בטרוף שלנו - סיפור

f r a n

New member
תראי כמה תגובות הוליד הסיפור המקסים

שלך... את חייבת להמשיך ולכתוב פרוזה בהצלחה!

מורן א

New member
תודה ../images/Emo9.gif

הסיפור איננו אמיתי. כמובן כמו כל סיפור שאני כותבת, חלקים ממנו מבוססים על מציאות חיי. מורן

hot loli

New member
תגובהה

ממש יפה! יש משהו לא הגיוני בזה שהיא נוסעת לשבועיים לארה"ב ככה פתאום.. בעוד שהיא משאירה מאחוריה משפחה- בעל וילדים

מורן א

New member
לקחתי לתשומת ה-../images/Emo23.gif

זה לא ככה פתאום. זאת מישהי שמאוד חשובה לה ויותר מכך. היא בסה"כ נוסעת לביקור, היא עדיין, אם בכלל, לא משאירה מאוחריה אף אחד.. אבל, הכתיבה יכולה להיות ברורה יותר, מפורטת יותר. לקחתי לתשומת לבי, עובדת על זה.. מורן

AndreaCorr ©

New member
וואוווו! מדהים!! ../images/Emo91.gif

את כותבת בצורה מדהימה. אהבתי מאוד, לא יכלתי להפסיק לקרוא.

את כותבת מקסים

אני לא ידעתי שזה סיפור דימיוני,תאמת,כבר התכוונתי לנסוע לאוניברסיטה לחפש אותה... את באמת כותבת יפה,כותבת אמין,יש לך ממש כישרון... אני גם כן כותבת,אבל לי אישית קשה לא ליכתוב על מישהי או מישהו...

smailytal

New member
סיפור מדהים../images/Emo140.gif

עד שלא המשכתי לא ידעתי שהוא דימיוני את יכולה להיות סופרת ועוד מצליחה בזה את מכניסה את הקורא לסיפור שלך וזה נעשה כמו שצריך כן ירבו סיפורים רבים ומעניינים

o r t a l i

New member
למורן../images/Emo140.gif

קבלי ח' ח' עצבני!!! כל הכבוד!הייתי בטוחה שאת סופרת עד שקראתי את התגובות על הסיפור שצבט לי בלב...בתור אוהדת מ"ס 1 של האהבה. קודם כל..אני שמחה שזה לא סיפור אמיתי-כי קרעת לי את הלב...ואני מאחלת לך הצלחה בהמשך...לפי דעתי כבר יש לך...אז מה שנותר לי זה רק לשבח את כתיבתך המדהימה!

למעלה