בידיעות..

חחח כנסי שניה

האמת צחקתי בגלל ששרית לא רגילה לדבר על דברים כאלה,כל הזמן היא מדברת עם הקריירה וכאלה אבל בסדר, היא ענתה בכנות,אז אחלה

חחח כנסי שניה

האמת צחקתי בגלל ששרית לא רגילה לדבר על דברים כאלה,כל הזמן היא מדברת עם הקריירה וכאלה אבל בסדר, היא ענתה בכנות,אז אחלה

חן חמי

New member
לכי תידעי

אולי זה הנושא החביב עליה? אי אפשר לדעת מה היא אוהבת! חוץ מאותנו כמובן :) (איזו צניעות)

חן חמי

New member
בואו לא נשכח

שהילדה בת 26 מותר לה "לאהבה אין גיל" גיל זה רק מספר.... איזה משפטים יש לה...

Music4Life

New member
כן יש לה משפטים לדעתי מאד יפים ו...

עמוקים כאלה. אהבתי מאד! היא ענתה מאד מאד יפה ולעניין!

Music4Life

New member
דברה על סקס, אפשר לחשוב...

בואי לא נהפול את זה למשהו שאנחנו מתלהבים ממנו אבל כמו שניקול אמרה ובצדק, היא לא מדברת על דברים כאלה ביום יום, בדר"כ...גם על פוליטיקה אהבתי שהיא הגיבה לזה. שני נושאים שמאד הייתי רוצה למשוע ממנה..אז פשוט היתה תגובה חזקה לזה בהתחלה, וזהו. לא להגזים...

Music4Life

New member
אוהו אני יודעת על מה אני אוהבת לדבר

אוייי נשמע לא טוב... חחחח!!!

אממ ניבה כנסי דקה

את נותנת עוד רכילות לבית היוצר של ההומו הקטן מידיעות, אז שששש

Music4Life

New member
מעכשיו אני אהיה זהירה...

ויש לי משהו חשוב להגיד לכולכם אבל לא כאן! תשאלו אותי במסנג'ר... ידיעה חשובה שעלכם לדעת!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הרגה אותי עם המשפטים שלה...קרועונת קטנהה... וואלה אהבתי שהיא אמרה שהיא לא מתעניינת בפוליטיקה...חחח סקס משחרר אנ מקשיבה לשיחות של אנשים הרבה אומרים את זה חחחחחחחחחחחחח אהבתי ת'כתבה...ועל התמונה התעמקתי איזה שעה

Music4Life

New member
מור, מזה?

את מקשיבה לשיחות של אנשים על סקס? הבנתי נכון?

חחחחחחחחחחח

לא רק על סקס על כל מיני דברים...סתם שאני יושבת למטה ומאכילה ת'שכן שלי אז כל האמהות מהשכונה מדברות אז חוץ מלהבתכל עליו אוכל אין מה לעשות אז אני מקשיבה...אני אשמה שהם מדברים על זה לפעמים?!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מור ישקרנית,את סיפרת לי שאת נכנסת לקווים כאלה ששומעים שם אנשים מדברים על סקס...יותר נכון עושים חחחחחחחחח סתם סתם

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

וגם אני רואה את שכנה שלי כמעט 24 שעות אז שהיא מדברת עם אנשים אני מקשיבה והיא אוהבת לדבר על זה אז לפעמים בלי שהיא שמה לב אני מקשיבה לה...אחותי את רואה מה אני עושה חצי מהזמן עם השכנה שלי???

Music4Life

New member
שיוואוו ניקול להרגע !

לא יפה ככה ללכלך על מור?? הפכת אותה לילדה לא תמימה עכשיו הרסת אותה!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ניבה זה גם אחת מהיציאות שלה...אני רגילה כבר חיחיחי

למעלה