בטוחה? כי זה לא מופיע שום לוח משדרים......
מ מררריייננוושש New member 18/1/07 #22 ווווואיי באלי לראות את זה../images/Emo3.gif זה נראה מאוד מאוד יפהה חיחיחי..
W white angels New member 18/1/07 #23 מה פתאום?../images/Emo2.gif אצלי מופיע ב21:45 "של מי השורה הזו" את בטוחה שזה נכון? או שאולי להוט יש את הסדרה הזו וליס לא? אולי בכלל התבלבלת וזה יום אחר?
מה פתאום?../images/Emo2.gif אצלי מופיע ב21:45 "של מי השורה הזו" את בטוחה שזה נכון? או שאולי להוט יש את הסדרה הזו וליס לא? אולי בכלל התבלבלת וזה יום אחר?
T the Girl of Love New member 18/1/07 #25 ../images/Emo214.gifזה מה שכתוב ב"לאישה" ../images/Emo12.gif כתבתי מה שכתוב =/ [שורש:כ.ת.ב]
T the Girl of Love New member 19/1/07 #27 ../images/Emo214.gifחחחחחח, אפחד לא ראה?../images/Emo6.gif אני ראיתי בכלל מישהו לרוץ איתו בזמן הזה היה שידור חוזר
../images/Emo214.gifחחחחחח, אפחד לא ראה?../images/Emo6.gif אני ראיתי בכלל מישהו לרוץ איתו בזמן הזה היה שידור חוזר
W white angels New member 19/1/07 #29 וואי בא לי לראות מישהו לרוץ איתו../images/Emo3.gif הדר אבל בכלל לא היה אז איך יכלנו לראות?
T the Girl of Love New member 19/1/07 #30 ../images/Emo214.gifאז לאישה דפוקים?../images/Emo12.gif יאא.ידעתי שאסור להאמין לעיתונות.אפעם! מזל שראיתי מישהו לרוץ איתו
../images/Emo214.gifאז לאישה דפוקים?../images/Emo12.gif יאא.ידעתי שאסור להאמין לעיתונות.אפעם! מזל שראיתי מישהו לרוץ איתו
מ מררריייננוושש New member 19/1/07 #32 חחחח ..... אבל תמיד אומרים .. "רשום שחור לגבי לבן " חחח יעני בעיתונים אף פעם לא משקרים זה היה רשום עלק חחחחח... אזז מה המסקנה?שבאמת משקרים חחח
חחחח ..... אבל תמיד אומרים .. "רשום שחור לגבי לבן " חחח יעני בעיתונים אף פעם לא משקרים זה היה רשום עלק חחחחח... אזז מה המסקנה?שבאמת משקרים חחח
T the Girl of Love New member 20/1/07 #34 ../images/Emo214.gifהו, נקודה למחשבה.../images/Emo88.gif מסכימה לגמרי