ביגפוט - אגדה או יצור אמיתי?

• פותח הנושא Ker
  • פורסם בתאריך

Ker

New member
ביגפוט - אגדה או יצור אמיתי? ../images/Emo188.gif

ביגפוט מראהו של יצור ענק שכזה, צועד, חשוף רגליים, ביערות צפון-מערב אמריקה, יצור שאינו ידוע למדע, נוגד כל הגיון אפשרי. ועדיין, כנראה שזהו המקרה... עדויות, מראות וטביעות רגליים של אחד היצורים, שכמו המפלצת מלוך-נס, נוכחותו עדיין מוטלת בספק. האם יש אפשרות שביגפוט למעשה חוצן כמו היצור שגובהו היה 3 מטרים והופיע במושב יציץ לפני כמה שנים שהותיר אחריו עקבות ענקיות על האדמה או שביגפוט סתם אגדה ?

Majestic12

New member
יציץ...

ביציץ היה ככל הנראה חוצן (מהסוג הנדיר, המכונה "מפלצתי", ואשר גובהם מעל ל- 2.5 מטרים). אין שום קשר ל"ביג פוט"...

Gilliana

New member
לא מוכרח להיות חוצן

יתכן גם שמדובר ביצור קדמון ששרד על פני כדור הארץ, בבחינת "חוליה חסרה" בין הקוף והאדם. אבל השאלה שלי אליך היא אחרת - מדוע זה נוגד כל הגיון אפשרי?

Obisidian

New member
זה ווקי!

טוב.. זה יכול להיות P: לא מזמן ראיתי תוכנית ב- נשיונאל ג'יאוגרפיק, ושם איש אחד טוען שכל אגדת הביגפוט זה בעצם מתיחה של כמה אנשים. אפשרי, לא?

Gilliana

New member
בודאי שאפשרי ../images/Emo13.gif

אבל אני מוכרחה להודות שאהבתי יותר את עניין הווקי - צ'יובאקה חי והוא נמצא ב... כדור הארץ.

ירדן121

New member
כההה גמאני ראיתי אותה.

אפשר לומר שהסרטון הכי אמין שצולם על ביגפוט הוא הוא הסרטון של שני האנשים המבוגרים שהלכו לרכוב על סוס וצילמו ביגפוט הולך ביער מאחורי העצים זה ניראה די אמין מאוד.... ! ומישהו ראה איך הם מזייפים<???טחחחח הם מכינים מין תבניות של רגליים גדולות מעץ ולובשים אותם הם קושרים את עצמם לאחורה של טנדר וכשהטנדר נוסע אז הוא נותן להם מן תנופה והם עושים צעדים ברווחים גדולים. אבל גילו אותם..0-: טחחחחחחחחחחחחחחח(-:...!

תשובה

אין לנו תשובה אם הוא אמיתי או לא, ובוודאי שאין לנו תשובה מה המקור שלו. יש אנשים בארה"ב שחוקרים את הביגפוט ברצינות. מעולם הם לא טענו לקשר כלשהו בינו לבין חוצנים. הטענה היא שזהו בעל-חיים גדול במיוחד ולא מוכר של שחי ביערות בצפון-מזרח ארה"ב. בנוסף, לפני מספר חודשים הודה האדם שצילם את הוידאו המפורסם מ-67 שמדובר היה במתיחה ולא ביצור אמיתי. הוידאו הזה יצר את כל הפירסום וההיסטריה שהיתה בעניין הזה בארה"ב. אם הוא מזוייף, אז יכול להיות שגם ההוכחות שבאו אחריו מזוייפות. אבל בכל מקרה, בלי קשר לצילום כזה או אחר - גם במקומות אחרים בעולם ישנם סיפורים עתיקים על כל מיני יצורים מסתוריים. אולי כמה מהם אמיתיים...

Majestic12

New member
אני מציע לכם לבדוק ממצאים...

אני מפנה אתכם דוקא לנפאל - ולממצאים שנמצאו שם והקשורים לייצור המכונה "מיגואי" (והמוכר כ"איש השלג" או "יטי"). לפני מספר שנים נמצאו שיערות (ע"י משלחת מחקר), אשר הוכח בבדיקה מעבדתית, שאינם שייכים לא למשפחת הדובים ולא למשפחת הקופים. נכון להיום - איש אינו יודע, מהו המקור לשיער זה....

אממ לגבי מושב יציץ- זו עדיין תעלומה

ואני לא חושבת שמדובר קוף מגודל או משהו בסגנון... פשוט מהסיבה שקופים לא מסתובבים באיזור הזה.
ולא חסרות תעלומות נוספות שנחשבות בין ביתר כאגדות- הרוזן דרקולה, מפלצת לוך נס כמו שציינת, ורוחות רפאים שונות ומשונות שפוקדות טירות ברחבי בריטניה...

pcp1

New member
ידוע גם ש

הרבה מהמקרים אנשים ממצאים סיפורים כדיי להיתתמודד עם פחדים וכו

UnderTown

New member
אפשר להביןן בדיוק

איך הרוזן דרקולה נכנס לכל הסיפור?? לפי מב שאני זוכר זה סתם ספר מתחילת המאה שעברה

בדויק כמו שנסי מלוך נס נכנסת אליו..

צצו אגדות עם שונות ומשונות ברחבי טרנסילבניה בפרט ורומניה בכלל שבעצם מוכיחות לכאורה שהרוזן דרקולה היה ערפד צמא דם...

Majestic12

New member
לגבי הרוזן דראקולה...

הרוזן דראקולה (כלומר, ממסדר הדראקול = דרקון) היה דמות אמיתית ולא אגדה - שמו היה ולאד טפש, והוא היה נסיך שחי במאה ה- 15. בצעירותו הוא נחטף ע"י התורכים, וכשבגר וחזר למולדתו, הוא יצא למלחמות עקובות מדם בכיבוש התורכי באזור רומניה-טרנסילבניה. העובדה שהוא העניש את אוייביו ואת השבויים שנפלו בידיו בעונשים מחרידים -הם אלו שהביאו ליצירת כל האגדות על צמאונו לדם. במאה ה- 19, נכתב רומן על הרוזן דרקולה, והוא זה המוכר לנו כיום (ואני ממליץ על סרט הקולנוע "דראקולה").

אני יודעת שהוא היה דמות אמיתית

אבל הפולקלור המקומי העניק לו תיאור של ערפד צמא דם...

UnderTown

New member
בטח סתם ערס.

.... אני אישית חושב שזה סך הכל קוף גדול ופרימיטיבי, שנתקע בשלבי התפתחות בין קוף לאדם.

למעלה