איזה ביטוי מעולה! מאחלת המשך קל ומשעמם ובסופו תינוק ורדרד ומתוק.... הרמוניה
ה הרמוניה New member 16/9/01 #21 איזה ביטוי מעולה! ../images/Emo47.gif מאחלת המשך קל ומשעמם ובסופו תינוק ורדרד ומתוק.... הרמוניה
א אפרת** New member 17/9/01 #24 איזה יופי, מזל טוב ../images/Emo23.gif דרך נפלאה להתחיל את השנה החדשה.
נ נועם@בת New member 17/9/01 #25 ../images/Emo48.gif קולולולולולולולו מזל טוב ריטה, מסתבר שגל ההצלחות הזה סוחף. שיכפיל ישלש ויפעם. שיהיה לך הריון ארוך ובריא ולידה קלה. שנה טובה ומעוברת. נועם
../images/Emo48.gif קולולולולולולולו מזל טוב ריטה, מסתבר שגל ההצלחות הזה סוחף. שיכפיל ישלש ויפעם. שיהיה לך הריון ארוך ובריא ולידה קלה. שנה טובה ומעוברת. נועם
י יפעתי& New member 17/9/01 #26 ריטה ../images/Emo49.gif ../images/Emo49.gif ../images/Emo49.gif התחלה טובה לשנה פוריה...
L ligo New member 17/9/01 #28 סוף סוף ריטה, כולי צמרמורת כשאני קוראת את זה! אין לי מושג לגבי הבדיקה של יום שישי כי עוד לא הגעתי לשלב הזה... אבל עשיתם את זה! יהיה לכם תינוק!
סוף סוף ריטה, כולי צמרמורת כשאני קוראת את זה! אין לי מושג לגבי הבדיקה של יום שישי כי עוד לא הגעתי לשלב הזה... אבל עשיתם את זה! יהיה לכם תינוק!
נ נילה אוהבת New member 17/9/01 #29 וואו ריטה איזה יופי ../images/Emo49.gif הנה מתחילים החיובים של הפורום לכבוד השנה החדשה. עשית לי את הבוקר!!! לקרובה שלך ספרי בדיוק כפי שסיפרת לנו - כמה כואב לך ואת עצובה בשבילה וכמה קיוית להיות בהריון ביחד ושאת לא יודעת איך לספר לה... הכי בריא והכי נכון לשתף |דגש| בהכל |דגש| וחג שמח - נילה
וואו ריטה איזה יופי ../images/Emo49.gif הנה מתחילים החיובים של הפורום לכבוד השנה החדשה. עשית לי את הבוקר!!! לקרובה שלך ספרי בדיוק כפי שסיפרת לנו - כמה כואב לך ואת עצובה בשבילה וכמה קיוית להיות בהריון ביחד ושאת לא יודעת איך לספר לה... הכי בריא והכי נכון לשתף |דגש| בהכל |דגש| וחג שמח - נילה
י יונית החיננית @ New member 17/9/01 #30 ר-י-ט-ה איזו הפתעה מתוקה מדבש ../images/Emo74.gif שיהיה לך המשך הריון קל ..ומקסים ..!
ע עינתפ New member 17/9/01 #32 יונית, מאחלת לך שנה טובה ו ../images/Emo74.gif מקווה שהעיניינים יסתדרו ונשמע רק בשורות שמחות.
פ פנינה ו New member 17/9/01 #31 ../images/Emo49.gif ../images/Emo25.gif איזה כיף לפתוח את השנה החדשה עם בשורה כזאת משמחת פנינה
ש שחר חדש New member 17/9/01 #33 יוהווווווווווו. איזה בשורות טובות לשנה החדשה. המון המון המון , הריון בריא וקל. והרבה שמחה.