהנית בעבר מהדרך "הרוחנית" בה היית מה גרם לך לשינוי? התחושה הפנימית שלי היא שאת מרגישה שעם כל ה"רוחניות" שעשית התאונה לא הגיעה לך? זה הקטע? כי אני חשה בכך, אבל אולי זה סתם הדמיון שלי... בקשר לזה שאת חוששת שלא יבינו אותך כתבתי לך משהו בפורום השני לפני כמה ימים אני אעתיק אותו לפה, כי זה מאד רלוונטי ועוסק באותו הדבר: קודם כל, את מאד חמודה בנוסף, את בטוחה שאני לא אבין כלום, וכל מה שכתבת היה מ-א-ד ברור/מובן. לא כתבת באמת מה שאת רוצה, וכן ניסחת את עצמך, ושיכתבת את הודעותך. בואי נעשה תרגיל- תכתבי לי הודעה בלי לשכתב, למחוק, לשנות!!!! תכתבי את כל האסוציאציות שלך! סתם מילים ללא קשר! אני אחליט אם אני מבינה או לא, ובהרגשה שלי אני אבין את כל/רוב מה שתכתבי. בקיצור את מסכימה לכתוב סוף סוף תגובה ללא סינון היסטרי של מילים? :) התרגיל הזה נועד לך להשתתחרר ונועד לי לקרוא את כל מה שאת אומרת ללא מנגנוני הגנה שלי או שלך אז יאללה, אנחנו עושות את זה? המממממ ובקשר להודעות שלך, המשפט הזה מהכרטיס האישי שלי ממש חשוב לך כרגע ולא סתם אהבת אותו I have learned that it isnt always enough to be forgiven by others sometimes you have to learn to forgive yourself כן זה החלק הקשה והמאתגר שבחיים!!! :) תתחילי לסלוח לעצמך תשתחררי תכתבי את מה שאת מרגישה אל תראי את עצמך באור שלילי אל תחמירי עם עצמך תסלחי לעצמך על טעויות עבר על טעויות הווה על דברים שקרו לך על דברים שאת עשית פשוט תסלחי ותחבקי מפנים! המון אהבה! מיכלי את רוצה להיות נאהבת- תתחילי להאמין שכן נבין אותך!!

chips

New member
בוקר אור deep Ocean ../images/Emo85.gif

אז ככה הקטע הוא כזה . מאז התאונה (שהיגיע לי או לא זה לא משנה) הטאי צ´י לא באותה איכות. 1 בגלל הפציעה בברך (טאי צ´י קשה על הרגליים) בהתחלה הייתי מתעקשת ועושה לפחות חצי שיעור יוצאת מתוסכלת . היום אני כבר לא מתעקשת. הפיזיוטראפסיטית דווקה מאוד הייתי באד הטאי צ´י. 2 מאז התאונה משום מה חל בי שינוי באישיות . יותר עצבנית וחסרת סבלנות לעצמי בעיקר אבל גם לאחרים. מה גם היפסקתי לאכול . נעלם לי התאבון (שזה דווקה טוב) נראה לי שאחזור יום אחד לטאי צ´י ופשוט אתחיל לבנות מההתחלה.

chips

New member
לא הוד השרון אלה איזור השרון

(לא רחוק מהוד השרון)

eliii

New member
זאת בהחלט דרך להשיג חירמון טוב ../images/Emo3.gif

ואם רוצים אז הרבה מעבר... באהבה הנזיר D-:(ושמישהו יגיד לי למה זה--->D-: אף פעם לא מצליח לי...)

deep ocean

New member
הכל תלוי בהשקפת עולמך..אחלה

אתה רואה את זה בתור חירמון :) בסדר בסדר הבנתי שצחקת אני רואה את זה בתור החוויה של מיכל להיות ערומה, להרגיש נפלא עם עצמה, ולא להתבייש, להיות בלי עכבות, להיות שלמה עם הגוף שלה זה הכל :) ברור שאם בחור חתיך עם גופייה סגולה, ומכנסיים לבנים 7/8, סקסי, עיניים שחורות, מבט חודר, אופי נהדר, חיוך מקסים וכו´ יסתכל עלי-יכול להיות שהחוויה תורחב לעוד משהו חוץ מלהרגיש טוב עם הגוף שלי אבל זאת ממש לא המטרה שאני רוצה להשתתף בזה המממ.

eliii

New member
אאו´ץ..למה אין לי עינים שחורות.....

מכנסיים תמיד אפשר לקנות...אבל האופי חראאאא....

deep ocean

New member
אני מוכנה להתפשר גם על כחולות :)

טוב טוב את תסחטו אותי גם על ירוקות וחומות...... :) העיקר המבט ומה שהוא משדר!

eliii

New member
המבט שלי....אהממ...מועמד לאוסקר..

כשאני אופטימי...לא משתחץ מדי..ולא מיואש מדי...המבט שלי הוא ממלכה בפני עצמה...(בלי להשתחץ..ח"ו

למעלה