מה קרה יקירה נחנקת?
ז זיקן New member מנהל 25/9/12 #10 בדיוק. אני מנוי בספורטן ורואה אותם במלתחות. לכולם כמעט יש זיין יותר קטן מהזרת שלי.. והזיין שלי יותר גדול מהזרת שלהם..
בדיוק. אני מנוי בספורטן ורואה אותם במלתחות. לכולם כמעט יש זיין יותר קטן מהזרת שלי.. והזיין שלי יותר גדול מהזרת שלהם..
ל לילוש באה לביקור New member 25/9/12 #11 מילים כדורבנות זיקן. חלקם גם הומואים שמגיעים לחדר כושר בעיקר בשביל המלתחות.
O obelina New member 25/9/12 #17 עוד פעם אני אחזור ואגיד: יש שרירנים, שמאחורי השרירים לא מסתתר שום דבר, ויש שרירנים בעלי יכולות עעעעל.
עוד פעם אני אחזור ואגיד: יש שרירנים, שמאחורי השרירים לא מסתתר שום דבר, ויש שרירנים בעלי יכולות עעעעל.
ל לילוש באה לביקור New member 25/9/12 #20 תשמעי. זה תלוי מה זה יכולות על בשבילך. בשביל כל אחת זה משהו אחר. אחת תעדיף כושר וגמישות במיטה, מישהי אחרת תעדיף סיבולת , אחרת דווקא תרצה משחק מקדים, ורומנטיקה וטיזינג ובכלל מין אוראלי.
תשמעי. זה תלוי מה זה יכולות על בשבילך. בשביל כל אחת זה משהו אחר. אחת תעדיף כושר וגמישות במיטה, מישהי אחרת תעדיף סיבולת , אחרת דווקא תרצה משחק מקדים, ורומנטיקה וטיזינג ובכלל מין אוראלי.
ר רינתי77 Active member 25/9/12 #22 לילוש, כל מה שמנית: כושר, גמישות, סיבולת וכ''ו לא שווים שום דבר אם הוא לא יודע איך לגשת לעניין ואם הוא טכני ולא קשוב לבת הזוג שלו.
לילוש, כל מה שמנית: כושר, גמישות, סיבולת וכ''ו לא שווים שום דבר אם הוא לא יודע איך לגשת לעניין ואם הוא טכני ולא קשוב לבת הזוג שלו.
ל לילוש באה לביקור New member 25/9/12 #23 בדיוק אם הוא יודע לענג את בת-זוגו ומשקיע בה ולא חושב על עצמו, וגם מנסה לגרום לה להרגיש טוב עם עצמה, בטוחה ומשוחררת אז לא שווה שייראה גם כמו מר עולם. האמת שבקטע הזה המראה לא כל כך חשוב לי כמו התשוקה וגם האינטלקט, אין איבר מין כמו המוח.
בדיוק אם הוא יודע לענג את בת-זוגו ומשקיע בה ולא חושב על עצמו, וגם מנסה לגרום לה להרגיש טוב עם עצמה, בטוחה ומשוחררת אז לא שווה שייראה גם כמו מר עולם. האמת שבקטע הזה המראה לא כל כך חשוב לי כמו התשוקה וגם האינטלקט, אין איבר מין כמו המוח.
O obelina New member 25/9/12 #24 אחד כמו הספורטאי הזה יכול את כל אלה ויותר. הוא יכול למשל לקחת מישהי שלא חייבת להיות ננסה במשקל נוצה, להרים אותה באוויר מהישבן שלה ולעשות את "העבודה" כשהיא כל הזמן על יושבת על היד שלו.
אחד כמו הספורטאי הזה יכול את כל אלה ויותר. הוא יכול למשל לקחת מישהי שלא חייבת להיות ננסה במשקל נוצה, להרים אותה באוויר מהישבן שלה ולעשות את "העבודה" כשהיא כל הזמן על יושבת על היד שלו.
ל לילוש באה לביקור New member 25/9/12 #25 זה עושה לך את זה? הוא לא חייב להניף אותי באוויר, אבל כן לטרוף אותי עם המבט שלו. ימח שמך יום-כיפור את מדברת איתי על סקס?
זה עושה לך את זה? הוא לא חייב להניף אותי באוויר, אבל כן לטרוף אותי עם המבט שלו. ימח שמך יום-כיפור את מדברת איתי על סקס?
O obelina New member 25/9/12 #26 זה עושה לי את זה ? זה כמו שתשאלי אותי אם אני אוהבת טיפול מפנק בספא או נסיעה במכונית ספורט חדישה. בחיי שאת בחורה מצחיקה.
זה עושה לי את זה ? זה כמו שתשאלי אותי אם אני אוהבת טיפול מפנק בספא או נסיעה במכונית ספורט חדישה. בחיי שאת בחורה מצחיקה.
ל לילוש באה לביקור New member 25/9/12 #27 טוב מה אני אגיד לך הייתי שמה לך סרטון של מה עושה לי את זה אבל רינתי בטח כבר תתעצבן עלינו
ד דאגרוטיפ New member 26/9/12 #30 כופרות ארורות, אני בתענית איזכורי זימה אני מתביישת בכן. (אנא הוסיפו לדבר בזה עוד גם מחר)