ביגוד בקיץ

האם פינוקט עדיין קיים?

פינוקט היה חנות עודפים של שילב.... האם הוא עדיין קיים בת"א ליד תחנה מרכזית החדשה?? האם הוא עוד זול?? עשיתי לשון קניה רצינית שנה שעברה שהיה בן 8 חודשים.... איזה כייף לצאת משם עם שקיות והרבההההההההה בגדים

יערולה

New member
ירין נולד בסוף יולי וכבר מגיל

שבועיים, הלבשתי קצר, כמובן כשיצאנו שמתי עליו שמיכה דקה, אבל בתוך הבית כל הזמן עם קצר, או ארוך אבל דקיק מאד, כמעט שקוף. הוא מעולם לא הוריד את חום הגוף ועד גיל 7 חודשים לא ידעו מה זה נשלת אצלו. קרם הגנה לא מומלץ לפני גיל חצי שנה. ההמלצה שלי, בגדים קצרים ואם יוצאים ואת לא רוצה לקחת שמיכה דקיקה, אז ארוכים דקים. הכל תלוי כמובן בגיל הילד. מעל גיל חצי שנה אפשר כבר לשים קרם הגנה שמיועד לתינוקות.

כל הבננות שלי נולדו בקיץ

ובאמת הקפדנו כמעט ולא לצאת איתן מהבית כשיש שמש חזקה, רק אחרי הצהריים. מצד שני, אז גרנו בדרום והיה כל כך חם שממש לא היה שייך לצאת בשעות החמות. אם היינו חייבים אז עם חיתול שמכסה אותן. חוץ מזה כמובן להקפיד על כובע, קרם הגנה (מגיל חצי שנה) ומשקפי שמש.

רותי ע

New member
אפרופו לבוש-איך שלחתם אותם לגן?

היום חם. וצפוי להתחמם עוד יותר. אז הלבשתי אותו טריקו ארוך. בלי גופיה מתחת. אני באה איתו לגן ואני רואה את כל הילדים עם שתי שכבות כאילו אמצע החורף. כבר התחלתי להרגיש כאילו שלי הולך למות מקור. המטפלת צחקה ואמרה-אם את עם חולצה קצרה וחם לך אז למה שלו יהיה קר? ומעניין אותי-איך אתם מלבישים אותם לגן בימים אלו?

happily mama

New member
מכנסי טרנינג וחולצת טריקו דקה

עם שרוול ארוך בתוספת בגדים מכל הסוגים(סווצ´ר,חולצת T , מכנסיים דקים, ווסט ).

תיורז

New member
אני הלבשתי אותו כאילו אמצע חורף

2 שכבות ארוכות, גופיית פוטר +חולצת מעבר, ובחוץ גם עם קפוצון פוטר... ונורא התביישתי כשראיתי את הילדים בגן עם פחות שכבות. אבל הוריתי לגננת, שאם יהיה יותר חם שתוריד שכבה. ואני לא פולניה.

חולצת טריקו דקה עם שרוול ארוך

ומעל אוברול דק. בדרך לגן גם הורדתי לו את הגרביים, והשארתי למטפלות שלל בגדים קצרים וארוכים להחלפה, לפי ראות עינהם.

jole

New member
חולצה קצרה וסוויט שירט מלמעלה

שהוא מוכן לשים רק כדי שאמא תרגיש יותר חם. לילד הזה יש תנור בתחת וכל החורף אני במלחמה איתו על בגדים אז כשמתחמם אין לי סיכוי. הוא כל הזמן מתפשט. גילעד כל הזמן צוחק ואומר: "לי תלבש סוודר לאמא קר"
מה לעשות פולניה זה לא מוצא זו תכונה

מכנס טרנינג, חולצה קצרה ועליה חולצה

דקה ארוכה, שיובל הורידה אחרי שעה בערך. ליובל שלי תמיד קר, אז זה היה ליתר בטחון. מיכל הייתה עם שרוול קצר ומכנס טרנינג ובלי גרביים מהבוקר.

תודה תודה, הרגעת אותי ../images/Emo6.gif

חשבתי שאני היחידה בעולם שעוברת למתכונת אביב כי גם אצל שחר בגן רוב הילדים היו עדיין עם שתי שכבות. וכבר התייאשתי מלשכנע את המטפלות שאנחנו לא חיים בקוטב....הן מלבישות, אני מורידה...

happily mama

New member
ביגוד בקייץ../images/Emo42.gif

זאטוטי נולד בסוף מאי. אין לנו מזגן ומאוד סבלנו בקיץ. בבית לאחר גיל 4 חודשים בארך – הסתובב בטיטול בלבד. יצאנו לטייל בשעות הבוקר המוקדמות ואחרי 5 בבגד גוף וללא גרביים. והוא פשוט שונא קרמים אז למרוח אותו ולהישאר חברים - זה פשוט לא מציאותי !

פינוקט - בגדי ילדים במחירים מצחיקים

אני מפרסמת כאן, לנוחיות כולכן, את רשימת כל חנויות פינוקט PINUCAT שיש בארץ. ניתן למצוא אצלם בגדי ילדים החל מ- NB ועד גילאי 5-6. המחירים נוחים לכל כיס, ובסוף עונה, אפילו מצחיקים (לדוגמא: 4 חליפות טרניג ב - 100 ש"ח. ואנחנו מכבסים, תולים, מורידים, לובשים, מלכלכים, מכבסים וחוזר חלילה) חשוב לי להדגיש שאין לי נגיעה אישית-פרטית-עיסקית-ריווחית לחנויות אלו, חוץ מהיותי לקוחה מרוצה מאוד תל-אביב, לבנדה 20, פינת לוינסקי, 6881490-03 פתח-תקווה, רח´ ראשל"צ 1, מרכז אם המושבות, 9228903-03 רמת השרון, סוקולוב 89, 5499864-03 רעננה, אחוזה 88, 7480203-09 חדרה, רוטשילד 40, קניון לב חדרה, 6248960-04 חוצות, רח´ החרושת 9000 מפרץ חיפה, 8492420-04 חיפה, פלימן 4, קניון חיפה, 8550133-04 עפולה, ארלוזרוב 4, 6590308-04 אשקלון, קניון חוצות, 6753413-08 באר-שבע, קניון הנגב 5, 6655848-08 תהנו ותחסכו
, סיגל

רותי ע

New member
תודה סיגל ועוד המלצות...

בדיוק חברה הזמינה אותי להסתובב בקניון חוצות באשקלון. אז עכשיו אני יודעת בדיוק לאן ללכת. והמלצות- רשת חנויות "פוזה". אז אני לא יסודית כמו סיגל אבל יכולה להגיד שיש חנות באשדוד ויש ברחובות והן ממש שוות ולא רק לילדים-בגדים לכל המשפחה במחירים ממש מצחיקים. ועוד המלצה-השוק. כמעט בכל עיר יש את השוק של פעם בשבוע. אפשר למצוא שם בגדים יפים וטובים לילדים במחירים ממש מצחיקים.

למעלה