ביורק מופיעה ב31 ביולי

plants and rags

New member
אני הייתי מההתחלה בעד

זאת פשוט הטעייה בוטה ובחיי שיש כאן עילה לתביעה. אני לא מספיק מיליטנטי כדי באמת להילחם אבל.

Deanb

New member
../images/Emo45.gif הייתי מציע לכם

לכתוב מכתב רשמי מכל הפורום ולהביע אכזבה וחוסר שביעות רצון מההתנהלות - פחות מהביטול ויותר מההתנהלות עצמה - היעדר הודעות רשמיות, היעדר ביטחון לגבי ההופעה וכו'. לא לתבוע, כי אם להגיש מכתב רשמי מטעם כל חברי הפורום מה דעתכם?

plants and rags

New member
אבל מה נשיג בכך?

זה לא ששוקי יכה על חטא ויגרור את ביורק בשיערות בית השחי שלה לארץ או משהו. אוקי, זה היה דימוי מגעיל נורא.

FooK MI

New member
איזה חרא.

איזה מזל שלא היה לי מחשב השבוע, היו לי עוד יומיים לשגות באשליות. אז מה, מוריסי? (בפעם הקודמת שניסיתי לכתוב את זה האינטרנט קרס. אולי עדיף סוזי סו.)

omriofir

New member
בושה...רק בישראל:../images/Emo5.gif

חלום שמתנפץ מול העיניים... פרסום נוראי הפקה נוראית ביורק... אל תשנאי אותנו בגללם!

bambina123

New member
אם תובעים גם אני בפנים.

לעזאזל איתו, חוצפה שכזו מזמן לא ראיתי . אין גרוע יותר מלטעת חלום בלבבות אנשים ואז לגדום אותו בלי בושה.

סריט

New member
תראו מה מישהי כתבה בספר הפנים-

לידיעת המאוכזבים: רכשתי כרטיס (בעצם שניים לביורק) לפני כחודשיים - כשרכשתי גם לכריס קורנל. ואז התקשרתי לקבל זיכוי על כריס אבל גילתי שזיכו אותי גם על הכרטיסים לביורק כשהתקשרתי לקסטל ביום חמישי האחרון- רציתי לרכוש כרטיס , אז שאלתי ההופעה בוטלה? אמרו לי שלא וכשרציתי לרכוש כרטיס אמרו לי "עדיף שתחכי עוד שבועיים" בכל אופן אני לא ידעת לגבי הבולשיט של מכירת הכרטיסים והכל או לגבי הודעה רישמית. זה נראה כאילו ההופעה לא הייתה אמורה להתקיים מלכתחילה. אז די לאמרגנים להודיע על אמנים שאפילו לא סגרו רישמית את הופעתם בארץ. זה מאכזב ופשוט מעצבן!!! מישהו רוצה לנסות להזמין כרטיסים עכשיו.? מעניין מה יגידו :-O

למעלה