בטי המכוערת האמריקאית זכתה

white angels

New member
בטי המכוערת האמריקאית זכתה ../images/Emo106.gif

הגרסה האמריקאית של בטי המכוערת זכתה בשני קטגוריות בטקס גלובוס הזהב: הסדרה הקומית ושחקנית בסדרה קומית(השחקנית הראשית שמשחקת את בטי-אמריקה פררה זכתה). וזה מה שנכתב על הסדרה( לקוח מmsn) "מכוערת מכוערת, אבל מצחיקה לאללה על תואר הסדרה הקומית התחרו השנה תותחים כבדים דוגמת "הפמליה", "עקרות בית נואשות", "המשרד" ו"בטי המכוערת" (בגרסה האמריקאית). את התואר קטפה "בטי" החדשה-יחסית, מה שהוביל לפרץ ספונטני של שמחה שטרם נראתה כמותה מצד הקאסט של התכנית. אלו התגודדו על הבמה תחת המפיק שקיבל את הפרס, ונשפכו חופשי מצחוק וצרחות אותנטיות, תוך שהם קוטעים את נאומו המבולבל." יפה להם..האמת לא חשבתי שיזכו בכלל בטקס כזה יוקרתי כל הכבוד!
מעניין אם יביאו את הגרסה הזו לארץ..למרות שלדעתי הגרסה הרוסית פי אלף יותר יפה
והנה תמונה של בטי האמריקאית,להתרשמותכם.. אני אישית מעדיפה את קטי
יותר יפה ויותר חמודה

../images/Emo214.gifOMG!!זאת לא השחקנית

שמשחקת ב"אחוות הג'ינס?" היא שחקנית כל כך טובה!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111 -ואין לי דעה כל עוד אני לא רואה את הגרסא האמריקאית
-

white angels

New member
וואלה..../images/Emo12.gif

זאת באמת היא..ידעתי שהיא מוכרת לי מאיפשהוא..
באמת שחקנית טובה,הכי אהבתי אותה מרביעיית הבנות
אבל בכל זאת לא נראה לי שהיא מתאימה לשחק את בטי המכוערת :/ אני רגילה לבטי הקולומביאנית והרוסית אבל כנראה זה עניין של הרגל..

../images/Emo214.gifאבלבל..../images/Emo122.gif

היא בכלל לא מכוערת.
הא כן, שכחתי את "אומנות האיפור"...|
|

white angels

New member
חחחח../images/Emo6.gif

לא דיברתי על מכוערת..גם באופן כללי..בטי צריכה להיות עדינה כזו וזאת נראית כל דבר רק לא עדינה
(אני משוחדת מדי לטובת הגרסה הרוסית
)

Canadca

New member
אמריקה פררה היא השחקנית נהדרת!

היא הרבה יותר (פ-200 ) טובה מאוברובה בתפקיד של מכוערת. אבל התסריט של Ugly Betty הוא 99% שונה, כאילו סדרה אחרת לגמרי, לכן אין מה להשוות.

white angels

New member
ראית את הסדרה?

מזתומרת התסריט שונה? זה לא אותו סיפור של בטי המכוערת?

Canadca

New member
Sure.

I'm living in Canada. כל יומ חמישי. את קוראת אנגלית? אני יכולה לתת לינק לsite, שם יש חלקימ מ גירסה אמריקאת. סיפור אחר. אפילו לא אותו גיבורים. לבתי אין אמה, אבל יש אחות ובן אח. לדניאל (ארמנדו-אנדריי) אין אמה גם כן אבל יש אבה ואישה מיסטורית שאני חושבשת היא אימה שלו. אין דניאל-אלקסנדר, במקומו וילהלמינה סלטר, Creative Director of Mode Magazine, אין Zensovet,לבתי יש boy-frend והכל אחרת. אם אתם רוצים תסתכלו כאן: הנה דמויות של כל גירסאות בעולם. http://tonylagarto.tripod.com/betty/international-chart.html#mytop והנה הסיית של Ugly Betty http://abc.go.com/primetime/uglybetty/index.html

white angels

New member
נראה מעניין..

חח גם לי בא חשק לראות.. ממה שראיתי באתר ששמת זה באמת שונה..ואם זה זכה בפרסים זה כנראה טוב
תודה על המידע!

../images/Emo214.gifאיזה כיף לדעת../images/Emo13.gif

וואי, ממש עשית לי חשק לראות את הגרסא הזאת

סדרה מדהימה

אני רואה אותה ונהנית מכל רגע. היא בכלל לא כמו הגרסאות שאנחנו מכירים. היא הרבה יותר מצחיקה ומוגזמת (אבל בצורה טובה), והשחקנים שם ממש מעולים. בהחלט הגיע לאמריקה פררה הפרס שהיא זכתה בו, ולא רק לה. הקאסט של הסדרה הוא באמת יוצא דופן, מגוון וצבעוני. רק ככה כדי שתדעו: עלילת הסדרה מתרחשת בניו יורק או מנהטן, לא סגורה על זה. בטי מתקבלת לתפקיד המזכירה של דניאל מיד (אריק מביוס השווה עוגיה), עורך מגזין האופנה הנודע "מוד", בחור קליל דעת, רודף שמלות, ובעצם- כל גלגול כזה או אחר של הדמות הגברית שראינו עד עכשיו. הוא כמובן קיבל את התפקיד שלו בזכות אביו, ברדפורד מיד, שעומד בראש קונצרן "מיד כתבי עת", לאחר שהעורכת הקודמת של המגזין, פיי סאמרס, נהרגה בתאונת דרכים מסתורית. שלל דמויות המשנה המצוינות, החל מווילמינה סלייטר (וונסה ויליאמס האגדית, שחקנית של פעם בחיים), האישה מס' 2 (אבל 1 אם תשאלו אותי) במערכת המגזין, סוג של מירנדה פרסיטלי (אם ראיתם "השטן לובשת פראדה") שזעמה על כך שדניאל הפוחז וחסר כל הניסיון קיבל את התפקיד במקומה, ומנסה מאז לתקוע לו מקלות בגלגלים, דרך מארק העוזר ההומו שלה, אמנדה, המזכירה של דניאל (בסגנון פטריסיה וויקה), אבל שבניגוד לשאר הגרסאות מאוהבת בו נואשות. מתה עליה. חוץ מזה שהיא יפייפה ארסית, היא גם מצחיקה וצינית להפליא. ובל נשכח את כריסטינה, החברה הטובה של בטי, שהיא גם מופרעת וגם מצחיקה. המשפחה של בטי מורכבת מאביה, אחותה הגדולה ובנה הקטן (של האחות, אני מתכוונת). האמא נפטרה ממחלה. זו משפחה חמה וצבעונית, עם עבר לא פשוט, ובעיות לא פשוטות אפילו יותר. לחגיגה מצטרפת גם סלמה הייק המדהימה, שהיא אגב, אחת מיוצרות הסדרה. בטי שלנו, היא אישה עצמאית, חכמה ובעלת הומור ובטחון עצמי רב יותר מכל בטי/קטי/אסתי שראינו. מי שיראה אותה גם יבין שהיא לא ממש מכוערת. מדובר בסוג של מסר שרצו להעביר יוצרי הסדרה, שכל מי שאינה עונה על התכתיבים האופנתיים נחשבת למכוערת. כרגע לא מסתמן שבטי הולכת להתאהב בדניאל, מאחר ושניהם פונים לאפיקים רומנטיים שונים, אבל הכל יכול עוד להשתנות. ובקיצור, סדרה מאוד מומלצת, מצחיקה, צבעונית ותוססת, שיש בה קצת מהכל, תככים, מזימות, אהבות, בגידות, צחוקים, ואפילו עיסוק בפלילים, כיאה לכל סדרה אמריקאית טיפוסית, שגם, צוחקת איך לא, על עשרות סרטים, תוכניות, על עולם האופנה כמו שהוא עכשיו, ומה לא. אפילו שיר הנושא מקסים. זו הפעם הראשונה שבה למרות שעיוותו את העלילה, עשו את זה בצורה מופלאה. ואני מאוד נהנית לראות אותה.

white angels

New member
אהבתי את הסיכום שלך

ולפי איך שאת מתארת את הסדרה בהחלט יש למה לצפות
אבל אני מקווה שהסדרה לא ארוכה מדי,קטי המכוערת למרות שהיא 200 פרקים אני אוהבת אותה לכן לא איכפת לי שהיא כלכך ארוכה אבל בד"כ אני אוהבת לראות טלנובלות/סדרות קצרות שהן לא נמשכות ונמשכות והסוף שלהן לא נראה באופק..ואם הסדרה הזו היא כך אז אשמח לצפות בה.רציתי לדעת אם יש אפשרות לראות הפרקים באינטרנט,סתם בא לי להתרשם.. ד"א..נכנסתי לבלוג שלך ונהניתי לקרוא את הביקורות שלך לסרטים..ישר כוח!

תודה רבה

את מוזמנת לשוב ולבקר בבלוג שלי. אני שמחה שגרמתי לך לרצות לראות את הסדרה. ואכן, את יכולה למצוא את הפרקים שלה באינטרנט (איך את חושבת שאני רואה אותה?). אני בד"כ לא אוהבת לראות סדרות דרך האינטרנט, אני מוצאת את זה מייגע. אבל זו הסדרה היחידה ששווה את זה....

../images/Emo214.gifאם אני לא טועה, הסדרה תשודר

החל מהשבוע הבא בערוץ 10
היה כתוב על זה משהו קטנטן ב"לאישה", אבל אני לא בטוחה במאה אחוזים שמדובר על אותה התכנית...שווה לבדוק
תודה רבה על תקציר התכנית, עם ביקורות כל כך חיוביות איך לא נרצה לראות..

white angels

New member
באמת?

יש לך אולי יותר פרטים? לא כתוב שם מה השעה במקרה? חח זה יהיה קטע אם זה באמת ישודר בערוץ 10,ואנחנו מגלות על זה יום אחרי ששמתי את הכתבה על הזכייה בפורום

../images/Emo214.gifבדיוק היום מתחיל../images/Emo13.gif

ב21:45, ערוץ 10.לתכנית קוראים: "בטי". יכול להיות שזאת לא אותה התכנית, אבל יכול להיות גם שכן
, שווה לנסות ולראות..

למעלה