ביג בראדר - פרק 13 עונה 8, אביקשן והו"ה

• פותח הנושא E r u
  • פורסם בתאריך

willo

New member
../images/Emo58.gif

הכי מעצבן זה שכולם אמרו שהם רוצים להעיף את קייל, אז איך ניק עף, מי החליט? השבוע דסטין הוכיח לי שהוא באמת מעצבן, "אני והחברה שלי ניסע", מה זה נסיון לתקינות פוליטית? הקטע של דיק וג'ן עולה על העצבים (והקטע עם התה היה ילדותי), כולם מתחסדים, הרי כולם היו נוהגים כמוה, אסור שהיא תעוף (אם היא לא HOH, לפחות שתזכה בVETO). ולסיום, אני שונא אתגרים שלוקחים אותנו לפרק הבא, בטח מחר נשבר ונכנס לג'וקר לבדוק מה היה לילה טוב.

maya567

New member
אני נכנסתי כבר היום...

פעם ראשונה שאני מבקרת בג'וקר מתחילת העונה. אני גם מורידה את הפידס עכשיו של התחרות. לא יכולה לחכות.

willo

New member
אני בד"כ נכנס בין הפרק של יום ג' ליום ה'

את הפידס נמאס לי לראות.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

טוב, בואו נקרא לתכנית שאני רואה "ביג בראדר ב'", כי אוביוסלי זו לא אותה תכנית שכולכם רואים. דיק גבר. האסטרטגיה שלו זה לוודא שיש לו איקס קולות בעדו, וכל השאר- לצעוק עליהם שיתרכזו רק בזה במקום באסטרטגיה ולהסית את כולם נגדם. ובינתיים זה עובד. דניאל - כפרה עליה. אמבר חייבת למות. היום. ג'מיקה כושית גרועה, למה ליהקו אותה לא ברור. כן העריכה מציקה לי קצת, כי מתמקדים המון בדיק ודניאל, ואפס בג'סיקה ואריק, למשל, שהיו יכולים להיות מאוד מעניינים. אריק מלך מבחינת אסטרטגיה. אף אחד לא חושב אפילו על להעיף אותו או משהו כזה. רק שבמקומו הייתי אומר זין עליך, אמריקה, אני מעדיף לא לעשות את המשימה הזו, לגרום לניק לעוף ולנצח, מאשר לגרום לך להכתיב לי את כ-ל האסטרטגיה לחלוטין ולעוף. אריק מצחיק, אני אוהב אותו. זאק צריך לעוף. לא למות, אבל לעוף. אה, וג'ולי היא כ"כ רובוט! שמתם לב שהיה איזה משהו שהיא שאלה נראה לי את ג'מיקה או משו, ואז היא היתה צריכה לצחוק, אז יצא לה משהו כמו "הא הא הא"... רובוט ארור. היא גם צריכה למות. או לפחות שיהיה לה קצר או משו. מנחה גרועה. גם היה לה קטע שהיא פשוט בהתה בכרטיסיות שלה כמה זמן. מכוערת. היא גם פוזלת נורא. האמת שכמה שתחרויות הו"ה שנמשכות לפרק הבא מעצבנות אותי, זה דוקא טוב. כי כמה אפשר לעשות כבר תחרויות הו"ה ב-7 דקות? זה ממש גרוע. מבחינתי שיוסיפו עוד פרק לשבוע, אבל תחרות של 7 דקות לכוח הכי חשוב בתכנית זה קצת ביזיון. זהו אני הייתי אני, אתם הייתם אתם.

../images/Emo58.gif הפידס שלפני הHOH

כל האירועים הבאים קרו לפני תחרות הHOH, הם מוצגים בסדר כרונולוגי. (ההערות בסוגריים הן ההערות שלי) - דניאל אומרת לדיק שנמאס לה כבר שדאסטין, ג'מיקה וג'סיקה רועשים ככה בלילה. הרכילויות שלה ממשיכות כשהיא אומרת לו כי היא שונאת את כל האנשים בבית ושקשה לה להאמין שאלה ה-14 הכי טובים שנבחרו לבית. היא ממשיכה ואומרת שהיא לא יכולה לחכות לאמריקן צ'ויס וכמה שבא לה שג'ן תבכה כל פעם שאמריקה לא תבחר בה. (כלבה.) הוא בתגובה אומר לה שג'ן היא הג'ייס של העונה. ג'ייס הסתכל כל הזמן על השיער שלו והיא על התחת שלה. סופסוף שני הרכלנים הולכים לישון ובדרך מסתכלים על התמונות שלהם בקיר הזיכרון, דיק אומר לדניאל שהוא נראה כמו הומו בתמונה הזאת ושהם הכריחו אותו לעשות את הפוזה הזאת בתמונה. שניהם צוחקים. (טוב, לפחות הם מסתדרים...) - קייל מנקה את הבית ואמבר צורחת עליה וכועסת כי היא לא מנקה גם את חדר האמבטיה. Kail: I apologize Amber: I don't need you to fuking apologize הן ממשיכות ורבות וקייל אומרת כי כל אחד צריך לעשות משהו ואמבר כועסת וממשיכה שלא מעניין אותה שכולם צריכים לעשות משהו ושהיא מאוכזבת שבשבוע ה-1 קייל הייתה כמו אמא וניקתה הכול ועכשיו חדר האמבטיה מטונף כבר 4 שבועות ושקייל לא עשתה הרבה כלים השבוע. קייל מתנצלת ואמבר אומרת שאם קייל עשתה 20 כלים, אז אריק ואמבר עשו קרוב ל-100. - הריב השני מתחיל בין ג'ן ודיק כשהוא אומר לה כי היא לא תהיה מוצלחת בחיים ושהוא ידאג להעיף אותה בשבוע הבא ודופק מקל גולף על השולחן שלידו. (המפיקים לא עושים משהו נגד זה??) - דיק אומר לדאסטין שהוא חושב שקייל יודעת שהיא רק הpawn וזה מעצבן אותו כי הוא רצה שהיא תסבול השבוע. - קייל רוצה לפרוש. היא אומרת את זה לג'ן וג'ן בתגובה אומרת שלא תעשה זאת כי היא השאירה לה הודעת פרידה גרועה.היא אומרת שדי, היא כבר שוב על הבלוק ושזה רגע מושלם ללכת וכל מה שהיא צריכה לעשות בשביל זה להגיד לאמבר שתצביע נגדה. - קייל נכנסת לדיירי רום ואומרת כי היא רוצה לפרוש. BB שואל אותה: את בטוחה שאת רוצה לעשות את זה? קייל: אני חושב שאני גם ככה אלך הבייתה, הם ישלחו אותי לשם בעוד שבועיים ואני ממש לא רוצה להיות בסקווסטר האוס. BB: זו לא אותה הקייל שניסתה להתקבל לעונות 5, 6 ו7 של ביבי. קייל צוחקת. קייל: אני יודעת, אבל לא חשבתי שאני אהיה מקוללת ונרדפת כל יום שאני בבית.. BB: את הולכת עם הראש מורם למרות שאת נרדפת כל יום. היא עדיין רוצה ללכת והמפיקים מדברים איתה ואומרים לה שלא תעשה את זה. - קייל יוצאת מהדיירי רום. מאז שהיא יצאה היא לא מוציאה מילה. היא משתכענת להשאר. - דניאל אומרת לניק שהיא השאירה לו הודעת פרידה גרועה. בהודעה הבאה אני ארשום את כל העדכונים שקרו במהלך תחרות הHOH ואחריה.

maya567

New member
../images/Emo58.gif פידס - שאלה

איך יודעים מה היה ב-DR? לפי מה שאני זוכרת, קטעים ב-DR לא משודרים בפידס.

Mr Bing 17

New member
../images/Emo58.gif

הייתה דליפה... הייתה גם דליפה של קטע מעניין עם ג'ן. זה קורה לפעמים שבטעות הם מראים את הDR בלי כוונה ואז שומעים גם מה הולך שם עד שהם מסדרים את זה

verdax

New member
../images/Emo58.gif פידס + HOH + NOMS ../images/Emo58.gif

פידס + HOH + NOMS
לא לרדת למטה. אני אף פעם לא מצליח להתאפק. אוף. אוף, אוף,אוף. לאורך כל תחרות ה- HOH דיק קילל את ג'ן. כנראה שג'ן נגעה בעמוד ולפי החוקים זה אסור, דיק עשה מהומה ופסלו את ג'ן. נשארו קייל ודניאל. דניאל עשתה איזה עיסקה עם קייל (הן התלחששו ולא ממש שמעתי את זה), אבל בתמורה קייל פרשה ודניאל |מקיא| זכתה ב- HOH. אבל, מה שהיה הכי מעניין ב-HOH הזה זה שעף מעליהם באנר שאמר WE LOVE NICK, AMBER & ERIC ARE LIARS, LNC IS THE NERD HERD זה הצית פארנויות חדשות ודיק-דניאל "עלו" על אריק כמי שהצביע לא לפי מה שסיכמו בהדחות הקודמות. התוכנית שלהם היא NOMS של קייל + ג'ן (כמה מפתיע) ולגרום לשימוש ב- VETO על ג'ן ולהדיח את אריק. הטיפשים מספרים את זה, מכל האנשים בעולם, דווקא לג'סיקה שרצה לספר הכל לאריק שגם ככה קצת מעורער מאז הבאנר ויודע שייתכן שהוא הסתבך. לאחר שהוא חושב על זה קצת הוא מסיק שאין רוב להדחתו ואם זה יקרה אז קייל תעוף השבוע והוא ישאר. זה גם מה שאני לא מבין מלכתכילה בתוכנית המפגרת של דיק ודאני ולכן אני חושש שהם לא יעשו בכלל את מה שהם מתכננים וג'ן תעוף השבוע אם היא לא תזכה בVETO. הם הלכו קדימה עם ה- NOMS של קייל וג'ן (נו, זה החלק הקל, הם עושים את זה כבר מתוך רפלקס) ואני לא מאמין שהם יממשו את התוכנית להשתמש ב-VETO נגד אריק. אם אריק ישתתף בתחרות VETO זו תהיה התחרות הראשונה מאז תחילת העונה שהוא לא יזרוק וינסה בכל כוחו לזכות. אם ג'סיקה תזכה היא לא תפעל לפי התוכנית של דיק-דניאל (למרות שאמרה להם שכן) ולא תשתמש ב-VETO לדעתי. דיק ממש מטומטם, יותר מהבת שלו. הם חושבים שהם כלכך חכמים.

verdax

New member
../images/Emo58.gif

נכון, ראיתי קטע פידס שג'ן שואלת מה היה כתוב בבאנר ואף אחד לא מוכן לספר לה והיא מתעצבנת ואומרת שהיא תפנה להפקה שיגידו לה מה מה כתוב בבאנר כי זה לא פייר שחלק ראו וחלק לא. זה נורא בעייתי רק שלושה פרקים בשבוע בביבי האמריקאי, צריך פרק של שעה כל ערב, יש דיי ויותר חומר לעריכה של שעת ביבי שלמה כל יום. אפשר למלא לפחות שעה כל יום רק בהתפרצויות של דיק על ג'ן.

../images/Emo58.gif הפידס שאחרי הHOH והNOMS../images/Emo58.gif

זהירות, פה ספוילרים עתידיים שעדיין לא שודרו בתוכנית! הם כוללים את תוצאות הHOH ומי המועמדים החדשים להדחה.
- דניאל, ג'סיקה ג'ן וקייל נשארו האחרונות. תחרות הויטו נעצרה באמצע עקב באנרים שעברו מעל הבית שטענו כי אריק ואמבר הם שקרנים. דיק מעודד מהצד את דניאל ומקלל את ג'ן. זאק גם תומך מהצד בדניאל. אריק תומך מהצד בג'סיקה. רשומות מתחרות הHOH: Jen: "I almost want to get off this thing just to see Daniele's letter from home and her pictures of her boyfriend." Dick: "Well get off then bitch. You *****' weird eyed bitch!" Dick to Kail: "Think about Rainbow Oregon and how bad you want to see your husband!" - ג'סיקה נכנעת ונשארו שלוש, ג'ן, דניאל וקייל. - דיק צורח על ג'ן ואומר לה שתעשה שוב את ה- weird eye thing again. הוא ממשיך וצורח לקייל שבעלך מעדיף אותך בבית מאשר בוכה בסקווסטר. הוא ממשיך ואומר לג'ן שתשים את החבל מסביב לצוואר שלה. (לול) - כל הבית צורח ואומר שקייל מרמה, היא עשתה פעולה לא חוקית כלשהי עם הראש לדעתם. - דניאל, דיק וג'ן צורחים אחד על השני על השלישי. אריק אומר לדיק שכדאי שיפסיק כיוון שזה רק מפריע לדניאל להתרכז. ציטוטים נבחרים נוספים מהHOH, זה פשוט קורע!
The fake birds poop and Jen gets the giggles. Dick: "Keep giggling, idiot!" Dick calls Jen a piece of *****. Says he has more respect for dogshit he steps in. Dick: "Kail--you're a great example to Christians everywhere. Lie, cheat, backstab. Hold your friends true... Just like Jesus!" Jameka speaks up she disagrees, says it's ridiculous. Cheers Kail on. Dick: "Christ wouldn't have turned his back on his friends" Now Dani telling Jen to shut up. Dick adds: "And go ***** yourself" Dani saying she'd never trust Jen. Dick saying she's a ***** freak with a weird eye thing. Jen insulting Dani's cheating ways. Eric now up shouting at Jen to keep Dani's relationship issues out of it. Eric getting angry. DIck calling her a "hanging piece of *****. The skank of the house" ענק
- דיק לקייל, מקלל את ישו ואומר כי הוא כל הנוצרים, בוגד ונוכל. ג'מיקה לא מסכימה ומתחילה לעודד את קייל. - דיק אומר לג'ן כי אמריקה עודדה אותו מחוף לחוף כשהוא שפך את כוס המים על ג'ן. דיק אומר כי דניאל מחזיקה מעמד נהדר ומתנפל על קייל. אמבר מצטרפת ואומרת: I want to get those bitches out of here. אריק ודיק מביאים את המפיק וג'ן בחוץ. - דניאל וקייל מדברות על עסקה, כנראה נמאס לקייל מהקללות של כולם בתחרות הזאת. דניאל אומרת לה כי היא תחזיק מעמד עד הבוקר בתחרות הזאת. ציטוטים מהעסקה: Dani told Kail "you made me vote out my best friend tonight. I might have to put you up, but I SWEAR you will not go home." Kail says "What about Jen? How can I do this to Jen?" Dani says "I SWEAR" and pleads. Then Kail just jumps down. They hug and whisper. Dani reiterates "You won't be going home but that's all I can tell you I SWEAR" Jen looks pissed. - קייל קופצת ובכך דניאל היא הHOH החדש ועשתה עסקה עם קייל שהיא לא הולכת הבייתה השבוע. - אחרי שדניאל זכתה, אמבר מתחילה לבכות. - דניאל אומרת שהיא זכתה בHOH למען ניק. זאק מצטרף ואומר לה כי הוא הצביע נגד קייל והוא חושב שכמו בשבוע שעבר, הקול הנוסף הייתה ג'ן. - דיק וג'מיקה מדברים על הבאנר והוא אומר לה כי יכול להיות שאריק ניסה לפוצץ הכול. ג'מיקה אומרת שמי שהטיס את הבאנר לא יודע על מה הוא מדבר, דיק אומר כי מי שבזבז על זה הרבה כסף, ודאי יש לו מושג במשהו. - לאחר מכן, דניאל וג'מיקה מדברות על הקול הנוסף לקייל בשבועיים האחרונים ודניאל אומרת לה כי היא הצביעה נגד ניק ושזו לא ג'ן, אלא מישהו מהצד שלהם. דניאל אומרת לה כי לא הגיע לניק ללכת כי הוא כל הזמן היה בצד שלהם. הבית אשם שהוא הלך, במיוחד דאסטין. אמבר מדברת על הבאנר ואומרת כי: Amber to Dustin: They're saying that because they want me and Eric to look bad because we're so honest. (חה!) - ג'מיקה כועסת על דיק על מה שהוא אמר במהלך תחרות הHOH על ישו. - דניאל אומרת לדיק שהיא משוכנעת שאריק היה הזה שהצביע פעמיים לא עם הקבוצה. - העניין עם הבאנר מסרב להרגע ודיק רוצה לשבור את הNERD HERD ואז הוא שואל את דניאל מי הם היו. היא אומרת שהם היו האנשים הכי שנואים ע"י אמריקה. ממש שנואים. ג'סיקה מצטרפת ואומרת, "אז זה אומר שג'ן וקייל נאהבות? איך אפשר לאהוב אותן?" דניאל אומרת הן לא נאהבות, רק ניק נאהב. - דניאל חושבת שאמבר ואריק יחד בברית. - קייל וג'ן מועמדות לבלוק. (הא, עוד לא היה לנו מועמדויות כאלה...) - קייל וג'ן מדברות וצוחקות על השאלות בתחרות הויטו בשבוע שעבר וג'ן אומרת כי היא זכתה בויטו לא רק בזכות המזל.... שתיהן מצחקקות. - במידה ואף אחת משתי הבנות יורדת מהבלוק, הבית רוצה לשלוח את ג'ן הבייתה. - מי שבאמת דיק ודניאל רוצים להעיף השבוע זה את אריק או דאסטין. - דאסטין יודע זאת ואומר זאת לאמבר. הוא אומר לה גם שאם קייל זוכה בPOV היא מצילה את ג'ן כיוון שקייל חושבת שהיא בטוחה ואסור שג'ן תרד מהבלוק כיוון שהם רוצים להעיף אותה השבוע. הוא מציין גם שהבת והאבא טיפשים בזה שהם רודפים אחרי כולם. ג'מיקה מצטרפת ומסכימה ואומרת שהיא ציפתה להתנהגות הזאת מהם רק לא בשלב כזה מוקדם. לבסוף, הם מסכמים עם עצמם שאם אחד משלושתם זוכה בHOH שבוע הבא דניאל ודיק עולים. - נוצרת ברית משולשת בין אריק, ג'סיקה ואמבר ושלושתם מרכלים על דיק ודניאל ועד כמה שני אלה התדרדרו. בקיצור, הברית של הNERD HERD עם סדקים עמוקים ונוצרו שלוש קבוצות. קייל וג'ן, דניאל ודיק, אריק, אמבר וג'סיקה. זאק אומר כי יעשה הכול למען דניאל. לא ברור בדיוק איפה דאסטין וג'מיקה עומדים. זה היה ארוך.

עוד משהו ../images/Emo58.gif (לא יכול להפסיק נו)

אריק אומר לג'סיקה כי דניאל היא הנחש הגדול ביותר בבית ושהוא רוצה להשאיר את ג'ן בשביל שתעשה את העבודה המלוכלכת בשבילם. אגב, אריק יכול לספר על מישהו על היותו הAP? נראה כי הוא בדרך לספר לג'סיקה...

../images/Emo58.gifלבחירות בויטו ולגבי על מה התחרות תהיה

אני הורס הכול לעצמי פשוט. קיצר, תחרות הויטו תהיה קשורה לקריקט. השחקנים בויטו הם: זאק, דאסטין, ג'מיקה, דניאל, קייל וג'ן. וממשיך לגבי השיחות בפידס:
כמה הצצצות לשיחה בין קייל וג'ן. - קייל אומרת לג'ן כי דיק בוכה כל לילה לפני שהוא הולך לישון. היא אומרת לה גם שדאסטין אמר לה שדיק מרגיש לה על כך שהוא מקלל את ג'ן כל הזמן. - הן מדברות על תחרות הויטו וג'ן אומרת כי סדר העפת האנשים אמור להיות דאסטין, ג'מיקה, דניאל, זאק. קייל אומרת לג'ן שהמטרה החשובה ביותר עבורן זה להוריד מהבלוק את ג'ן, לא משנה מה הן יצטרכו לעשות למען זה. הן אומרות גם שאם הן שורדות את השבוע, הן צריכות לעשות הכול כדי לא להיות המטרות שוב. קייל אומרת שהיא לא תשאר בבית אם ג'ן בחוץ. קייל אומרת שהאנשים האחרונים שצריכים לזכות בויטו הם ג'מיקה ודאסטין ושהן ילחמו עד המוות לזכות בויטו. - קייל וג'ן צוחקות על כך שקייל שוב צריכה לתת את אותו הנאום בפעם השלישית. - הן משוכנעות שדאסטין פועל עם דיק ביחד.

verdax

New member
../images/Emo58.gif

אוף, דיי עם ההודעות האלה, אני לא יכול לא לקרוא!!!!!!!!! תגיד, מי הוציא הפעם את הכדור של ג'מיקה???????? את מי אלוהים הורה לה להציל הפעם? נ.ב. יש!! אריק לא משתתף בתחרות ה- VETO.

../images/Emo58.gif

אני גם לא יכול עם ההודעות האלה, אבל זה חזק ממני! קייל בחרה את הכדור הלבן עם בחירת ההאוסגייסט והיא בחרה את ג'מיקה. זאק נבחר כבר ולכן היא אמרה לג'ן כי לא הייתה לה ברירה אלא לבחור אותה. ובאמת יש שאריק לא משתתף! הוא כמעט בטוח שרוצים לעשות לו בקדורינג.

maya567

New member
../images/Emo58.gif פידס

אני איתכם!!! פידס רולז!!!!
אגב, אני ממש שמחה שיש לנו שוב מקרה של Nerd Herd (שאגב, בסדרה צ'אק שהפיילוט שלה דלף השבוע, הם עובדים בחברת תיקוני מחשבים שנקראית the Nerd Herd. מעניין אם זה רק בגלל ביבי
). בתכלס, אמריקה מתה על ג'ן, וזה הולך להיות בדיוק כמו עם ג'אנל והנרד הרד, שפתאום ג'ן תתחיל לזכות בכל הדברים והם ירצו למות בערך
והעיקר דניאל ודיק בטוחים שאמריקה מתה עליהם ועל ניק. יה רייט. כבר אוהבים את ג'מיקה יותר.

Mr Bing 17

New member
../images/Emo58.gif

נכון זה כלכך מזכיר את זה, אבל אם ג'ן תעוף השבוע הכל יהרס.. מישהו יודע מה עם הPOV????[אני באמת רוצה להרוס לעצמי ולא מרגיש רע לגבי זה
]

verdax

New member
בטוח שאתה רוצה לדעת? ../images/Emo58.gif POV

מה אני עושה בשעות אלה של הלילה? לומד למבחן שיש לי השבוע? לאאאאאאאא! הולך לישון כדי לקום מחר מוקדם?? לאאאאאאאאאא! אני קורא עידכונים באתרים של ג'וקר והאמסטרווטש'!! yayyyy
טוב, למטה ספויילר לזוכה ב- POV באמת שלא כדאי לכם. אל תחזרו על הטעויות שלי. yayyyyy ג'ן זכתה ב- POV, אבל, וזה אבל גדול, היא הקריבה המון בשביל זה, כמו בתחרות ה- VETO של עונה 7 עם צ'יקן ג'ורג', זה היה VETO מהסוג הזה וג'ן הקריבה כנראה 5 שבועות הבאים בלי יכולת להתחרות על HOH + סלופ לכמה שבועות + ויתור על 250K$ מסכום הזכיה הסופי ועוד כמה כאלה דברים. 5 שבועות בלי יכולת להתמודד על VETO, גם שלה וגם של קייל שהשתתפה ב- VETO, זו גזירה שחורצת את גורלן במשחק. כרגע נראה שהתוכנית הדפוקה של דיק ודניאל היא העמדה של אריק להדחה. אריק כבר מתכונן ואוסף קולות לטובתו ואין להם סיכוי להדיח אותו לדעתי.

Mr Bing 17

New member
../images/Emo58.gif

קראתי את זה כבר גם אני כזה חלש!! בכל מקרה, זאת התחרות הכי דפוקה בעולם. לפי מה שהבנתי ג'מיקה וג'ן וקייל לא מתחרות ב5 HOH הבאים, ג'ן הקריבה חצי מהפרס הסופי, ג'ן זאק ולא זוכר מי עוד מסתובבים בתחפושת של שפן עד סוף השבוע. הסדרה פשוט מתרדרדת. אין סיכוי שג'ן וקייל יגיעו רחוק ככה.. ממש תחרות דפוקה. אהה וקייל על סלופ לכל הקיץ. בעונה שעברה זה עוד היה בפרופורציות..

למעלה