ביג בראדר, פרק 14, עונה 8 - נומניישנס

• פותח הנושא E r u
  • פורסם בתאריך

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif אה ו..../images/Emo58.gif

עכשיו אנחנו בערך יכולים להבין מאיפה באות כל ההתפרצויות בכי המטופשות שלה.

Ogakor

New member
../images/Emo58.gif

ביץ' שכמותה! עלק בגלל האף, ואם אני שונא נוצרים, בגלל הג'יפה שיש להם על הראש ובגלל שהם כל הזמן בוכים.. טוב יצא לי להכיר אחת כזאת. [לא באמת]

gah

New member
../images/Emo58.gif

גבירותי ורבותי, ביבי 8 התחילה. גם אני, אלוף העולם בלא לקרוא ספויילרים, קראתי את -כל- הספויילרים וראיתי את -כל- הפידס. האמת, שזה היה ממש ממש במקום בעיני, כי היו הרבה דברים חשובים שלא שודרו. פשוט שבוע מעולה עובר בבית מבחינה אסטרטגית/רגשית ואריק.. טוב, לגביו נאמר המשפט: "זה משהו אחד לשקר לאנשים שאין להם סיבה לחשוב שאתה משקר להם. זה משהו אחר לגמרי לשקר לאנשים שחושבים שאתה שקרן.". אריק פשוט קובר את עצמו. מעולה.

verdax

New member
../images/Emo58.gif פידס יום לפני (לפני!) טקס הויטו

למטה ספוילר לפידס שלפני טקס הויטו. אוליי בערב אספיילר לעצמי גם את הטקס עצמו. אני חייב לציין שהפידס של השבוע הם PURE GOLD. מזמן מזמן (שנה, ביבי עונה 7) לא נהנתי לככך מסדרת ריאלטי. אני יושב עכשיו וצופה בפידס מאתמול, זה כלכך כיף. כל הבית חוץ מאריק, קייל, אמבר וזאק יושבים בחדר HOH ומנהלים שיחה על אריק. עכשיו, הרבה דברים בשיחה לא מדוייקים, אבל, חחחחחחחחחחחח, בגלל שאריק השחקן של אמריקה, כל הפעולות המוזרות שלו מפלילות אותו כאילו הוא בוגד בכולם ומשחק עם כולם את המשחק. נראה להם מוזר שהוא דחף חזק מאוד להעיף את זאק ואז יומיים לפני טקס ההדחה הוא מעלה טיעונים להעיף את קייל (כי אמריקה אמרה לו). מאשימים אותו בקולות המיסתוריים בהצבעות (מה שנכון), מאשימים אותו בבריתות עם כל אחד בבית, כולל ברית עם ג'ן שג'ן (בחוכמה!!) לא ממש מכחישה ואומרת שהיא כל הזמן הרגישה כאילו היא מס'1 שלו, כמו שהוא אמר לג'סיקה וכו'. כמעט האשימו אותו שרצח את ישו, ג'מיקה היתה קרובה לזה.
דאסטין הוא היחיד שלא אוהב את מה שהוא שומע ומגן על אריק כי הוא מבין שגם אמבר בקלחת ואחרי אריק יאשימו אותה, גם השם שלה היה על הבאנר. ג'ן ודניאל מסתדרות פתאום ממש טוב, זה נראה מצחיק. אח"כ דיק הולך לחפש את אריק ומוצא אותו יושב לבד בהוטטאב, דיק מתיישב לידו ומתחיל להאשים אותו בכל מה שדובר עליו ואיך הוא נחשף ושהשבוע מעיפים אותו, אריק לא ממש מצליח להסתדר עם כל הצעקות ומנסה לדבר בהיגיון, אבל דיק לא ממש נותן לו וצוחק עליו שהוא רועד מפחד. הו, איך שגלגל מסתובב לו - אריק הוא ג'ן החדשה של דיק. מגיע לו. האמת, אני כבר קצת מרחם על אריק, הבאנר הרס לו את המשחק. לא נורא, הוא בטוח בטוח ישתתף באולסטארס.

verdax

New member
../images/Emo58.gif

נו, עוד חמש-שש שנים.... מה אכפת לי, אני עדיין אהיה שם לצפות. חבל שיש רק עונת ביבי אחת כל שנה בקיץ, צריכים גם מהדורת חורף או משהו.

Mr Bing 17

New member
../images/Emo58.gif

התכוונתי שאני פשוט לא מאמין שהסדרה תשרוד.. יש דיבורים שזאת העונה האחרונה, ונכון שאמרו את זה גם שנה שעברה אבל עדיין.. נקווה שלא.

verdax

New member
../images/Emo58.gif

מה באמת?? אוליי אתה מתבלבל עם ביבי אוסטרליה, כי שם באמת יש את השמועות האלה. למה CBS תרצה לחסל את אחת התוכניות הכי פופולריות שלה?

Mr Bing 17

New member
../images/Emo58.gif

בדיוק מאותה סיבה שגם הישרדות לא תישאר עוד הרבה זמן - ירידות ברייטינג. הן כבר לא פופולריות כמו שהן היו, וככל שהזמן עובר יותר ויותר צופים מאבדים עניין.. ולגבי ביבי אוסטרליה - כבר אישרו שבאפריל תהיה עונה חדשה.

פידס לאחרי טקס הויטו ../images/Emo58.gif

אז כמו שציפינו, אריק עלה במקום ג'ן. ג'ן-קייל-דניאל-דיק מנסים לשכנע את ג'סיקה-ג'מיקה-דאסטין להצביע נגד אריק. ברגע שג'מיקה וג'סיקה מתלבטות, דאסטין ואריק משכנעים אותן שכדאי להן להשאיר אותו. זה מתסכל.

למעלה