../images/Emo58.gif
זהירות - ההודעה למטה ברוח בן 12, עימכם הסליחה. אני כל כך רותח, כל כך עצבני - כל כך כועס. מאיפה יש להם את החוצפה לעשות לה עלהום בצורה כל כך אגרסיבית, מי ניק חושב שהוא, מי דניאל חושבת שהיא? ומי לעזאזל דיק חושב שהוא? אני שמח שהעיפו את הדפוק הזה, מה הוא חשב לעצמו שהוא עשה את התספורת הזאת? ניק האידיוט, במקום לכעוס על אמבר ועל דאסטין - הוא כועס על פאקינג ג'ן שלא עשתה שום דבר שיגרום לניק לעלות לנומס. כל כך שמחתי לראות אותו עף, חתיכת אידיוט. התחרות הו"ה נראית ממש מעניינת ואני כל כך מקווה שג'ן תישאר ותנצח - למעשה, אני עוד כמה דקות אלך ואחפש אם יש תוצאות כי אני במתח לא נשאר. כמה OMG לאורך הפרק [יש לציין שהייתי עם פה פעור במהלך המקרים האלה וכמעט הקאתי] :
אמבר בוכה לניק על המפשעה כמו חתיכת מטומטמת בזמן שהיא ודאסטין הגו את הרעיון לשים את ניק, אני ממש כמעט הקאתי, הבחורה בלתי נסבלת - אני לא מסוגל לראות את הפרצוף שלה יותר.
דיק בויכוח עם ג'ן - מאיפה יש לו את החוצפה לכעוס עליה על מהלך אסטרטגי מכוון או לא שהציל את עורה ונתן לה להישאר עוד שבוע? הוא לא פאקינג זוכר מה הוא עשה לזה שעף בגלל שהוא עיצבן אותו קצת? אני שונא ומתעב את הבנאדם, הוא חתיכת דוחה, מעצבן, ניג'ס וחצוף שהיה איי פעם - מי נתן לו את הזכות לשפוך עליה משקה? למה היא לא החזירה לו - חתיכת נבלה.
דניאל בצווחה המטומטמת כשג'ן רק החמיאה שהיא בנאדם חזק כי דיק חתיכת אידיוט מהלך [ועל זה דניאל בוכה כל הזמן ומייללת שהוא לא מבין אותה וחרא ועוד שיט] - אם רק הייתי יכול לתת לה סטירה.