ביום רביעי הניתוח ואני מתה מפחד

רוייקו

New member
רוני, ידידי.. איפה אתה ?? ניסיתי

להשיג אותך כבר כמה ימים ללא הצלחה.. איפה אתה ? מה עם הפלאייר.. מה סגרנו ??

ronnymp

New member
לא סגרנו ...... - ../images/Emo4.gif

אני פההההההההההה - על הברזלים , עם הפיצוחים וה-
או ב-ICQ מס´ : 73501747 או במייל - [email protected] רוני

1osnatv

New member
לרוני החמוד תודה זה מעודד../images/Emo51.gif

רוני לי הולך בסדר גמור אני שבוע וחצי לאחר ניתוח והכל בסדר מה שכן כתוב לי בדף שקיבלתי לבוא לניפוח בעוד חודש לערך האם זה בסדר? או צריך להמתין חןץ מזה נהדר פה שיש חברים כאלה זה מעודד וגם עוזר

ronnymp

New member
היי אסנת - תשמעי ... ../images/Emo124.gif

כפי שהבנת , אני מסרט אחר - מניתוח שונה ללא טבעות מתנפחות (כמו גל) . אבל כבר עשיתי פה אוניברסיטה בעניינים האלה - אז זה ככה : הטבעת מוחדרת למקומה , עם ניפוח מינימלי - או בכלל בלעדיו . הרעיון הוא לתת לגוף להתאושש מהניתוח , ולטבעת כאילו "להתיישב במקומה" . רק לאחר פרק זמן מסויים , כשאת מרגישה שהתאוששת מהניתוח , האיזור נרגע , ואת מתחילה לאכול מזון נורמאלי - רק אז עקרונית נעשית מעין הערכת מצב . אם ההגבלה אינה מספיקה - אז הולכים ומנפחים מעט . יש מיקרים שזהלא ממש חיוני - והירידה הולכת נפלא גם ללא הניפוח . יש פה למשל את מירי (משתתפת שקצת נעלמה לנו לאחרונה) - שירדה המון , במשך שנה שלמה - ללא צורך בשום ניפוח . אז אקיצ´ר - עניין הניפוח הוא אינדיבידואלי - ותלוי בהתקדמות האישית שלך . אבל למה לך לרתום את העגלה לפני הסוס ?????
תני לזמן לעשות את שלו - ואולי לא תהיי חייבת מייד לרוץ לנפח ...... שיהיה לך יום נעים רוני

1osnatv

New member
רוני תודה פשוט אני רואה .......

רוני אני רואה שאנשים ירדו פלאים אני עד עכשיו רק 5 קילו {שבועיים} אני מקווה שזה בסדר בכל אופן תודה על הטיפ צריך בראמת לראות מה קורה אתה צודק תודה

zoei1

New member
שמעתי שזה מצויין לזוז ולא לנוח הרבה

כבר שמעתי את ההמצלה הזו כאן... אני מאמינה שאני לא אשב אלא אלך ואסתובב כמה שיותר... תודה

זואי......./images/Emo50.gif

ושיעבור בקלות.... את כל ההמלצות אני מאמינה שכבר קיבלת ואני לא חושבת שיש עוד מה להוסיף..... אז שיעבור ממש ממש בקלות.... אני מבינה את הלחץ שלך כי הבעל שלי עובר את זה ביום ראשון הקרוב - אצל חרוזי ואת הלחץ (למרות שאני עברתי את הנתוח לפני 8 חודשים) אנחנו מרגישים אמיתי...... אז שוב.. בהצלחה ושיעבור בקלות אורית

למעלה