ביג בראדר - פרק 13 עונה 8, אביקשן והו"ה

• פותח הנושא E r u
  • פורסם בתאריך

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

ההתקפות האלה של דיק על ג'ן פשוט מגוחכות. לא ראיתי מישהו כזה עלוב כבר הרבה זמן ופשוט מציק לראות אנשים כמוהו. לא מת גם על דניאל בלשון המעטה, שמישהו יעיף אותה יחד עם אמבר. למה לא נותנים לאמריקה לבחור את אריק בתור מועמד להדחה ? עונה הזויה - אחרי 6 עונות ו-30 יום האנשים בבית עדיין מתנהגים כאילו זו העונה הראשונה ומשחקים כל כך משעמם ואפור. ההתנהגות של דיק כל כך לא ראויה ואני לא מבין למה לא זורקים אנשים מהבית שמתנהגים ככה ? זה בריונות מגעילה ואפילו אם זה האסטרטגיה שלו להתנהג ככה זה לא מקובל. רק בשביל הסיפוק העצמי שלי אני מחזיק אצבעות לקייל או ג'ן לזכות ב-HOH.

E r u

New member
../images/Emo58.gif

זהירות - ההודעה למטה ברוח בן 12, עימכם הסליחה. אני כל כך רותח, כל כך עצבני - כל כך כועס. מאיפה יש להם את החוצפה לעשות לה עלהום בצורה כל כך אגרסיבית, מי ניק חושב שהוא, מי דניאל חושבת שהיא? ומי לעזאזל דיק חושב שהוא? אני שמח שהעיפו את הדפוק הזה, מה הוא חשב לעצמו שהוא עשה את התספורת הזאת? ניק האידיוט, במקום לכעוס על אמבר ועל דאסטין - הוא כועס על פאקינג ג'ן שלא עשתה שום דבר שיגרום לניק לעלות לנומס. כל כך שמחתי לראות אותו עף, חתיכת אידיוט. התחרות הו"ה נראית ממש מעניינת ואני כל כך מקווה שג'ן תישאר ותנצח - למעשה, אני עוד כמה דקות אלך ואחפש אם יש תוצאות כי אני במתח לא נשאר. כמה OMG לאורך הפרק [יש לציין שהייתי עם פה פעור במהלך המקרים האלה וכמעט הקאתי] :
אמבר בוכה לניק על המפשעה כמו חתיכת מטומטמת בזמן שהיא ודאסטין הגו את הרעיון לשים את ניק, אני ממש כמעט הקאתי, הבחורה בלתי נסבלת - אני לא מסוגל לראות את הפרצוף שלה יותר.
דיק בויכוח עם ג'ן - מאיפה יש לו את החוצפה לכעוס עליה על מהלך אסטרטגי מכוון או לא שהציל את עורה ונתן לה להישאר עוד שבוע? הוא לא פאקינג זוכר מה הוא עשה לזה שעף בגלל שהוא עיצבן אותו קצת? אני שונא ומתעב את הבנאדם, הוא חתיכת דוחה, מעצבן, ניג'ס וחצוף שהיה איי פעם - מי נתן לו את הזכות לשפוך עליה משקה? למה היא לא החזירה לו - חתיכת נבלה.
דניאל בצווחה המטומטמת כשג'ן רק החמיאה שהיא בנאדם חזק כי דיק חתיכת אידיוט מהלך [ועל זה דניאל בוכה כל הזמן ומייללת שהוא לא מבין אותה וחרא ועוד שיט] - אם רק הייתי יכול לתת לה סטירה.

maya567

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

שוב אני מסכימה איתך לגמרי. נמאס כבר מדיק ודניאל. ואני מחזיקה אצבעות לג'ן שתיקח את ה-HOH השבוע ותשים אותם על הבלוק ותדאג שהם יעופו. חוץ מזה, בטח יהיה עוד פעם בלאגן על הקול השני לקייל. בוא נקווה שזה ישים את הזרקור של דניאל או אמבר שדלוקות לו על התחת (אמבר נראית גם כמו אחד כזה כשהיא בוכה...). (הולכת לחפש פידס מהלילה לראות מי זכה ב-HOH).

maya567

New member
../images/Emo58.gif פידס

זהו ספוילר לפידס. אל תרדו אם אתם לא רוצים לדעת מי ה- HOH החדש. באמת, אל תרדו. בע. דניאל. פיכס. אוף. איזה דכאון שהמקל בית שימוש הזה HOH. זה גרוע יותר מהפרנדשיט.

E r u

New member
../images/Emo58.gif HOH ועוד כמה אסטרטגיות לנומס

זה מזעזע, קייל דניאל וג'ן נשארו ה3 האחרונות. ואז פסלו את ג'ן כי היא נגעה איפשהו שהיה אסור לגעת - דיק הביא את המפיק והתלונן עליה ולכן פסלו אותה. ואז קייל הבת **** ירדה בשביל שדניאל תנצח והן יעשו תוכנית יחד - ושוב קייל מכרה את ג'ן. א=ב=ל עם כמה שדיק דביל ומאיים כל פעם שג'ן תעוף - המטרה החדשה שלו היא אריק, הוא עצבני ברמות מטורפות עליו והוא ודניאל מתכננים לעשות לו בק-דור, אני כל כך מקווה שג'ן תנצח בויטו. בנוסף - היו עוד כמה תיגרות בין דיק לג'ן והוא ממש יורד לפסים אישיים כמו "את לא תצליחי בחיים - לא תיהיה לך עבודה, מאיזה כוכב את? כל מי שצוהפ בתוכנית שונא אותך" כל הויכוח הזה נעשה בזמן שהוא מחזיק מקל של גולף ואחרי זה מעצבים הוא הכה את המקל על השולחן שג'ן ישבה. צריך לשלוח למפיקים מכתב - זאת התעללות ובריונות לשמה, הוא חתיכת מפגר ואני לא אתפלא אם הוא יכנס למצב של אלימות במהלך התוכנית. אני כל כך מקווה לראות את ג'ן שורדת שוב, אני מתעב את דיק ודניאל ברמות קשות + את אמבר הבכיינית והזוועה

maya567

New member
../images/Emo58.gif פידס

הבנתי שהיו כמה באנרים ממטוסים מעליהם בזמן התחרות (זה תמיד כיף!!). אז עד כמה שהבנתי באחד מהם היה כתוב שאריק הוא זה שהצביע לקייל, היה אחד שכתב על אמבר שהיא מכורה לסמים ושקרנית, ועוד אחד שקרא לברית שלהם ה- new nerd herd (ושג'מיקה לא ידעה מאיפה הביטוי וחשבה שזה מסרט
) מעניין כמה מזה, אם בכלל, יראו בתוכנית של יום ראשון. אני לא מאמינה שאת האביקשן הבא אני באמת אראה בלייב!!!

E r u

New member
../images/Emo58.gif

יואוו, ענק!!!!!! אז בגלל זה דיק רותח על אריק. יואווו! ענק ענק ענק.

Mr Bing 17

New member
../images/Emo58.gifפידס

אם ג'ן תעוף השבוע זה יהיה פשוט טראגי. לא מספיק שדיק עושה לה את המוות והיא פשוט מחייכת, אם הוא ודניאל יעיפו אותה זה יהיה כלכך עצוב. מעניין גם אם יראו בתוכנית את הבאנרים, ואם לא אז איך הם יסבירו למה דיק נגד אריק פתאום..

Mr Bing 17

New member
../images/Emo58.gifNOMS../images/Emo58.gif

אל תרדו אם אתם לא רוצים לדעת מי מועמד...
וול, הפתעה. קייל וג'ן מועמדות שוב, ואני מתחיל לשנוא את העונה.

De fire

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

אותו דבר כמוך וכמו מאיה מינוס הפידס, אני מעדיף לראות את זה בפרק. ועם ג'ן תיקח זה יהיה פשוט אורגזמי. לא יודע אם זו הטקטיקה של דיק או לא אבל הוא צבוע גם בלי קשר לכל ההתנהגות הבריונית שלו. איך הוא יכול לומר לניק (ואגב תודה לך ניק שגרמת לי לרצות שתעוף השבוע) שהוא רצה שהנומס ישארו אם הוא היה חלק מהעניין כל הזמן, ואחרי זה לטעון שהוא Telling it like it is בפנים לכולם בלי לשחק מאחורי הגב. פשוט אידיוט. לדעתי אפשר היה להרחיק אותו מהבית על מה שהוא עשה בגלל שזה פשוט גובל באלימות. יאללה, ג'ן הו"ה, דאבל אביקשן, דיק ודניאל\קייל הביתה. אולי אז גם אנשים לא יפחדו להתחיל לשחק. אה כן ואם אפשר פשוט להפסיק לתת לאמבר זמן מסך, זה עושה לי פריחה.

verdax

New member
../images/Emo58.gif

טוב, אני כועס. רק הפרק הבנתי מה מפריע לי כלכך העונה הזאת, אני שונא את רוב הקאסט הזה, או את כולם. אריק, America's Bitch, בהתחלה חשבתי שהוא יכול להיות שחקן מעניין העונה, אבל הוא כלכך מעצבן, אני כבר לא יכול לשמוע אותו מדבר. אמבר, הפוסטמה הצבועה הזו בוכה כל הזמן בצורה הכי מגעילה שיש, כאשר הפרצוף שלה נשאר מעוות באופן תמידי, הפנים מאדימות והמצח מתמלא קמטים. איכסססססססססססס. דיק והבת המפגרת שלו. מאיפה יש לו את החוצפה להתנפל ככה על ג'ן???
זה ממש הכעיס אותי. מי הוא לעזזל חושב שהוא? בפידס בכלל רואים קטעים הרבה יותר ארוכים בהם הוא מקלל אותה בקללות שלעולם לא יופיעו בעריכה, אפילו לא עם צליל של *ביפ* לכסות עליהם. דניאל מזכירה את ג'אנל? פחחחחחחחחחח באיזה מובן בדיוק? היא גם נראית לי ממש מכוערת, הפרצוף שלה מעוות והגוף עור ועצמות. הפאנטיות הדתיות ג'מיקה וקייל, זה נורא מגעיל כל הדיבורים הדתיים האלה. שישמרו את זה לעצמן, ג'מיקה עם ההכוונה האלוהים וקייל עם הדעות השמרניות המסריחות שלה. מי נשאר? מייק. אין לי שום דבר להגיד עליו, סתם מיותר העונה. ג'סיקה. אין לי שום דבר להגיד עליו, סתם מיותרת העונה. וג'ן. מחזיק לה אצבעות בתחרות ב-HOH הזאת, אפילו לקייל, למרות שאני לא סובל אותה.

verdax

New member
../images/Emo58.gif

אה, שכחתי את דאסטין. אני שונא גם אותו, בעיקר בגלל הקשר המכוער שלו עם אמבר. אני לא יודע מה לעשות עם הפידס. לראות, לא לראות, לראות, לא לראות. ארררררררררר

De fire

New member
../images/Emo58.gif

זה זאק ולא מייק. ואני חושב שהטעות הזו די מסמלת את התפקיד שלו בבית.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

אני באמת כבר שונא את כל הבית הזה,חוץ מג'ן שהיא אגדה מהלכת.כולם שם צריכים לסגוד לה ולנשק לה את הרגליים!
אבל תודו שניק היה כ"כ סקס עם המוהק |מזילריר| זאק בלתי נסבל!!!!הפרצוף נוד הזה חייב לצאת לי מהמסך!!!!!!!!!!

gah

New member
../images/Emo58.gifאני פאקינג לא מסכים עם כולכם!

אנחנו רואים את אותה תוכנית? אז פנאן, אין פה מישהו שאני באמת ממש ממש אוהב. אבל פאקינג A, הם דמויות כל כך מהנות. לצורך העניין, אם היה אפשר לסווג מכאן דמויות לאולסטאר, ג'ן ודיק חזק חזק בתמונה ולא בכל עונה אפשר כל כך בקלות לבחור שני אנשים לאולסטאר. אני מסכים שרמת האסטרטגייה אפסית, אני מסכים שאריק ממש מעצבן, שהבכי של אמבר עוד יותר ושהאנמיות של זאק/מייק (למרות שהאמת שהתחלתי לאהוב אותו קצת בזמן האחרון) מקלקלים, אבל זה כל כך מה שכיף לראות. עצם זה שהעונה הזאת גורמת לאנשים להביע דעות כל כך קיצוניות הופכת אותה בעיני למוצלחת. אני אומר לכם, שיהיה לנו קאסט באמת גרוע בבי בי 9 (אני אהיה איפשהו בדרום אמריקה בזמן הזה), אתם תתגעגעו לריבים של דיק וג'ן, לפתטיות של הבכי של אמבר ולעצבים שהייתם חוטפים כל פעם שאריק היה מרים את הגבה.

למעלה