ביום שלישי מתלבשים

שרוני1ש

New member
מתלבשים גם בשלישי

לבשתי את הג'ינס הנצחי וסריג שאני דווקא אוהבת. והתכסיתי מכף רגל ועד ראש בסוודר כזה שקצת משווה לי מראה רענן של מר דשא.
והוספתי תמונה מאתמול שאין לי מושג אם תצליחו לראות בין הבלגן אבל היה לי חשוב להצטלם ושכחתי בבוקר, אז איפה שמצאתי מראה. (הייתה לי פגישה חשובה ולבשתי חולצה מחויטת. נורא או בסדר?)

לי וולף

New member
ואיך היתה הפגישה?

אני חושבת שהלוק של אתמול - חלקי ומטושטש אמנם- נראה טוב מאוד. אוהבת שלא הלכת על חולצה לבנה ונראה שיצא לך מוצלח.
היום- חתיכית וקלאסית עד הסוודר הירוק.... אני לא נגד הסגנון ולגמרי מבינה את הצורך להתכרבל, אבל לא מתחברת כל כך לזה סציפית כי הוא קצת מיושן וקצת ארוך מידי לטעמי

הכל נראה מקסים ומחמיא, חוץ מהסוודר הירוק שלך

שנקרא לפגישה דחופה עם המעיל המנומר שלי. את יודעת, מעין מועדון הלבבות השבורים.

shmickey

New member
את פשוט חתיכה!

הג'ינס מעולה עליך, השילוב עם הסריג הבהיר יפה בעיני, לירוק אני לא מתחברת

הלוק השני, המכופתר נראה מאוד יפה, הייתי מנסה את זה גם בלי העליונית+חולצה מחוץ לג'ינס ופאמפס לפרצוף

Happy Goth

New member
כמה תמונות! איזה עושר ואושר

הג'ינס מעולה, את באמת חתיכה והוא מחמיא לך מאד.
את הסריג הארוך הירוק אני רואה בשילוב עם שמלת מקסי קלילה בצבע שחור או אפור כהה עם כתפיות דקות ומחשוף נדיב וסנדלים שטוחים.

החולצה המחוייטת נראה טוב מאד, למה נורא?
פעם הבאה תצלמי אותה ללא העליונית

שרוני1ש

New member
איייייייייייייייייייייייייייי קראמבה!!!!!

איזה כיף לי!!!!!!! איזה תגובות מפרגנות!!!!! ישששששששששששש!!!!!! עשיתן לי אחלה מצברוח עלאבוקר!!!!!!!!!
(תביאו חיבוקקקקקקקקקקקק!!!)
לי - המון המון תודות!!! בדיוק למטרה הזו נכנסתי לפורום!! את כמובן הכי צודקת, הסוודר אכן מיושן. אבל את מכירה את זה, מגרביים ישנות ומתפוררות (ונוחות!!) הכי קשה להיפרד! ותאמיני או לא - אבל אין לי חולצה לבנה מכופתרת... ז"א, היו לי כמה - שמצאו את מקומן בגן העדן של החולצות הלבנות המכופתרות. קשה לי עם סגנון המכופתר מלכתחילה, אז עוד לבן... ללבנין הכרוב כמוני...

שמיקי -
אקח אותך איתי בכיס כל יום.
הפי - איזה מאצ' מדויק עם שמלת המקסי! מודה שעוד יקח לי זמן... אבל אולי גם זה יגיע, מי יודע?... ימות המשיח... תודה מתוקה, ראי הסבר בנ"ל לגבי מכופתרות ובני משפחה אחרים...
ניצת! - את שדכנית במקצועך?... כי נראה שמצאת את השידוך המושלם! אולי כדאי שנכיר קצת יותר לעומק, אם אנחנו עומדות לעמוד מתחת לחופה אחת...

למעלה