בטח רפי ברבירו

A dirr

New member
לא בא להרוס את הכיף למישהו...

אבל לא התחברתי לקליפ... אולי בגלל שמציק לי הקטע של האלימות נגד שוטרים... לא אולי, בטוח... אני נחשף לאחרונה ליותר מידי אלימות נגד שוטרים. קליפ שהשאיר לי טעם רע מאוד. השיר בסדר גמור, הקליפ לוקה בחסר גם אם הוא בהשראת ... שוב, מצטער להרוס את הכיף והצחוקים למישהו, אותי זה לא הצחיק.

truth hurts

New member
מר יאנגי. לא לכבודך להתבטא כך.

אתה מוסיקאי אתה נכנס לפורום שבו מתדיינים אודות המוסיקה שלך אתה קורא את התגובות (חלקן טובות, חלקן לא) אתה מגיב באופן שמבייש אותך ואת קוראי הפורום. אנא, תראה קצת הערכה והתבטא בצורה יותר מעוררת כבוד. זה מה שאני אומרת. תודה.

U G I

New member
קטע סבבה

סגנון הכלא6, אבל חבל שאם הזמן לא גיוונתם קצת, למרות שהביצוע מעולה אין ספק. הקטעים שלכם נשמעים בדיוק כמו מהאלבום הראשון, וזה מה שקצת מבאס. מה עם אלבום חדש? אמור לצאת ?

CG ערפדי

New member
ג'רוזלם עיר החטאים

ביחס לקליפים שיש ב24 זה נראה מצויין אנשים פה חיים בלפלנד. כולה יורים בשוטרים.. חבל שלא עשו סצינה עם היסמ

יאנגי

New member
אני לא לוקח את הפורום ברצינות ...אתם מצחיקים!

זה אחלה שיר זה אחלה קליפ אנחנו אחלה להקה השיר הזה לא דומה לשום דבר שעשינו יש לנו אלבום בן זונה רוב אנשי הפורום הנכבדים חייבים לזכור שהם מיעוט שהם חמישים איש (בלחץץץץץץ) שמתוכם 15 (בלחץץץ) כותבים בפורום שעובר עמוד וחצי בשבוע(בלחץץץ) ובתוך המעט תוכן שרץ כאן מתעסקים רק בלבקר! להעליב! ולאונן מול המחשב במקום לחיות באמת אז לפני שאתם אומרים "כלא 6 חרא" תפסיקו שניה לאונן תקשיבו לשיר תראו קליפ מושקע(חוללללל) ותגידו מילה טובה כי זה מגיע במקרה הזה אגב הקליפ הוא הקליפ הכי נצפה בהיסטוריה של y net

Poetic Death

New member
תגיד לי.. אתה שפוי?

גם אם יש פה שני אנשים הם עדיין חלק מהקהל ששומע את המוזיקה שלכם. לדעתך האלבום שלכם בן זונה, לדעתם לא. אולי תלמד לקבל כבר ביקורת? אתם מוכשרים, ואתה במיוחד, אבל זה לא נותן לך ת'זכות לתפוס תחת על אנשים פה שסה"כ באו להביע דעה. תתייחס ככה לקהל שלך גם בהופעות, נראה לאן תגיעו.

יאנגי

New member
אבל הדעה שלכם לא מעניינת חבוב אתם מדברים סתם!

דיי נו באמת

da^Lord

New member
אני מניח שזה אמור לחתום את הדיון

כי זה כמו לטחון מים, רק שזה הולך ומתדרדר ואנשים מתעצבנים סתם.

יאנגי

New member
טוב טוב טוב הכנסת לי כהוגן !

אולי אני יבוא להופעה הבאה שלך יהיהו שם 16 אנשים איתי יחד

למעלה