ביום שישי הקרוב,

dascalu jacob

New member
אין קהל מסוכן ! חשוב להבין את זה

בכל התחרויות של האיגרוף בכפרים ובערים הערביות לא נתקלתי מעולם בגילויי אלימות כלפי יהודים. הערבים לא מחפשים לעשות ברדק ואת זה חשוב להבין. בתחרויות אגרוף יש מעל 100 קרבות והם רצים אחד אחרי השני ואין ברדק ולא מכות לפחות לא עד היום.

dascalu jacob

New member
אין ספק שהפקת הזירה מקצועית

אבל ידידי, מעבר למעטפת יש טעם בדבריו של לירון ובהחלט יש מתחרים מצויינים לא פחות בזירה של הליגה המקצוענית של האגרוף התאילנדי. באגרוף החובבני הרמה הממוצעת בתחרויות האגרוף טובה לא פחות מהרמה הממוצעת באגרוף המקצועני. אין ספק שבסופו של דבר השוק בארץ קטן ומדובר במספר מתחרים כללי גדול וכאשר זה מתפצל למספר זירות ואין מעבר בין זירות משיקולים אלה ואחרים אז התוצאה היא פגיעה ברמה הכללית ובסופו של דבר בספורטאים שהם החוד. רק תחרויות בעלות מספר משתתפים גדול יקנו את מירב הניסיון לספורטאים ומעבר לשואו ביזנס שהוא חשוב בפני עצמו כלכלית, העניין הוא לקדם את ענפי הקרב. בסוף ספורטאי צריך להתחרות מול מאכסימום ספורטאים בענף שלו, אחרת הוא מתבשל באותו המיץ כל הזמן. אלעד שמואל ומאמניו עשו דבר נכון כאשר הוציאו אותו לתחרות איגרוף של החובבים. לא משנה מה היתה התוצאה, הבחור התמודד ביומיים 8 סיבובי קרב מול 2 יריבים שמעולם לא פגש ולא התכונן ספציפית אליהם. הרווח לו זכה הוא אדיר. אותו דבר בדיוק צריך להיעשות בין כל הליגות והזירות בארץ.

Maceo Baston

New member
מסכים, אך אולי

הזירה הינה קפיצת מדרגה למתחרים המצוינים?יש מספיק דוגמאות.. מרחב מוהר,אלעד שמואל,הגר שמואלפלד,ובקרב מאוד רז מדמון אני מניח. אני חושב שדבריך נכונים אך אי אפשר להגיד שהמתחרים ב'זירה' ברמה נמוכה כיוון שלא כך הדבר.

dascalu jacob

New member
מי אמר שהרמה של כולם נמוכה ?

לא שמעת אותי אומר דבר כזה וגם לא תשמע. אני חושב שכמו שאמר אורי צבי, בהחלט לא היתה השתוללות בקרב האגרוף ובהחלט כקרב ראשון זה היה לא רע. כל שאמרתי הוא שעליהם להשתפשף בזירות פחות מתוקשרות לפני עליה כמקצוענים לזירה עם רייטינג.

למעלה