ביום ראשון הקרוב זה אולי יקרה?....

טושטושה

New member
טוויטי DEAR , לא ידעתי

קודם כל ממש פרצתי בצחוק מההומור, השנינות והזרימה. כשנרגעתי, אז נפל האסימון. יישר כוח ובזאת ראיני מצטרפת למאמץ הלאומי של השירשור

טושטושה

New member
צבעים גבירותי, צבעים! אז מהו הצבע?

נו בנות. מה יהיה? אז עכשיו אני אעמוד מול ארון הבגדים ואשקול מה ללבוש? אפילו עכשיו? במעמד מכובד שכזה? אז יאללה... מי כאן יודעת מה צבע הפוריות - אדום או ירוק?

א י נ ס

New member
אני אומרת אדום../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif../images/Emo41.gif../images/Emo25.gif

טושטושה

New member
חוזרת. מה בנוגע לצבעים...

נו בנות. מה יהיה? אז עכשיו אני אעמוד מול ארון הבגדים ואשקול מה ללבוש? אפילו עכשיו? במעמד מכובד שכזה? אז יאללה... מי כאן יודעת מה צבע הפוריות - אדום או ירוק?

טושטושה

New member
עמליה יקרה

המון תודה על המכתב האישי כל כך. לא יודעת אם זה יתאפשר לי ללכת עם חברה, אבל בכ"ז ... בכל אופן מאחלת לך המון בהצלחה. זה בן או בת? אני מחזיקה אצבעות.

Amalya

New member
הי טושטושה,../images/Emo39.gif

אני מצפה לבן, שאמור לצאת לאוויר העולם באמצע-סוף יולי. בינתיים אני מתענגת על הבעיטות, האגרופים
ושאר המסרים הנפלאים שהוא שולח לי... שוב - שיהיה לך המון המון בהצלחה מחר!

עמליה ברוכה הבאה

אז שיהיה במזל טוב איך עובר ההריון?..הוא גם מתרומה? את מוזמנת לשתף אותנו. יש כאן עוד בנות בהריון וכאלה שילדו לא מזמן וכמובן גם אימהות ותיקות וחכמות
במבה

Amalya

New member
היי במבה,../images/Emo142.gif

תודה על הברכות. אני כבר לא כ"כ חדשה כאן, אבל אני לא מאוד פעילה, אז כנראה זו הסיבה שלא הבחנת בי עד עכשיו. ההיריון עובר בסדר גמור, תודה. אם שלושה וחצי החודשים שלפניי יהיו כמו החודשים שהיו עד כה, אין לי אלא להודות על מזלי הטוב (למרות שהצרבות ממש לא משהו...) שיהיה המון בהצלחה לך ולשאר המשתתפות בפורום - פאסיביות ואקטיביות כאחד - בשלבים השונים של ההריון, הטיפולים וכמובן האימהות הנכספת. שבוע מוצלח וכמה שיותר שקט לכולנו !

זה לא חשוב

כי מתפשטים שם...
)))) אבל ברצינות..תראי שזו חוויה דוקא נחמדה. אני חוויתי את זה כך ,חיבקתי את הבטן ועצמתי עיניים.. טוב זה לא עזר.... אבל אחר כך יצאתי בהרגשה שהנה עשיתי את זה ואני כבר בתהליך.

טושטושה

New member
איפה מוצאים ציורים

במבוש חמודה. איזה כיף שאת מעלה חיוך על שפתיי ועוד על הבוקר. אז מה קורה איתך, באיזה שלב את? ו.. אה... איך ואיפה מוצאים את כל תוספות הציורים שהבנות מצרפות להודעותיהן?

טושטוש בוקר טוף..

את בוחרת מתוך סמיילים וסימנים לנושא..בגוף ההודעה אני גם מוזרעת ועד כה ללא הצלחה. כנראה שהביצית שלי לא בוחרת זרע בקלות..כמו האימא שלה..

טושטושה

New member
במבילולה, איפה את מוזרעת?../images/Emo122.gif../images/Emo24.gif

אם את באיכילוב אז.. לפחות החודש אני גם. בחודש הבא אני כנראה ברמת מרפא[אם אעבור את בחינות הכניסה שלהם שעיקרן תור ארוך ועוד מספר בדיקות אקסטרא על הנדרש ע"י איכילוב]. כמה טיפולי הזרעות כבר ניסית? עם / בלי הורמונים וזריקות?

טושטושה

New member
טוטו - הפעם ה 1 שלי, זקוקה לעזרה?

ובכן.... היום ניסיתי . טיפול ראשון. היה ממש בסיידר. וגם הרופא היה ממש נחמד [טוב, נו.... זה לא היה יעבץ אז בהשוואה אליו כל אחד הוא מלאך]. בכל אופן בוקר הלכתי לאולטרהסאונד ולבדיקת דם ,ומשום מה הזקיק שלי היה ממש קטן [גודל 15] אבל הרופאים התעקשו שאני מבייצת ולכן כדאי היום. אחר כך הם הסבירו שלא כדאי גם מחר [היום ה 15 שלי] משום שכנראה אני כבר לא מבייצת מחר. כשהזכרתי שלמעשה קניתי אצלהם את חבילת ה"חופשי חודשי" שלהם [שכוללת 2 מנות, 2 הזרעות, ואולטרהסאונדים ובדיקות דם ככל שחפצה נפשי - במחיר מציאה של 1250 ש"ח] וביקשתי לשמור לי את זכאותי למנה נוספת לחודש הבא - נעניתי בשלילה. בכל אופן, יש לי חברה, שהייתה במצב דומה והתעקשה בכל זאת על הזרעה ביום שהרופאים טענו כי הוא לא מתאים - נכנסה להריון. וכעת אני ממש מתלבטת אם ללכת מחר היום ה 15] לעוד הזרעה - אפילו שלטענת בני האלוהים זה יהיה מעל ל 24 שעות לאחר ביוץ? מישהי יכולה להסביר לי למה הם החליטו שזה ביוץ חרף קטנותו של הזקיק?

TWEETY =^.^=

New member
שלמת, תלכי - אין לך מה להפסיד במילא

בעניין התגובות, יש חודשים שהגוף לא מגיב הכי הכי, זה קורה, אבל סיכוי תמיד יש. חוצמיזה שיש לי חברה שהוזרעה שלושה ימים אחרי ביוץ, ונקלטה כנגד כל הסיכויים ועוד עם שלישיה - אז היו דברים מעולם. מעבר לכך,,,כל מה שנותר לך, זה לעשות עוד הזרעה מחר, חוץ מאי נעימות זה לא עולה לך כלום, ואז רק לחכות ולקוות לטוב.

טושטושה

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo103.gif../images/Emo77.gif נכון

היי טוויטי. האמת היא שהתקשרתי לקרובת משפחה שלי שהיא רופאה [אמנם וטרינרית - אבל קצת מבינה בהולכי על שתיים] והיא הסבירה לישייתכן שהזקיק כן גדל למימדים המקובלים [משהו של בין 19 ל24] אבל שכאשר עשו לי את האולטרה סאונד אז הזקיק כבר הספיק להתרוקן [להתפוצץ] מהביצית ולכן נראה כאילו גדל אך לא מספיק. בכל אופן אני אגש לעשות בבוקר את הבדיקות ואראה ואחליט. מחד - ממש לא בא לי לראות את יעבץ ובטח שלא לפתוח ת´****** מולו [קל וחומר כשאין הרבה סיכוי],אבל נראה. לגבי חברתך שהוזרעה 3 ימים לאחר ביוץ - האם הוזרעה רק פעם אחת או שהוזרעה פעם אחת בזמן ביוץ ופעם נוספת לאחריו?

VALENSIA

New member
יכול להיות שיש עוד זקיק/ים

שיבייצו יותר מאוחר. הזרעות עושים לפני במהלך וגם אחרי הביוץ. ויכול להיות שבמנה שתקבלי מחר, יהיה האחד שיעשה עם הביצית שלך את החיבור האופטימלי. ללכת על זה בגדול, ולצפצף על יעבץ צפצוף ארוך. שמעתי עליו. זה לא שהוא לא נחמד. הוא פשוט בלתי צפוי. (בטח מזל דלי)

טושטושה

New member
איך זה לקום בבוקר לבדיקות ....

ובכן, החלטתי לנסות שוב, וזאת - חרף "המלצותיהם" של יעבץ וחבר מרעיו , שטענו ש24 שעות לאחר ביוץ "אין מה לנסות". כמו ילדה טובה, התייצבתי הבוקר לבדיקות [כן.... השכמה ב 6 בבוקר] כדי לגלות שהיום אין בדיקות! הם מוכנים לעשות לי הזרעה נוספת היות ואני מתעקשת אבל אין בדיקות ו.... הם שכחו / /לא חשבו לומר לי זאת אתמול. טוב נו... אטרטר לי שוב אחה"צ לצורך הזרעה נוספת. אמן ואמן שזה ילך. החזקנה לי אצבעות... אה?

JUDY2

New member
בהצלחה

כן עדיף באמת לבצע זאת יום אחרי יום אני גם עשיתי זאת מחזיקה לך אצבעות שתיקלטי וטוב שהדלקת נר
נקווה לשמוע בשורות טובות

למעלה