ביגפוט - אגדה או יצור אמיתי?

• פותח הנושא Ker
  • פורסם בתאריך

חפY

New member
משהו שקראתי באינטרנט (לא באתר רשמי)

קראתי בתגובות ובפורומים ברשת סיפור על שני חיילים מפוחדים, המומים, אשר נמצאו מפוחדים במצב קקטוני (נדמה לי שכך אומרים את זה) אשר במהלך שמירה במגדל טענו שפגשו דמות, ואני מצטט מהתגובה בטוקבק: "ענקית, גובה של 5-7 מטר, פנים מפלצתיות, לבוש לא אנושי, הורגש ריח של סירחון". כמו כן, גשש סיור בדואי אשר התבקש להסביר העקבות אשר השאירה, כביכול, הדמות, אמר "ג'יני, ג'יני" שזה בערבית, כנראה, שד. אותם חיילים, כך נכתב, לא חזרו מאז לבסיס. (מתוך תגובה למאמר ב- NRG אשר קישור אליו ניתן למצוא באתר המרכז הישראלי לחקר עב"מים). אם מישהו יודע מה קורה עם חקירת האירוע- מה טוב. דרך אגב, קבלו אתר לא רע בכלל: www.ufosnw.com מומלץ בחום!

Gilliana

New member
קודם כל...

המילה היא: קטטוני. שנית - ז'ין, פירושו בערבית אכן שד. ג'יני הוא אותו שד המאכלס עפ"י אגדות שונות חפצים כגון מנורות ושטיחים (ע"ע אלאדין) שכאשר משחררים אותו, זוכה המשחרר לבקש 3 משאלות. עכשיו לגבי האירוע האמור - כדי שנוכל להתייחס דרושים קמת יותר פרטים - מתי זה קרה והיכן?

Gilliana

New member
תודה ../images/Emo13.gif

בהחלט ארוע מרתק. עפ"י תאורו של הבחור שכתב את הדברים, יש לדעתי דברים בגו, רק שהיום אחרי 12 שנים - קצת קשה לדעת מה בדיוק קרה שם.

RIPPER

New member
דיפדוף אקראי בפורומים

ולא יודע איך נפלתי דווקא על הודעה הזאת לפני 8 שנים בזמן מישמרת שלי בבסיס של חיל האוויר קיבלנו קריאה שנישמעו יריות מאוזר שכוח אל של הבסיס ויש שם עמדת שמירה הוקפצו כיתת כוננות עוד 3 קצינים 4 ג'יפים אם לוחמים הגענו לשטח {אזור מאוד מסווג בבסיס אין יוצא ואין בא} במבט ראשון השומר שהיה אמור להיות במיגדל נעלם אחרי סריקה של 10 דקות גילינו את השומר שוכב מתחת למיטה שלו במיגדל אחרי שהשתין במכנסיים מרוב פחד הנשק שלו היה חם הוא ירה שני מחסניות שלמות הוא היה מבוהל לא ידע להגיד אפילו איפה הוא הוא פשוט פחד פחד מוות רבע שעה היינו לידו עד שהתחיל למלמל משהו על יצור גדול וזוהר שעבר ליד המיגדל ודפק על החלון עליו השומר ירה שני מחסניות הקצין שלי לא האמין וקרא למפקדת גף רפואה שתבוא ליבדוק אותו {להזכירכם הוא עדיין היה במצב לא טוב} אחרי בדיקה שלה היא אישרה כי הוא אכן ראה משהו והוא אכן מבוהל וזה לא סתם הצגה אחרי שהקצין שמע את זה הוא אמר לנו ליסרוק את השטח יותר טוב במרחק של 50 מטר בערך מהמיגדל נימצאו נוזל צהוב ירוק שבמגע אם האור של הפנסים החזיר אור בעקבות זאת הוזנקו למקום שני מסוקים שהיו באוויר מפעילות אחרת וכמו כן גשש סריקה גדולה יותר גילתה גם טביעות רגליים דיי גדולות ועוד מהחומר הזה וזה הוביל לשטח ממוקש שם כבר לא יכלנו ללכת סריקה באינפרא אדום של המסוקים לא הראתה כלום למחרת השטח ניסגר וניכנסו לשם כוחות אחרים לא שלנו לא יודע מה ניסגר אם זה אבל מה הרשמו כאן דיי הזכיר את מה שהיה אותו לילה

Gilliana

New member
בין אם זה אותו אירוע ובין אם לאו...

האירוע שאתה מתאר מעניין מאד. האם אותו נוזל מחזיר אור נבק במעבדה?

RIPPER

New member
לא יודע

בבוקר למחרת כל השטח הזה של הבסיס ניחסם בפני רוב האנשים רק למי שהיה סיווג מסויים יכל להיכנס בבדיקה שהקצין ערך ברשומות של ביטחון שדה היתגלה שכבר 5 שנים היו דיווחים על דמות גבוה וכבר כמה פעמים הוקפצה לשם כיתת כוננות בגלל יריות באותה בדיקה גילינו גם שכל הדיווחים התחילו כ 3 חודשים אחרי שנעלם שם קצין שהיה במישמרת באחד המיתקנים לא יודע אם זה צירוף מיקירים או לא אבל זה גם פרט

Gilliana

New member
קצין נעלם?

... Sounds like an X-file to me לא חקרו את היעלמותו של אותו קצין?

RIPPER

New member
לא יודע

יותר ממה שסיפרתי כאן כל רשומה על אותו לילה "נעלמה" בקשר לקצין זה היה משהו כמו 6 שנים לפני שהיתגייסתי כך שאני לא יודע

Majestic12

New member
האירוע המדובר...

אכן מדובר באחד האירועים שהתרחשו כאן בארץ - ולידיעתך, היו מספר "היתקלויות" לא נעימות שכאלו...חלק מהם עוד בשנות השבעים, וחלק בשנות התשעים.....למזלנו, מדובר באירועים נדירים ביותר...

למעלה