ביום רביעי הניתוח ואני מתה מפחד

zoei1

New member
ביום רביעי הניתוח ואני מתה מפחד

לא מהניתוח עצמו אלא ממה שיהיה אחר כך............

לא יהיה כלום חוץ מ...

סתתתתתתם , בצחוק... אנה, באמת שלא יהיה נורא פשוט אי אפשר לאכול .(נקודה). אני מבינה את הדאגה שלך אולם באמת שהשד לא כ"כ נורא.הכאבים אם יהיו עוברים מהר ואנו נשארים במאבק היומיומי עם האוכל...ולרוב מנצחים אותו עם הנשק שנקרא ניתוח. יקירתי , את לא לבד!!! הסירי דאגה מליבך!!! יהיה בסדר, באמת שיהיה בסדר. ניפגש ביום רביעי יעל

zoei1

New member
יעלי יקרה, תודה ואני מחזיקה לך אצבע

אצבעות בניפוח. אם בא לך את יכולה להתקשר אלי כדי שניפגש ביום רביעי.... שאני לא אשתגע שם לבד (אני לא מתכוונת להגיד לאף אחד ...רק אחרי) אנה

צפרדעית

New member
אני כ"כ מבינה את החששות שלך...

אני נמצאת בדיוק באותו מקום שאת נמצאת כרגע... המון חששות... המון תהיות... אבל אני בטוחה שהכל יהי בסדר הניתוח יעבור בהצלחה... ונלמד לחיות עם ה"עוזר" החדש שלנו שיהיה בהצלחה צפרדעית

zoei1

New member
מתי את עושה?

אני חושבת שאת בין היחידות כאן שאני לא כ"כ מכירה. אשמח להכיר... מתי את עושה? איפה? תודה רבה על התמיכה

באיה

New member
זאוי, תדעודדי../images/Emo50.gif

לא לדאוג, הכל יהיה בסדר, ואת חשה את זאת בודי מחברי הפורום שכבר עברו את החוויה, מי עכשיו ומי בעבר הלא רחוק. החששות שלך מובנות, ניתוח זה ניתוח. תחשבי רק על זה, שמה שאת הולכת לעשות ישפר את חייך באופן משמעותי, וזו כבר סיבה טובה לחייך. אצלי, זה לא היה הניתוח הראשון (לא בהקשר הטבעת), אבל זה הניתוח הראשון, שהלכתי אליו באמת עם חיוך של סיפוק על ההשלחות שיבואו בעקבותיו. ואני מרוצה, אפילו מרוצה מאוד, וכך תהיה גם את. בימים הבאים תשתדלי לעסוק בהרבה דברים שיעסיקו ויסיטו את מחשובותיך מהניתוח. צאי מהבית, תטיילי הרבה בחוץ, אולי תצפי בתוכניות טלויזיה אהובות. מומלץ מאוד. אפילו תקחי סרטי וידאו חדשים מהספריה עם הרבה "אקשן", זה עוזר מאוד, לי זה עזר.
רבה ביום רביעי בניתוח ושוב - לא לדאוג, הכל יהיה בסדר, חייב להיות.
באיה

באיה

New member
ביום שאחרי הניתוח כברב קמים מהמיטה

ושותים תה. בצהריים אם יש, אפשר לקבל מרק צח, שזה בעצם גם שתיה. לשמור רק על שתיה, לא אשל ,לא לבן, לא להיתפתות. יחד אתי נותחה אישה, מאוד עצבנית ולא עם שכל יתר על המידה. היא לא נשמרה להוראות השתיה ואכלה קצת פירה. היא התפטלה לאחר מכן מכאבים, ובכתה. היום אני יודעת שלא יכלו לעזור לה בכלום, זה היה צריך לעבור בעצמו. בהצלחה באיה

RomiVais

New member
זואי - לא לדאוג - יהיה בסדר!!! ../images/Emo13.gif

החששות שלך מובנות וברורות - זה הפחד מהלא נודע. תנסי להיות רגועה ותראי שהשד ממש לא נורא. כרגע אני יודעת, כל דבר שנגיד לא כל כך יעזור, כי החששות והפחדים חזקים מאיתנו - כולנו פה מבינים אותך כי הרי עברנו את זה גם כן - מזמן או לא כל כך מזמן... בקיצור, תנסי להיות רגועה, הכל יהיה בסדר ואחרי שזה יהיה מאוחורייך תבואי אלינו עם חיוך ענק מאוזן לאוזן ותגידי לנו שאכן צדקנו וזה לא היה נורא כלל, ואז תתחילי לראות את הקילוגרמים נושרים ממך - ותהיי כל כך מאושרת שגם אם היו מעט כאבים - זה היה שווה את הכל!!! שיהיה לך שבוע נפלא והמון המון בהצלחה כבר מעכשיו, רומי

עמילני

New member
אני איתך ומאמין בך!

אני מבטיח לחשוב עלייך שיהיה לך המון בהצלחה שלך עמי

פנינוש./

New member
יהיה בסדר זואי בעזרת השם מלמעלה

והשליחים שלו הרופאים . אחרי הניתוח תהייה התאוששות קלה תלוי אייך את לוקחת את החיים תקחי אותם בקלות יעבור לך קל ולא יהיה קצת קשה יותר מאחלת לך הרבה הצלחה בניתוח והחלמה מהירה

zoei1

New member
תודה זה מנחם לדעת שכלם מרגישים כך

לפני הניתוח

1osnatv

New member
זואי לא לדאוג אני..................

זואי יקרה בהצלחה בהצלחה בהצלחה לא לדאוג אני כבר שבוע אחרי הניתוח ומרגישה מצויין אני יכולה לספר לך שאימצתי מה שמישהיא כתבה לא זוכרת מי ונאמר שם כמה שעותר תזוזי כך ייטב וכן עשיתי לא התפנקתי ומיד יום אחרי הניתוח זזתי ככל שיכולתי ועשיתי מה שאפשרי כמובן אני למשל לא לקחתי אופטלגין כי לא הייתי זקוקה כשדברתי עם חרוזי ושאלתי גם לגבי הליכה הוא ענה לי עשי מה שנוח לך ומה שאת מרגישה אמצי את הטיפ הזה ותראי אז בהצלחה ולא לפחד שלך אסנת

רוני#

New member
זואי ואוסנת - ../images/Emo20.gif ../images/Emo20.gif לשתיכן

אז אוסנת - קודם כל
לך על הניתוח שעברת - איך הולך
לא הייתי פה כמה ימים - ורואים שחרוזי עבד פה קשה בינתיים -
גם אני מנותח שלו וזואי ..... - כמו שאת רואה כולנו נפגשים כאן ותומכים זה בזה והניתוח לא שד כל כך נורא .....
כנראה שהמילה "ניתוח" - מפחידה יותר מהעניין עצמו . והכי כייף - זה אח"כ לשבת בפגישת פורום - עם עוד כמה מנותחים כמוך באיזושהי מסעדה טובה , למתענג על מנה נפלאה (ואסורה...
) להעלות חויות מהניתוח , ולשלוף תמונות מהתקופה שלפניו ... אז יללה - ממתינים לך במסעדה וקחי את הכל בסבבה ובלי פחד ובכל מקרה - קחי מראש , על החשבון -
מ-רוני

למעלה