ביד חזקה ובזרוע נטויה

EverMan

New member
בתקופת ברק המובטלים ירדו

ובתקופת שרון היו פי כמה וכמה פיגועים מאשר אצל ברק. ואצל רבין היו הרוגים מעטים שנהרגו בגלל אנשים שוחרי מלחמה שלא רוצים שלום. כמוך פחות או יותר.

udi oster

New member
כולם שלום!

כולם רוצים שלום! בינהם גם אני. השאלה היא לא מי רוצה שלום או מי רוצה שיהיה טוב.. כי כפי שזה אכן נשמע זוהי שאלה מטופשת! ברור כי כולם רוצים שלום! השאלה היותר אמיתית היא איך?! כלומר איך נשיג את השלום המיוחל, מהם הדברים שעליהם אתה מוכן לוותר כדי שיהיה שלום והאם השלום שעליו אתה מדבר הוא שלום מובטח או שמה הוא שלום שעומד על מקל רצוץ ושביר! שלום תמידי או הפסקת אש להעצמת כוחות (כגון שסכמי אוסלו שעליהם כמדומני שהסכמתם שזה היה טעות) . אשמח לקבל את תשובתך בקשר לשאלות אודי! "וגר זאב עם כבש..."

EverMan

New member
תיקון :

"אנשים שלא רוצים *הסכם* שלום" אוקיי ? איך נשיג את השלום המיוחד ? בסיסמאות קצרות : *תחילת ניהול קמפיין רציני לנתינת מדינה פלשתינאית תוך כדי דרישה ברורה מההנהגה הפלשתינאית להילחם בטרור ויצירת לחץ בינלאומי עליהם תוך כדי. מה ההבדל מהמצב כיום ? שהיום ישראל לא הולכת לקראת שלום ונתינת מדינה פלשתינאית.

EverMan

New member
אל תגיד לי מה אני ומה אני לא.

אתה לא יודע מה אני ומה אני לא. אני יודע טוב מאוד כמה קשה להשיג עבודה כיום , ואני יודע טוב מאוד שמי שרוצה להשיג עבודה כיום קשה לו. אבל בשנות ה90 המוקדמות - לא היה קשה להשיג עבודה בישראל. להפך אפילו. ומי שבדר"כ הוא צפונבוני הוא הימני המצוי. שדואג לכסת"ח שלו ... ולא אכפת לו מדבר , רק שלא יגעו לו בכיס. ובגלל שלא אכפת לו מאיש - אז השטחים האלה ישארו אצלנו.

תמיר777

New member
תבין... אנחנו נכנסים למעבולת כלכלית

ואם הממשלה תמשיך לחלק כסף ולא תוכל לכסות את זה... אפילו קצבת נכות לא תהיה... כי ברגע שהמשק קורס... אין דרך חזרה... זוכרים את המעברות??? ככה תיראה כל המדינה הזאת ברגע שהמשק יקרוס.. ואגב... עובדי מדינה מרוויחים מספיק כסף בשביל לפגוע בכלכלה ובכלל מדובר בכל מיני עובדים לא נחוצים כמו כאלה שמביאים נייר לפקיד או מכינים כוס קפה או עוד כל מיני עבודות לא נחוצות כמו 3 פקידים על מנהל שזה בהחלט ביזבוז!!!

כשאמרתי-הערה*

שהמדיניות של שרון טובה כמובן התקוונתי להיבט הפלשתיני ולא לכלכלי

Deathatred

New member
המטרה של ישראל זה לא

לדבר עם החמאס והג'יהאד אלא לרסק אותם ולכתוש אותם עד דק הפלשתינים לא התישו את ישראל, הם התישו את עצמם. כרבע מיליון פלשתינים כבר עזבו את הגדה בגלל הטרור הערפאתי ואפילו לארה"ב כבר נמאס מהפלשתינים ומערפאת. הפלשתינים הפסידו, ישראל ניצחה.

um21

New member
רק אתם הצלחתם

תתעוררו חלום(סיוט) אוסלו הולך ומסתיים הכישלון של רבין-פרס-ביילין -ברק הוכח ע"י המציאות לפני 10 שנים שאמרנו קטיושות על אשקלון צחקתם

EverMan

New member
אנחנו עדיין צוחקים עליכם.

אמרתם : אוסלו זוועה ! הרסתם אותו. ובשביל מה ? שעכשיו תממשו אותו שוב בשם "מטווה בוש". אז למה ? בשביל 750 הרוגים ? בשביל אלפים בצד הפלשתינאי ? בשביל הרס הכלכלה ? תעשו הכל בשביל להיות בשלטון - רק בשביל שלא תהיה דרך כלשהי שתהיו שם.

מי הביא אותנו עד הלום? הימין?

אין גבול לאבסורד? הרי אוסלו בתפוצץ כשבדיוק היתה כוונה לממש את זכות הפלסטינים למדינה. ומתי הוא התפוצץ? כשביילין ובן-עמי ושריד ניסו לשכנע את הפלסטינים שיוותרו על זכות השיבה תמורת מדינה ביו"ש. והתשובה הערפאתית היתה באינטיפדה. אז אתה מאשים את הימין בהרוגים הישראלים והפלסטינים? תהיה לי בריא, אוורמן, אתה התקווה הגדולה של השמאל.

EverMan

New member
להזכיר לך , קמפ-דיוויד של ביבי

נועד מראש להרוס את אוסלו. ביבי בעצם השמיד את כל יסודות אוסלו של אמון , הדדיות, עבודת צוות. הוא לא קיים שלבים בזמן , ולא קיים חלק מהתנאים (אני מתייחס כרגע רק לצד שלנו - כי זה מה שאנחנו שולטים בו) ובא מראש בגישה של להרוס את הסכם השלום. והוא אף הודיע על כך בתהליך הבחירות. ערפאת בחר באינתיפאדה. לא הפלשתינאים. רוב הפלשתינאים היו מעדיפים בהרבה שצה"ל יעוף להם מהשטחים.

idoz

New member
הסקר שפורסם במעריב

קראת אותו? 70% תומכים בפיגועי התאבדות כנגד ישראל 70% תומכים בהמשך האינתיפאדה מתי תבין שיש להם שכל ערבי!, רק כוח הם מבינים וכוח הם יקבלו.

doresh shalom

New member
70%...

הרשה לי להטיל ספק באמינות אותו סקר ולגבי הזיבול על שכל ערבי אני אפילו לא אגיב

בחייך, תלמד היסטוריה

האינתיפדה, כידוע, פרצה בזמן שלטון הימין. וזו היתה השתלשלות העניינים: בקמפ דיוויד ניהלו עוזי לנדאו ואביגדור ליברמן מו"מ עם ערפאת, קלינטון הציע פשרה וישראל דחתה אותה בדרישה לא"י השלמה וטרנספר. בנסיון אחרון להשגת שלום בלי אלימות הפלסטינים ביקשו עוד ועידה בטאבה, לשם שלחנו את לימור ליבנת ואת צחי הנגבי. הפלסטינים הסכימו לכל הצעותינו אבל אז האצ"ל פתח בפעולות נגד הערבים ("אינתיפדה"). הפלסטינים הגיבו בהפרחת יונים צחורות לשמיים, והשאר הסטוריה. אין שום ספק שאם היו אז בשלטון שמאלנים שקולים כמו ברק, ביילין, שריד ובן עמי (אולי כשר חוץ) כבר מזמן היה שלום פה.

למעלה