ביג בראדר, פרק 14, עונה 8 - נומניישנס

• פותח הנושא E r u
  • פורסם בתאריך

E r u

New member
ביג בראדר, פרק 14, עונה 8 - נומניישנס../images/Emo58.gif

נחמד מאוד, מאוד נחמד. הבאנר הזה מציל חיים. אם רק היה אפשר לתקוע לדניאל משהו במיתרי קול.... + אריק כל כך מרגיז, אני מת לראות מתישהו את אמריקה אומרת לו שהם רוצים שהוא יעוף או יעמיד את עצמו |חלום|. מחכה לויטו בקוצר רוח.

De fire

New member
../images/Emo58.gif

נראה לי שהוא לא נמצא ברשימה שאפשר לבחור ממנה. מה שאני לא מבין זה איך אחרי כל מה שקרה שם עדיין יצא ש"אמריקה" רוצה את ג'ן בחוץ. מטומטמים. אם היו בוחרים בדיק זה היה רק מוסיף עוד שמן לשריפה שהצית הבאנר הגאוני הזה, שבא בתזמון ממש חכם כשאי אפשר היה לקרוא מהר לכולם להכנס לתוך הבית. Jen to win. כל אופציה אחרת מעוררת בי חלחלה.

willo

New member
../images/Emo58.gif

הרבה מתח לא היה (כי הכל כבר פורסם ואני מאלו שהחליטו לקרוא ספוילרים השבוע) אבל מעניין בהחלט היה. קודם כל דניאל בהחלט לא בלונדינית מטומטמת, היא ישר קלטה מה שהאחרים לא הבינו, ולמרות שהיא לא יודעת מה הסיבה האמיתית להצבעה של אריק היא הבינה, מצד שני היא ישר הולכת על תוכנית בעייתית. הבעיה של דניאל ודיק היא שהם בחרו להעמיד את אריק מול ג'ן/קייל - מה שיבטיח להם הפסד. פוצצתם את העניין לכו עם זה עד הסוף. עכשיו נאמר שזה אריק נ' ג''ן/קייל (אם אריק לא יזכה בוטו או שמי שיזכה בוטו לא ישתמש בו), מתוך 10, שלושה לא מצביעים, כלומר צריך ארבעה קולות להדיח את אריק, אז יש את דיק וזאק, וכן את קייל/ג'ן (מי שיירד) אבל מי יהיה הרביעי? אני חיבב לציין שהבאנר בהחלט הוסיף עניין.

verdax

New member
../images/Emo58.gif

ידעתי שאלוהים צופה בביג-בראדר, הוא אפילו שלח באנר כדי שיהיה מעניין יותר. מי לעזאזל מצביע בבחירות של "אמריקה"? אותם אמריקאים טיפשים שהצביעו בוש? לא יכולים לתת לאריק משימות קצת יותר מאתגרות מלהעמיד את ג'ן להדחה? וגם אני בפידים, לפחות השבוע, שישדרו כבר את פרק הויטו, נו.

../images/Emo58.gif

הא, זה לא חידש כלום, יחד עם זאת בהחלט היה מעניין. התמכרתי לפידס השבוע. עוד יומיים פרק הויטו. שיגיע כבר.

../images/Emo58.gif

אגב, אני לא מבין איך אמריקה עדיין רוצה את ג'ן בחוץ. אולי כל האוהבים של המתמודדים האחרים התאגדו ביחד וחבל. היא דמות כ"כ משעשעת ובהחלט המעוררת ביותר עניין חיובי בבית.

../images/Emo58.gif

הבאנר היה רעיון מוצלח, אבל מה לעזאזל אמבר קשורה לכל הסיפור? ואם כבר אריק שקרן אז למה לא לכתוב שהוא השחקן של אמריקה? לא ברור. אריק פשוט מטומטם. השיחה שהוא עשה עם דיק מסביב לשולחן היה אחד הדברים היותר מזויפים שיצא לי לראות. אני ממש לא מצליח להבין מה עבר לאריק בראש שהוא חשב שהשיחה הזאת היא רעיון טוב, ודיק לא מטומטם והבין הכל תוך שניה. דווקא בסיטואציה הזאת אני חושב שזה לא רעיון כל כך מוצלח לעשות את הכל בשושו, אלא כמו שדיק אוהב - לפוצץ את הכל מול כולם, ככה אריק לא יוכל להמציא סיפורים לכל מי שהוא רוצה. אני לא מבין למה כולם כאן מתאהבים בג'ן בשבועיים האחרונים. עשו ממנה איזה מאסטרמיינד מטורף כשהיא בסך הכל בחורה מטומטמת שעושה טלוויזיה טובה. מאסטרמיינד לא מתחיל לבכות כשיש לו תמונה לא מוצלחת. מאסטרמיינד לא מסתכל במבט נבוב על מישהו שצועק עליו ואחר כך מנופף למצלמה. ואולי, רק אולי, הייתי קונה את זה, אבל גם בדיארי רום, איפה שהיא יכולה להראות מה היא שווה באמת, היא מתנהגת כמו מטומטמת שלא מבינה מהחיים שלה.

De fire

New member
../images/Emo58.gif

קודם כל לגבי אמבר- היא שיקרה לניק בפנים כשאמרה שלא היה לה מושג מהרעיון לעשות לו בק דורינג. היא אפילו העלתה את זה בעצמה באחת השיחות. לגבי ג'ן, אני יכול להעיד על עצמי אישית, ואני חושב שזה תופס גם לגבי אחרים- לא אוהבים אותה כי היא "מאסטר מיינד". אוהבים אותה כי היא אנדרדוג בבית של המון אנשים משעממים ומרגיזים. היא לא מלאה בבולשיט כמו הרבה אחרים, והיא מאוד מבדרת. ככה שמה שהתחיל כבררת מחדל (משנאת המן, או איך שהפתגם הזה לא הולך) מתחזק לאהדה די חזקה, הרבה בגלל הרצון לראות אותה מחזירה ללייט נייט קלאב או איזה שם נוראי אחר שהם קוראים לעצמם על כל הגועל נפש שהם מביאים לעונה הזו בשבועות האחרונים. אני מסכים איתך שלא ראינו עוד שום מהלך מאסטר מיינדי שלה, אבל בנתיים היא לא צריכה את זה בשביל לאחד את שונאי דיק סביבה.

willo

New member
../images/Emo58.gif

כמו שכתבו כבר, ג'ן צריכה להמשיך לא בגלל חוכמת משחק ותבונת חיים אלא רק בגלל שהיא מעניינת. הרעיון הוא שיהיו שחקנים מעניינים בתגובות, בהערות ובכך שהיא מחממת את דיק כל פעם מחדש. אין בינתיים במשחק מאסטר מיינד ברמה של וויל קירבי (וגם לא נראה לי שיהיה)

verdax

New member
../images/Emo58.gif

לגבי ג'ן : לא חושב שאוהבים אותה כי חושבים שהיא מאסטרמאינד. אני באופן אישי אוהב את האפתיות שלה ואת הגישה שלה לכל מה שקורה סביבה. יש בזה משהו שמזכיר טיפה את ג'אנל. והיא גם לא כזאת טיפשה כפי שהיא נראית, צופי הפידס של השבוע וודאי הבחינו בזה. חוץ מזה, העונה הזאת מלאה שחקנים פחדנים שמלקקים לדיק ומפחדים ממנו ואף אחד לא חושב בכלל לעמוד בצד של ג'ן כשהוא מתנפל עליה, אריק הפרק הזה אפילו חשב שהוא יוכל להשכיח את הבאנר שעף מעליהם אם גם הוא יתפרץ על ג'ן במהלך התחרות HOH. אז כפי שצויין פה בשירשור, אוהבים את ג'ן כי היא האנדרדוג והיא היחידה שלא מתחנפת לאף אחד והיא צריכה לסבול את דיק מול הפרצוף שלה.

MooTzk

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

גם אני לא מבין את ההתלהבות הגדולה מג'ן. סה"כ שחקנית מבדרת, אבל ממש לאהוד אותה? בחייכם, האישה נעל. כן, היא מצחיקה, אבל לא בגלל שהיא מנסה, בגלל שהיא פשוט.. טיפשה. כנראה שלפורום הזה יש חולשה לפוסטמות מפגרות
בכל מקרה, אריק די נדפק, ומצד אחד הנסיונות שלו לחפות על זה באמת מעצבנים ודי גרועים, אבל מצד שני זה באמת לא פייר שבגלל משהו שלחלוטין לא בשליטתו ובכלל חלק מהמשחק הוא יעוף. מעמדו בבית כבר התערער(ואפשר להגיד שעד אז הוא היה בערך golden כמעט אצל כולם), אז אני מבין למה הוא עצבני. אי אפשר לכסות את החצר הפנימית הזאת באיזה חומר למעלה(ניילון, אל-בד, אנערף
) שימנע מצבים כאלה? בשעה טובה, נראה שהעניינים מתחילים להתחמם. אני רק מקווה שהבית באמת כבר ישבר והתבנית הקבועה תשתנה, ושזה לא יהיה איזה משהו חד-פעמי השבוע, כי באמת שזה נהיה מייגע כל ה"ג'ן וקייל, העמדתי אתכן להדחה" הזה..

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

הגיע הזמן שמישהו מהמציקים יעוף הביתה, ויש מבחר גדול מאוד. חבל שדניאל זכתה ב-HOH כי הסיכוי היחידי שמישהו מציק יעוף זה אם אריק יעוף - וזה יהיה מבורך. אני מקווה שזאק ישתתף בוויטו ויזכה בו, יציל את קייל ונראה את אריק עולה על הבלוק. אין ספק שהבאנר צדק אבל הוא דרוש הרחבה : The Late Night Crew = The Nerd Herd

Mr Bing 17

New member
../images/Emo58.gifמשהו קטן מהפידס, לא קשור למשחק.

לא קשור לאסטרטגיה או למשחק, אבל אולי עוד ישודר אז לא לרדת אם לא רוצים.
אמבר אמרה לפני שעה בערך בשיחה עם ג'מיקה שכל היהודים הם רודפי כסף. היא טוענת שכל היהודים שהכירה הם רודפי בצע, והיא הכירה 4. עכשיו המון מעריצים שונאים אותה..

maya567

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo6.gif

"והיא הכירה 4"
ממש מדגם מייצג. כזאת עלובה!!!!

Mr Bing 17

New member
../images/Emo58.gif

היא המשיכה עם זה עכשיו. היא דברה עם ג'מיקה ואז סיפרה לה על מלצר אחד שעבר יתה והיא לא אהבה אותו, אז אחותה אמרה לה זה כי הוא יהודי., וכל פעם שהיא לא אוהבת מישהו אמא שלה אומרת שהוא יהודי בגלל האף או בגלל השם. בנוסף, היא שונאת גם אנשים שגרים בניו יורק, ואריק מוזר כי הוא יהודי ניו יורקי..! ג'מיקה אמרה לה ישר לא לדבר ככה כי כל העולם רואה אותה, אז היא ישר אמרה שבגלל שהיא לקחה סמים נדפק לה הזיכרון. שאלוהים יעיף אותה משם מהר.

Mr Bing 17

New member
עוד משהו../images/Emo58.gif

לפני שבועיים היא שאלה את ג'מיקה מה זה אומר להיות יהודי. הגאונות...

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

היא באמת אחת מהנשים האומללות שיצא לי לראות בסדרת טלוויזיה,באמת!

למעלה