ביבי שוב עשה פליק-פלאק לאחור

יוליקה

Member
מנהל
תינוק בן חודש ג'קוזי??

הרי אמבטיה שעושים לתינוק בן חודש משאירים את ראשו מעל המים
ושוטפים רק בעזרת השפרצה... או שמים אותו במתקן מיוחד בו הוא שוכב...
החליק לה התינוק מהידיים... והיא נתנה לו לשקוע???

מה עומק הג"קוזי

אם היא כדתיה נכנסה עם התינוק לג"קוזי כנראה שהיה קטן מאוד , מתאים למשפחה , לא יותר . היא יכלה לשבת בו , איך טבע ?
לפני 47 שנים הינו עם בננו בן השנתיים בחצר פרטית עם בריכת שחיה [בחו"ל]. בני נפל/קפץ/ נכנס למים , ואני עם הבגדים והשעון קפצתי אחריו והוצאתי אותו .זה אינסטינקט .
מאד מוזר , חיכו 7 שנים לילד הזה , אולי דכאון אחרי לידה ?

נימה3

New member
בענין הסודנים ראיתי בבית דיור מוגן ברמת אביב!

במחלקה הסיעודית כל העובדים הם אפריקאים. גם סגן שר הבריאות אמר שהוא לא יסכים לגרש עובדים שמטפלים בקשישים. הם לא יותר טובים או גרועים מעובדים אחרים. ובאשר לחקלאות אני יודעת שבתנועה הקיבוצית וגם במושבים יש התארגנות אבל צריך ליצור להם תנאים כמו מגורים למשל, וגם מקומות עבודה.
כל חודש נכנסים לארץ מאות ואלפים עובדים זרים לא חוקיים דרך נמל התעופה בן גוריון איש לא חושב לגרש אותם מדוע? כי הם לבנים. זה הכל ענין של צבע ואיש לא ישכנע אותי אחרת. הגזענות במלוא הדרה. וממש לא קשה למצוא כל מיני תירוצים להצדיק את הגירוש הזה.
ובאשר לזיגזג של נתניהו זה רק מראה בצורה מאד ברורה עד כמה הוא חלש נתון בידיהם של שותפיו המשיחיים. ראש ממשלה נחוש ממלא אחר ההחלטה שקיבל ולא מתנודד כמו עלה נידף.שם את כולנו במצב מביך.

מינהר

New member
לא אתפלא, נימה, אם במחלקה הסיעודית ברמת אביב,

עם האפריקאים, הזקנים מתים חת שתיים, מטיפול גרוע או הזנחה. את תרצי שסודני יטפל בך אם תצטרכי חלילה מחלקה סיעודית?
בעניין העובדים הזרים הלא חוקיים שמגיעים לנתבג-- כל הזמן מגרשים אותם. באלפים. ואף אחד לא מצייץ בשבילם.
בעניין מגורים- מה הבעיה לבנות להם בקיבוצים ומושבים כמה אוהלים? ככה אנחנו גרנו שנתיים בשנים 1950- 1952 בתור עולים . בשביל מה להתיפיף ולמצוא תרוצים של מגורים? הרי עבודה בחקלאות תמיד יש.

נימה3

New member
מינה, בדקת כמה חולים מתו כאשר סודנים טיפלו בהם

את חושבת שעשירי תל אביב שקרוביהם הם החולים שם היו מסכימים לטיפול פחות ממאה אחוז. מדוע להשמיץ בלי לבדוק. אני מספרת משהו שראיתי במו עיני. חוץ מזה המשטרה פרסמה רק תמול שלשום נתונים שהפשיעה בקרב הפליטים אינה יותר גבוהה מאשר בקרב תושבי ישראל. כדאי למתן קצת את השמצות. הם בני אדם כמוני כמוך וראויים לפחות לכבוד האנושי הפשוט.
אני חייתי בניגריה שנה שלמה בקרב שחורים ראיתי אותם מקרוב כל הילדים והתינוקות הישראלים טופלו על ידי ניגרינים. נהפוך הוא. נשות העובדים של סולל בונה שנסעו לארץ ללדת, חזרו מהר מאד לניגריה על מנת לזכות בטיפול הזה של השחורים והשחורות.

בת חן191

New member
תגידו תגידו שאני גזענית כמה שאתם רוצים

אני מפחדת מהם אולי אני פחדנית ,זהירה מידי,
אולי, זו אני

שלחו לי טכנאי מבזק הוא בא בלילה בשעה שבע
ואני לבד בבית, וזיהיתי שהוא ערבי, לפי הב והפ והמראה
שיקשקתי,,כל כך רוח לי שהוא הסתלק
תגידו גם יהודים לא צדיקים גמורים
נכון,,,אבל יהודי לא יתקע לי כך סתם סכין רק כי אני יהודיה
את החישוב הזה לא עושים הערבים וכבר שמענו שמענו

בת חן , אצלי היו פועלים ערבים

שבנו לנו את הממ"ד . שעות רבות נשארתי עם שני הפועלים לבד בבית ולא נגעו בי לרעה. רוב הערבים שעובדים כאן רוצים לשמור על מקום עבודתם, ולהביא לחם למשפחה .הערבים שעובדים בארץ מקבלים אישור של השב"ק . בודדים מצליחים לשטות בשלטונות הבטחון .
ובאשר לעובדים אפריקנים בסיעוד , כמובן צריכים לעבור קורס מתאים , הכשרה , שתלמד אותם את העבודה .וכפי שאמרתי קודם לכן , מי שנקלע לפלילים , מסולק מישראל למולדתו .

בת חן191

New member
חמודה שלי את נשארת איתם לבד אחרי שהם ראו את כל המשפחה שאת

לא חיה לבד בבית, גם מיהודים שבאים ואני לבד בבית אין לי הרגשה טובה
על אחת כמה וכמה ערבי בערב לבד איתו בדירה אני משקשקת
אולי את יותר אמיצה אני טיפוס שלומדת מהמציאות לא תמיד היתי כזאת
חזרתי ב12 בלילה לבד,אבל זמנים השתנו , אין יום שלא שומעים שערבי דקר יהודי עם סכין
ועל כן אני מאמינה " יפה כח הזהירות מכח הריפןי
ןחוץ מזה לעולם אין שלהשוות אדם אחד לשני,,לבטח יש בי דברים שלך אין,
ככה זה בחייים אנשים הם לא כולם מקשה אחת,

מינהר

New member
נימה, הצבע לא מעניין. מצדי שיהיו יהודים שחורים. גם משה

רבנו לקח לו אישה כושית.
ברגע שהם ערבים מוסלמים הם בעייתיים בעניין הרוב היהודי בארץ ובעניין הטענות שלהם שזו הארץ שלהם ולא שלנו. זה מה שלימדו אותם בסודן.
ניגריה זה משהו לגמרי אחר, ואני חושבת שהם נוצרים בדרך כלל. עבד אצלי פעם תקופה קצרה פליט מניגריה. הוא היה בסדר גמור, והוא חזר לארצו. הסודנים הערבים המוסלמים הם בעיה. תקראי את הספר של חירסי עלי על ההסתה המוסלמית נגד ישראל במשך שנים בסודן וסביבתה.
אני מבינה שיש לך נוסטלגיה לניגריה, אבל זה לא קשור.
מה שחשוב שתושבי דרום תל אביב לא רוצים אותם בסביבה, כי סובלים מהם.
לא ענית לי בעניין בניית כמה אוהלים עבור הסודנים בקיבוצים ובמושבים.

משתפרת

New member
לא מזיז לי הצבע

אחי החקלאי מעסיק תאילנדי. הוא לא לבן. העובד הגיע עם רשיון ועם אשרת עבודה. הוא היה מקבל גם סודני/רומני/סיני/הוטנטוטי וכו' שמגיע באופן חוקי (במגבלה אחת- שיצליחו להבין מעט עברית). חברתי מעסיקה מנקה מגאנה. ברור שצבע עורו שחור כהה. הבחור בארץ עם אשרת עבודה. ביום שתיגמר לו האשרה היא תחפש מנקה אחר. כשאמי ז"ל היתה במחלקה סיעודית העדפנו שהעובדת הפיליפינית (בעלת העור החום והעינים המלוכסנות) תרחץ אותה. עובדת שהגיעה ארצה כחוק.
שורש הבעיה היא בכניסתם העבריינית לארץ, ובשהות הבלתי חוקית שלהם פה. בנוסף מאד בעייתי בעיני שרובם (הסודנים) מגיעים מארצות אויבות. ולא, לא בא לי להכשיר את השרץ.

מועדים לשמחה

אני חושבת שאתם מפספסים משהו חשוב בויכוח, העובדים הזרים שבאים
מהמזרח הרחוק, ברובם באים לכמה שנים, כדי לעזור לבני משפחתם וחוזרים
לשם, חוץ מכמה שמתחתנים פה עם אזרחי המדינה,נשארים ומתרבים, המסתננים
באים לפה, כדי להתיישב, אין להם לאן לחזור והם גם מתרבים פה, אנחנו לא
צריכים אותם, יש לנו פה מספיק מוסלמים, תושבי הארץ שמתרבים והם
כבר בדרך להיות רוב, אם לא כבר עכשיו , זו מדינת היהודים
ואל תשכחו את זה, נכון שפעם הביאו לפה עובדים זרים מאפריקה, אבל הם באו
ברשיון וגם עם כוונה לחזור לארצם, אני בעצמי העסקתי לפעמים עובדים
כאלה במשק בית, עד שהבנתי שאני עושה משהו לא חוקי, כי אסור היה להם לעבוד באף מקום חוץ מהמשפחה שקיבלה אישור להעסיק אותם.
אנחנו לא צריכים אותם, הם צרה צרורה בשבילנו וצריכים לסלק אותם.

בת חן191

New member
גם אני חושבת כך ,,הם יתרבו וכבר אמרו זה לא ארץ שלכם

יתנו יד עם הערבים הרי הם מוסלמים,,,וככה מטוב לב רק אנחנו נהיה אשמים
סוף מעשה במחשבה תחילה

בת חן191

New member
ואני מתפלאת למה לא מחיבים את ארצות ערב כמו מצרים ירדן

סעודיה לקבל פליטים מהגרים מסתננים הרי הם איסלמים
למה תמיד ניטפלים אלינו?? שאנחנו בעצמינו עדין במצב של מלחמה
שזה מצריך משאבים רבים ויש לנו המון בעיות עם הפלשינאים המוסלמים

כל כך לא מובן ולא הוגן הרי הם אחים שלהם או שיקבלו פליטים מסוריה למה לא
אותם עוזבים בשקט איזה עולה גם טורקיה וארדואן הציצן שיקלוט סודנים
ואריטראים אותם עוזבים בשקט

בת חן , איש לא נטפל אלינו .

זו בעיה שלנו כי הם נמצאים כאן ולא במצרים או תורכיה . רק חבל שלא חשבו על מניעה , חבל שלא הקימו את החומה/גדר לפני שפלשו למדינה אלפי מהגרי עבודה .
&nbsp

נימה3

New member
בעובדה הם פה. לא שמעתי שכולם אומרים שזו ארצם

יכול להיות שאחד אמר אז לא צריך להטיל אשמה על כולם. רובם ככולם רוצים לחיות ולהתפרנס. אנשים ממתינים שנים רבות לפעמים חמש ולפעמים יותר לועדה שתקבע אם הם פליטים או מהגרי עבודה. אם הם מהגרי עבודה אפשר לגרש אותם אם הם פליטים אסור לגרש אותם לארצם. אבל הממשלה נמנעת בכוונת מכוון מלבדוק את בקשותיהם עד עכשיו מתוך המאות והאלפים רק 5! קיבלו אישור שהם פליטים.
עם כל הפחדים כל אחד צריך להתמודד עם זה בעצמו.
כמו שכבר כתבתי הממשלה הזאת הצליחה להחדיר טוב טוב לאנשים את הפחדים ואת הרעיונות נגד הפליטים. וההחלטה של ביבי להפוך היום את החלטתו מאתמול היא בזיון ובסופו של דבר תגרום לכך שאף אחד לא יעזוב. ודרום תל אביב תשאר כמו שהיא.
את דרום תל אביב צריך לשקם בלי קשר לפליטים. היא היתה מוזנחת הרבה לפני שהפליטים באו לשם. אני חייתי בדרום תל אביב שנים רבות מכירה טוב מאד את המקום.
נכנסתי לערוץ 20 מתוך סקרנות. ברחתי מיד ליקוק ת... כזה מזמן לא ראיתי.

בת חן191

New member
לאדם שלא חי בתוכם אין זכות להביע דיעה לגבי אדם שני זו

אגואיסטיות

למעלה