ביגוד בקיץ

ביגוד בקיץ../images/Emo42.gif

אתן בוודאי יודעות, מה מלבישים להם בקיץ? מצד אחד מתבקש להלביש להם כמה שפחות, בגד גוף נטול שרוולים ורגליות (מה שיפתור גם את בעיית האורך שאף פעם לא מתאים...), אבל מצד שני נראה שלא בריא לחשוף את גופם ל
, מה דעתכן והאם בכלל מותר עד גיל חצי שנה למרוח אותם במקדם הגנה?

מלכה ב.

New member
חשיפה לשמש לא בריאה ולכן עדיף תמיד

בגדים ארוכים (דקים וארוכים). קרם הגנה - מותרים אחרי גיל חצי שנה אלו המיוחדים לתינוקות, בהתייעצות עם רופא אנחנו התחלנו בגיל ארבעה חודשים, מומלץ להתייעץ. חשוב ביותר להגן על העיניים מפני השמש, אם באמצעות כובע רחב שוליים ואם באמצעות משקפי שמש (כן, כן יש משקפי שמש לקטנטנים...) תהנו ממזג האויר הנעים והיזהרו מהשמש. יום טוב.

מלכה - מה הרופא שאל אתכם

כשהתיעצם איתו לגבי קרם ההגנה? אני קניתי לשגיא את קרם ההגנה BABY-OR של ד"ר עור המבוסס על מסננים מינראלים בלבד (ללא תוספת מסננים כימיים), ומכיוון ששגיא עוד מעט בן חצי שנה, ניסיתי את הקרם עלי. אני תקווה שזה מספיק.

מחשבה שניה על משקפי שמש

החשיפה לשמש אכן מסוכנת ביותר, ואני מצטרף להמלצות בנוגע ללבוש ארוך וכובע רחב שוליים. עם זאת, אני מציע לחשוב מחדש על משקפי השמש. הראייה היא אחד הכלים המרכזיים, שבאמצעותם ילדינו מזהים את העולם ולומדים להתמצא בו. משקפי השמש מעוותות את תמונת המציאות, מחשיכות את העולם ולא מאפשרות לזהות צבעים. השימוש במשקפי שמש הוא, למעשה, עונש לפעוט ופגיעה בהתפתחותו.

הגנה מפני השמש: קרמים מגיל חצי שנה../images/Emo42.gif

בהמלצת טיפת חלב, הרופא שלנו וכמובן אופא עור מומחה: קרמים נגד הגנה רק מגיל חצי שנה! ישנם קרמים שונים בשוק אם אין רגישות יתר אז לכי על ה"רגילים" הנימצאים ברשתות הפארמים, במידה וישנה רגישות אז מומלץ להיוועץ ברופא עור... בכל מיקרה לא להיחשף לשמש לשהות בצל, שתייה: מים..... או הנקה- אז האימא צריכה לדאוג לשתות, ביגוד קליל שמכסה, לשהות - לא בשעות החמות ולא להרבה זמן.... השמש מסוכנת!!!!!!!

imale

New member
בגדי קיץ לקטנטנים ../images/Emo42.gif

רומי נולדה קטנה (2 ק"ג בקושי) בחודש מאי החמים, ובשבועיים הראשונים היתה עטופה כל הזמן בבגדים ארוכים (אבל דקים). אחרי שבועיים העזתי קצת להוריד לה, ובבית, בימים חמים במיוחד, היתה לבושה בבגדי גוף קצרים. ביציאה אל מחוץ לבית, הייתי מלבישה אותה ארוך (אבל שוב, דק...) אבל רוב הזמן היא היתה בקצר. בגיל חודשיים (יולי-אוגוסט) היתה בקצר כל הזמן - חוץ מהלילה.

imale

New member
הבהרה קטנה...

תיארתי את הבגדים של רומי, אבל הרופאים והאחיות בטיפת חלב ממליצים להלביש תינוק בחודשים הראשונים לחייו בבגדים ארוכים, על מנת לשמור על חום הגוף שלו. לרומי, למרות שהיתה קטנה, לא ירד חום הגוף גם כשהלבשנו אותה קצר. כמובן שעקבתי ובדקתי בהתלחה, עד שקיבלתי ביטחון. כשיוצאים לשמש עם תינוק קטן מחצי שנה, יש כמה דברים שכדאי לשים לב אליהם: כיוון שלא מומלץ לשים קרם הגנה בגיל זה, להמעיט את זמן השהיה בשמש, להשתדל לא להיות חשופים בשעות החמות, ולכסות עד כמה שאפשר בלי להעיק על הקטנטנים: כובע רחב, שרוול ארוך...

_גלית_

New member
תומר נולד ביוני ../images/Emo117.gif

ובעצם לאורך כל הקיץ, פשוט לא יצאנו החוצה בכלל בשעות החמות, וכשלא היתה ברירה - אז ישר לאוטו, או עם עגלה שהגג שלה מכוסה היטב בחיתול בד.
גם לנו אמרו שעד גיל חצי שנה לא כדאי למרוח כלום על הגוף שלהם.

zimes

New member
רציתי לשאול ../images/Emo35.gif על בגדים

הילדים לבנבנים שלנו יהיו בני שנה וחצי בקיץ, ועדיין אני מעדיפה עבורם בגדים ארוכים, מאשר למרוח גוף שלם. מישהי יודעת איפה אפשר לקנות בגדים ארוכים וקלים מאריגי כותנה (להבדיל מ טריקו) לקטנטנים? (כמו - שרוואלים וחולצות דקיקים) אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי.

אני גרה בהוד-השרון

ראיתי שפירסמת שיש בפ"ת גם מעולה בשבילי...
מאיפה את קונה בדר"כ? אולי נעשה קנייה ביחד

פינוקט חיפה:פלימן 4, קניון חיפה

טל:8550133-04 פינוקט חוצות: רח´ החרושת9000 מפרץ חיפה, טל´: 8492420-04 תהני! מחירים שווים לכל כיס, בגדים יפים ואיכותיים.

למעלה