בחרתי להיות מאושרת ו...

*יפעת*

New member
עלית על דרך המלך!!! ../images/Emo47.gif

עלית על הדרך אל האושר!! תמשיכי להיות קשובה לעצמך, כי רק את יודעת מה טוב בשבילך!! אין לך מושג כמה מרגש היה לקרוא את ההודעה שלך!
יפעת

מיכלוששששששששש

מה דעתך??????? ישאירו את ההודעה הזו כנבחרת? מ-ז-ל ט-ו-ב דרך אגב!!! או את ההודעה מהיום? או אולי במקרה? את תהיי הראשונה בתולדות תפוז -ואם לא, תתקנו אותי- שיהיה לך 2 הודעות נבחרות באותו יום??? אחת מהפורום הזה ואחת מ"להרגיש טוב"? איZה יופי! איZה מדהים! איZה כיףףףףףףף! אוהבת! ועד יום שבת חיבוק אוירטואלי! תהני מכל שנייה ורגע כמו שתמיד עושה.. או מנסה לעשות. שלך, שני.

deep ocean

New member
גדול...............את יודעת שבכלל

לא היה לי מושג שההודעה שלי נמצאת שם? אני מסתכלת בדף ההודעות הנבחרות פעם ב...!! ואף פעם לא ראיתי הודעה שלי שם כשהסתכלתי אולי פיספסתי גם אחרות שלי...משעשע ממש לא ידעתי תודה לבן! :) שתי הודעות נבחרות, אחת מכל פורום זה בהחלט מעניין ומקורי המממממ העיקר שמישהו מהחברים יקרא את ההודעה שלי וזה יעשה להם חיוך/שינוי בחשיבה זה מה שחשוב לי אני אף פעם לא בישתי שהודעה שלי תהיה מומלצת להודעה הנבחרת והפעם ביקשתי כי חשוב לי שלא רק החברים שלי יקראו את ההודעה הזאת אלא גם עוד אנשים שלא כותבים איתי בפורומים הקבועים שלי אני רוצה להביא לתודעת האנשים את המילה סרטן ואת זה שסרטן לא אומר רק: כאב, מוות, פחד, חולי וכו´ אלא הוא גם יכול להגיד: אושר, אהבה, שינוי, חיוביות ושמחה ומאד חשוב לי שאנשים יכירו גם את הצד השני, הזה שלא רואים הרבה ואולי במקרה מישהו שיקרא את ההודעה מפורום אחר הוא גם חולה בסרטן... אוהבת המון :) מיכלי

סתם לידע כללי...

כאשר מנהל פורום ממליץ בפני הנהלת הפורומים על הודעה מסויימת כעל הודעה נבחרת, זה עדיין לא אומר שהיא הופכת להיות הודעה נבחרת... בדרך כלל אני ממליץ על 2-3 הודעות נבחרות לדעתי... אבל רק לפעמים אחת מהן (אם בכלל) זוכה לדיעה זהה מצד הנהלת הפורומים.

לכעוס ולהיות מאוכזבים ולרצות

בתשומת לב ולהניח הנחות וציפיות (שחלקן מתנפצות), זהו חלק מגורלנו (של כולנו) ואני לא יודע אם ניתן לשנות זאת, אך לוחם שואף לשנות זאת... ועם זאת, הוא יודע שאין לכך כל טעם (לשנות זאת). אנחנו אנושיים. אנחנו בדיוק מה שאנחנו. חמלה כלפי עצמנו וכלפי אחרים יכולה לעזור. החיצים שלך פוגעים וזה מכאיב, אבל אני סולח הן לעצמי (שבוחר להיפגע) והן לך (ששואפת רק לטוב - ואני יודע זאת בכל תא מתאי גופי). אוהב אותך, שני, אוהב אותך ותמיד אוהב אותך, בן נ.ב. אוהב את כולך - מבחינתי תמיד היית כולך ולא רק החלק המודע או הדובר או השוקט.

deep ocean

New member
../images/Emo25.gif אני יודעת שאתה בסך ממליץ

והם עושים את הבחירה..אבל עדיין מגיעה לך תודה :) או אולי לעצמי שכתבתי את ההודעות האלו? :))) אז תודה לעצמי ונשיקה וחיבוק לעצמי..חהחחה

~דויד~

New member
דברים שאת מוכנה להתשפר עליהם?

גם אני רוצה דברים שאפשר להצתפר עליהם. כמה זה עולה דבר מצפר כזה? מיכלוש!! אהבתי את התגובה שלך מאוד!!! לעולם לא נתפשר!!! אנו ראויים לטוב ביותר!!!
אוהב מאוד
דויד

deep ocean

New member
דויד אתה כל פעם מצחיק אותי!

אתה מצחיק ומתוק! הממ, ואני בכלל רוצה ללכת לישון אז התגובה תהיה קצרה :))) הממממממ, דויד אני קובעת איתך יום שבת 10.10.2001 אני ואתה מתשפרים ביחד!!! הולך??? :) (שגיאת הכתיב היתה בכוונה בהודעה עכשיו, טוב הבנת כמובן, לא?)

~דויד~

New member
בטח

אני אצפר אותך באיזה עוגיה, ואת תצפרי אותי במסטיק, טוב?

OSHRINITZAN

New member
הבנתי ממש למה את מתכוונת

אפשר להגיד שאת בן אדם אמיתי אפשר להגיד שאת בן אדם שמרגיש אפשר להגיד שיש לך אומץ יותר מכולם ואת משתדלת אפשר להגיד שאני מעריך אותך על כך

deep ocean

New member
תודה לך!! ../images/Emo20.gif

הי, תודה על ההערכה it meana a lot עושה לי באמת טוב לקרוא את זה! רק אושר ואהבה מיכלי

למעלה