ביוגרפיה מס' 1 - דייגו מארדונה

rosedal

New member
../images/Emo44.gif../images/Emo44.gif

הגול היפה נגד אנגליה! אגב הוספתי קישור של הגול של מסי! דייגו מחזיק ממסי כשחקן שיכול להגיע לרמה שלו ואחת ההוכחות היא השכפול של הגול הנדיר הזה של דייגו! תהנו!

rosedal

New member
../images/Emo44.gif../images/Emo44.gif../images/Emo44.gif

קליפ קצרצר על ביצועיו ב"בארסה"!

rosedal

New member
../images/Emo44.gif../images/Emo44.gif../images/Emo44.gif../images/Emo44.gif

הגול הכי מפרסם! יד האלוהים! el mano del dios!!!!

גרי רשף

New member
תודה רבה:הרבה דברים טובים אפשר לומר על מרדונה

..וגם הרבה דברים רעים. אני אסתום את הפה..
בכל מקרה- שנינו נולדנו באותה שנה (אם זה משנה משהו..).

rosedal

New member
דה נאדה../images/Emo24.gif

אתה מוזמן להגיד דברים טובים! האמת היא שגם מהדברים הרעים אפשר להוציא טוב! כשאנחנו לומדים מטעויות של אחרים כמובן

גרי רשף

New member
אם אתה מרשה לי..

ההבדל הגדול בין מאראדונה ופלה הברזילאי הוא שפלה הוא דמות ציבורית מוכרת ומכובדת בעולם הרחב, חולקים לו כבוד בכל מקום והוא מביא כבוד רב לברזיל ואף שימש שם בתפקידים ציבוריים שונים, וזאת בשעה שמאראדונה מכור לסמים, מסתבך עם החוק, ומתחבר עם אנשים מסוגו של פידל קאסטרו. אין כל ספק שמאראדונה היה שחקן בעל יכולות טכניות מדהימות ויכולת לסחוף קבוצות שלמות לנצחונות ואליפויות, אבל יש להבדיל בין הסלאלום מול אנגליה שהיה גול מדהים לבין הבקעת השער עם היד שהייתה בושה לכדורגל, בין הזכיה במונדיאל ב-1986 לבין סילוקו מהמונדיאל ב-1994 בגלל שימוש בסמים. מאראדונה יכול לחלום עד מחר על אימון נבחרת ארגנטינה- זה יהיה טירוף לתת לו את זה, ואם זה יקרה- זו תהיה בדיחה גרועה שתסתיים בבושות גדולות. הוא ימשיך כנראה לעשות את מה שהוא יודע- שערוריות למיניהן, עד שהוא ימות ככל הנראה ממנת יתר בגיל צעיר.

כרוני

New member
נו אז?

ו-סוקרטס היה פדופיל אז זה עושה ממנו פילוסוף פחות טוב..... לא יעזור כלום לאף אחד, מארדונה היה השחקן הכי טוב בעולם. השליטה הכי אבסולוטית בכדור. קריאת המשחק הכי טובה. עם כל הכבוד לפלה, לכמות השערים שהבקיע ולהיותו החלוץ הטוב אי פעם תמיד יש לזכור שהבן אדם שחק מול הגנות שכונה (עלובות), שסביבו בנבחרת היה קאדר טוב יותר (דבר שלא היה למארדונה), ושלא הייתה לו ולא תהיה לו היכולת לקחת קבוצה על הגב כמו מארדונה.

גרי רשף

New member
אומר לך כך..

..לגבי הצד הטכני- אין לי איך לבדוק ואיך להשוות, אבל שנינו מסכימים שהוא היה עילוי. כסמל הייתי מצפה ממנו לקצת יותר, אבל אפשר לא להסכים ולומר שכדורגלן זה כדורגלן ולא פרופסור באוניברסיטה ומותר לו להיות קצת פרא אדם. ההשוואה לגבי סוקראטס הפדופיל (באמת?) מתאימה לשימוש בסמים, אבל לגבי הגול עם היד ההשוואה המתבקשת הייתה מה היה קורה לו גילינו שסוקרטס העתיק ספר ממישהו אחר ולא כתב אותו בעצמו.. (הערה- סוקרטס לא כתב אף ספר..) אני מסכים שהכדורגל בזמנו של פלה היה יותר תמים, וספק אם היום הוא היה מגיע למה שהגיע אז (בצילמים משנות ה-60 וה-70 הכדורגלנים נראים כבלרינות לעומת הכדורגלנים המוצקים כיום).

rosedal

New member
האמת

אני לא בעד השוואות לאנשים אחרים. כל אחד הוא עצמו בזכות מה שעשה. אני גם מאמין שלא אני ולא אתה היינו במצב שמארדונה היה ככה שאיננו יכולים לשפוט אותו. באמת חבל שהוא הידרדר למה שהדרדר אך חשוב לציין כי הוא ניסה כמה פעמים להיגמל ולא ממש הלך לו. כנראה זה היה חזק יותר ממנו. לצערו ולצער כולנו. כל עוד הבעיה היא כלפי עצמו ולא כלפי אחרים אז מבחינתי זה בסדר. לטעמי התקשורת בארגנטינה ובעולם קצת מגזימה עם הסיקור הנרחב אחריו. אני מקוה שאתה לא כועס עליו שהוא השתמש בסמים כי בסה"כ זאת הבעיה שלו והוא נדפק מזה. בכל מקרה מה שיזכרו ממנו זה שהוא היה השחקן הטוב בעולם

rosedal

New member
../images/Emo39.gif תגובות ,תוספות ,דיבורים ../images/Emo39.gif

שרשרו לכאן כל מה שבא לכם! מה זה בשבילכן דייגו? מה אהבתם בו ? מהו הגול שהכי אהבתם? יצא לכם לפגוש אותו או לראות משחק שלו? כל סיפור ותגובה תתקבל בברכה

למעלה