ביום שישי הקרוב,

ביום שישי הקרוב,

אמור להיות משודר החלק הרביעי של "הזירה" בערוץ הספורט,כהרגלנו יניב פישר ואני נשמח לענות לכם הגולשים על שאלותיכם ותגובותיכם בפורום מיד לאחר השידור. הינכם מוזמנים להיכנס ולהגיב. בברכת חג שמח, אורי צבי,

dascalu jacob

New member
אין מקום למתאגרפים כל כך מתחילים

בזירה שמתיימרת להציג "איגרוף מקצועני". שיעשו ספארינגים בזירות לא רשמיות עד שיגיעו לרמה שמכבדת זירה מקצוענית.

Maceo Baston

New member
מתנגד

אני חושב שהקרבות של האיגרוף המקצועני הקלאסי והקארטה במיוחד המגע מלא ברמה גבוההה מאוד מה ציפית JACOB ?ואיזה קרב של מתאגרפים לא אהבת כי אני באופן אישי נהנתי מכל רגע

dascalu jacob

New member
זה לא עניין שלא אהבתי את האגרוף

הקרב במשקל 85 ק"ג היה ברמה של מתחילים. על מי שעולה לזירה מקצוענית לעלות ברמה בסיסית הרבה יותר גבוהה לאחר שצבר ניסיון בזירות פחות טובות.

אממ גמני לא ממ מסכים...

יש מקום לכל אחד, סך הכל אליפויות זה לא רק עיניין של לבדוק מי טוב יותר, יש גם קטע של לצבור ניסיון... וזה חשוב לא פחות עבור הלוחם..

התחלנו יעקב??

הקרבות בזירה נועדו להקנות ניסיון הן למתחילים והן למתקדמים. מטיבם של ערבי הקרבות יש קרבות ברמה גבוהה יותר ויש קרבות ברמה נמוכה יותר. מה שבטוח שכל המתחרים צוברים ניסיון ומשתפרים. אנחנו מתגאים בעובדה שעולים אצלנו גם מתחרים בראשית דרכם, ומתפתחים אצלנו, וצוברים תאוצה... יניב

יא גנוב, אני תומך ברעיון שלך!

קרא ת'הודעה מחדש.. אני אומר שהמתחרים צריכים לצבור ניסיון, לא? בזירה! זה כבר אינסטינקט להגיד לי משהו?

eladי

New member
ההודעה לא הופנתה אליך ../images/Emo9.gif

שורשר במקום הלא נכון ?

Maceo Baston

New member
אתה צודק אבל זה לא הדבר העיקרי יעקב

הקרב במשקל 85 ק"ג היה במטרה להקנות לשני המתמודדים ניסיון כי זה היה הקרב הראשון שלהם בתחרות עצמה.לצערי הקרב הזה ההיה הקרב אולי הכי חלש בכל תכניות הזירה עד כה. אבל אני מאמין שכשהם יעלו בפעם השנייה ל ז'זירה' הם יתנו שואו

Maceo Baston

New member
ומצד שני אני אומר

אם זה הקרב הראשון של שני המתמודדים למה לא לתת להם לעשות קרב ראווה

שבת שלום אביעד,

לא תמיד ניתן לשבץ קרבות ראווה בין מתחילים,הרי בסה"כ האתגר הוא בתחרותיות וההתמודדות עם הכאב מחד ושמחת הניצחון המתוק,מאידך. לכן חייבים להסתכל על זה באופן שעצם עלייתך לזירה כבר מקנה לך ניצחון,כי הרי הגעת למעמד מכובד זה.הניצחון וההפסד הינם שוליים בשלב זה. בברכת שבת שלום, אורי צבי,

יעקב דסקלו היקר,

ראשית,שוב אני שמח לשמוע כי אתה צופה ועוקב בדריכות אחר הנעשה ב"זירה",אשריך. בנוגע לתחרות האחרונה שהיתה בחודש פברואר השנה,הרי הדגשתי,בתחילת כל תכנית ובמהלכה כי התחרות הפעם היא של "דם צעיר וחדש בזירה",ואני סבור כי "הדם הצעיר והחדש" הזהנתן את כל כולו בקרבות יפים ובהתנהגות ספורטיבית שלא היתה מביישת אפילו את שועלי הקרבות הותיקים של "הזירה". בקרבות ראינו טכניקה יפה (שוב ביחס למתחילים),מוטיבציה, רוח לחימה,עוצמה,כושר גופני גבוה,וכבוד הדדי,לא ראינו "השתוללויות" בקרבות,מכות מפוזרות,כושר ירוד,הפניות גב,וכו'. אני כמו רבים אחרים,ואני יודע כי גם אתה ביניהם נהניתי מאירוע "הזירה" האחרון,ואני מאחל ומייחל לקרבות נוספים של לוחמים צעירים וחדשים ברמה כמו זו שהיתה עכשיו,גם באירועים הבאים של "הזירה".ובהזדמנות זו ברצוני לברך את כל הלוחמים שהשתתפו בערב זה בברכת "עלו והצליחו!! בברכת שבת שלום, אורי צבי,

dascalu jacob

New member
למה אתם לא יורדים לסוף דעתי

אני מאוד אוהב את ארועי הזירה נקודה !!! אבל חברים, לפני שמעלים מתחרים "מקצועניים" בהגדרה לא עדיף לשפשף אותם טוב טוב בזירות משנה ? בספארינגים ? זו דעתי ואינני מבין על מה יצא קצפכם. לא אמרתי דבר בגנותם. לא השמצתי איש. האמן לי אורי, כמה שיותר קרבות יותר טוב, אבל בשביל יוקרתו של הארוע והמעמד, צריך לתת לבחורים להתאגרף בספארינג ללא הכרעה פעמים מספר ורק אז להעלות אותם לזירה מקצוענית. זה יעשה טוב לכולם. למה לא תיזום ספארינגים בין מועדוני איגרוף ? אני בטוח שיש רבים שודאי ירוויחו. בברכת פסח שמח.

דסקלו ידידי,

אינני שוצף וקוצף כלל וכלל,פשוט הבהרתי את עמדתי בכל הקשור לשאלתך,הירגע,אף אחד לא טוען כי אמרת דבר או חצי דבר בגנותם של המתחרים ובמו כן אף אחד לא טען כי השמצת איש זה או אחר. יוקרתו של האירוע והמעמד עמדו וענו על הקריטריונים הנכונים של מתחרים בתחילת דרכם ב"זירה",הייה סמוך ובטוח כי בחורים אלה ערכו קרבות "ספארינגים" רבים ובגלל זה היתה רמת הקרב שלהם גבוהה עבור קרבות מתחילים. יעקב, אני מכבד את עיצותיך,ואולם נדמה לי כי לעיתים אתה נוטה להתייחס למאמנים הותיקים בענף כאל מאמנים בתחילת דרכם ולא כך הדבר. בעיקר אתה אשר יודע מהי הרמה בקרבות מתחילים באגרוף לפחות,צריך לדעת ולהבחין ברמה טובה וגבוהה של קרב מתחילים בדיוק כפי שסיפקו לנו לוחמי "הזירה" בחודש פברואר השנה. שוב,אינני כועס ואינני קוצף,אלא מעמיד דברים על דיוקם ותו' לא. בברכת חג פסח שמח וכשר, אורי צבי,

אני מסכים עם אורי צבי...

זה לא נהוג לתת הערות למאמנים ששנים רבות נמצאים בתחום, הם בהחלט יודעים את העבודה היטב.... העשייה של אותם מאמנים והקידום של החניכים שלהם המתחרים הם ההוכחה שאת העבודה הם יודעים לעשות ללא דופי... יניב

lironmarko

New member
עזוב יעקב העניין הוא כזה

לכל זירה יש את המתחרים שלה בגלל שרירים כאלה או אחרים ... לא כולם יכולים להתחרות בכל הזירה מפאת שינדו אותם מזירת הבית שלהם צורה של הפגנת נאמנות לצד מסוים בגלל זה לא כולם יכולים להתחרות בכל הזירות ובגלל זה הרמה לא עולה ובגלל זה למתחרי "הזירה" גם אם הם מתחילים , הם חייבים להתחיל בערבי "הזירה" בכללי למתחרים אני לא חושב שהם שם בגלל 5+ תמיד זה היה בגלל הקרבות והאקשן .... ולא נראה לי היה אכפת להם להתחרות פה או שם העיקר ש יקבלו רספקט וקרב שמגיע בסוף האימונים הקשים אליו ... לירון

לא מסכים בקטע של הרמה...

הרמה בתחרויות כל הזמן עולה. משום הפוליטיקה של שתי זירות פשוט עכשיו מתחילים הכל מהתחלה, וזה אומר לבנות מתחרים חדשים, ולהרים את הרמה של המתחרים החדשים לאט לאט היתרון אצלנו שאנחנו זירה מגוונת שמשתמשת במספר סגנונות לכן תמיד יפנו אנשים חדשים ותמיד יהיו פרצופים חדשים. ואלה שירצו קידום גם יקודמו ויקבלו הכרה כפי שקיבלו קודמים וטובים יניב

Maceo Baston

New member
lironmarko

אין רמה טובה היום מהתחרויות של הזירה ואני צופה בתחרויות כבר כמה שנים מהטלויזיה אגב אין עוד תחרויות שמאורגנות ומסודרות בצורה יפה כולכך עם שדר-פרשן וצוות מקצועי בארץ אם יש שתף אותי בבקשה כדי שאוכל להתרשם

lironmarko

New member
הרמה נקבעת לפי רמת

הלוחמים כולם ... לא רק אלעד שמואל או מרחב מוהר... הם הדובדבן אבל איפה הקצפת ? אני משער שהבחור הערבי שלכאורה ניצח את אלעד גם מנצח את רב מתחרי המשקל של אלעד באיגרוף ... אבל אתה יודע מה ;) לא יזמינו אותו ואת סוגו להתחרות כי 1 זה יסכן את השליטה של המתאגרפים שלX ב"זירה" .. חוצמיזה שזה ימשוך קהל מסוכן ....(חם דם) הזירה היא מס' 1 מבחינת החשיפה ושיווק אבל כיום אבל נראה לי שזה הולך להשתנות .. אני מקווה ששתי הזירות יגיעו למצב של שיוויון ושללוחמים יהיה סוג של "דרכון" שהמתחרים יוכלו להתחרות כמה שבא להם בכל זירה בלי קשר לפוליטיקה . בשביל ההתקדמות צריך להיות ראש 1 וניטרלי לא 6 מליון לא ניטרלים כמו שיש בישראל. לירון

למעלה