ביזיון! דיאז הבריז לאסטימה

ביזיון! דיאז הבריז לאסטימה

מוריליו אסטימה עמד על המזרון באירוע הפתיחה החגיגי של BJJ EXPO
וניק דיאז פשוט לא עלה לקרב. הוא ביזה את עצמו, את המחנה שלו ואת האירוע
אבל יותר מהכל את אסטימה שחזר מפציעה והתאמן ארוכות לקרב הזה.

אני מאד אוהב לראות את דיאז נלחם (את שניהם) אבל חבל של-EXPO אין איזה דיינה וייט שייתן לו סטוקטון-סלאפ.

sgracie

New member
השתפן מקרב עם דרייסדייל

היה יכול לצאת תותח על אם היה לוקח את הקרב הזה
ובמקום זה סידר לעצמו קרב MMA עם דיאז, שימרח אותו בקלות

elvis18

New member
הוא היה כלכך עצבני ...

אי אפשר להלחם ככה ,כשכולך בעצבים שהבריזו לך ..
אם היו נותנים לו חצי שעה לשבת לחשוב לדבר עם המשפחה ,אולי היה מסכים ... אבל בשיא העצבים שנייה אחריי שמבריזים לו מקרב הם רוצים שיעלה מול מישהו אחר ?

אני חושב שזה סביר והגיוני שהוא וויתר על קרב עם דריסדייל ..במצב שבו הוא היה .. אי אפשר להלחם כשאתה במצב כזה ,בצורה נורמלית

לגביי קרב הMMA עם דיאז ... חבל לו על הזמן , דיאז הורג אותו
בBJJ לניק דיאז אין סיכויים , 80\20 לאסטימה .. אבל בקרב MMA המאזן הוא בדיוק הפוך לטובת ניק .

אני חושב שבסוף לא יהיה קרב בינהם בMMA .. אסטימה יתאושש ,ירגע יחשוב קצת ויירד מזה .. MMA זה סיפור אחר לחלוטין מBJJ

למה השתפן?

כשלוחם מתאמן לקרב וליריב ספציפי כל תכנית הקרב נבנית סביב זה.
אם מעלים לוחם אחר אי אפשר לעשות את ההתאמות הדרושות ליריב החדש.
לפעמים הדבר פשוט STATE OF MIND ולפעמים פשוט ההכנה שונה לגמרי לפי היתרונות והחסרונות של היריב.
אסטימה ענה בצורה הממלכתית והנכונה ביותר - "אני באתי להילחם בדיאז". הוא גם אמר שאין לו כל בעיה
לעלות לקרב מול דרייסדייל במועד אחר. עכשיו בוא בא להילחם בדיאז.
כבר ראינו לוחמים ששינו להם את היריב ברגע האחרון והפסידו בגלל שלא היו מוכנים אליו.
קרבות, BJJ ו-MMA לא בנויים רק על יכולות פיזיות או טכניות אלא גם על מוכנות פסיכולוגיות ולוחם
שמשנים לו את תנאי הקרב ברגע האחרון יכול לצאת למאיזון לגמרי ולא לתפקד כפי שהוא יכול..

משה קיץ

New member
בדיוק.רוברט דרייסדל חשב שהוא כנראה בשכונה!

זהו ארוע מיקצועי.לא שכונה.אסטימה הוא מקצוען ולא שכונה כמו דרייסדל.הוא התכונן לניק דיאז.טוב שדרייסדל לא הציע לבחור מישהו מהקהל שיעלה מולו(והיו שם לא מעט גרפלרים ידועים...).אם אסטימה היה מסכים לעלות מולו,ללא קשר לתוצאת הקרב,הוא היה מבזה את המעמד והשם שלו!

משה קיץ

New member
היו יכולים לעשות הגרלה ולבחור מישהו מהקהל חחח

דרייסדל יצא שכונה והפנייה לאסטימה בתזמון הזה,מראה על חוסר כבוד לאסטימה וחוסר מקצוענות בכלל.

sgracie

New member
אני אסביר

ברגע שהוא קרא תיגר על ניק דיאז בקרב MMA הוא ירד לרמה נמוכה,
וברוח אותה רמה נמוכה זה היה לגיטימי שמישהו (דרייסדייל במקרה הזה) יציע את עצמו לקרב.

אסטימה נתן לאופי הברזילאי שלו לצאת החוצה ולהיות גבר בעניין הקרב MMA עם דיאז (מה הקשר בכלל MMA להברזה הזו?)
ואז מסרב לקרב באותו סגנון שהיה אמור להערך...
בגלל זה כתבתי שהוא השתפן

yair_bar

New member
מנהל
אני לא רואה פה השתפנות

הייתי רואה את זה באור מאד חיובי ויוצא דופן. משהו בסגנון של בי ג'יי פן שרוצה לקחת קרבות נגד האלוף בקבוצת המשקל שמעל זו שהוא נמצא בה.

משהו שנקניקים כמו GSP או סילבה (למעט הקרב מול גריפין שאיכשהו אני לא רואה בו סימן לכלום) לא עושים

udi102

New member
gsp נקניק ?

הבן אדם נלחם מול אנשים שבקטגוריה שלו כבדים ממנו ב15 פאונד ....

yair_bar

New member
מנהל
לא הבנתי את התגובה שלך

הלוחמים נגדו הם באותה קבוצת משקל שלו. אילו אופציות יש לו?

שיעלה להלחם מול לוחמים בקבוצת משקל מעליו

אתה יודע מה, עזוב, מספיק לי שפשוט יטרח לסיים את הקרבות

udi102

New member
GSP הוא WW בינוני ואפילו די קטן

אומנם יש שקילה רשמית שכולם 170 פאונד אבל לוחמים כמו אלבס ,קונדיט ,קושצאק ואחרים שוקלים הרבה יותר ממנו בקרב עצמו .

yair_bar

New member
מנהל
דיאז תירץ את ההברזה איכשהו?

הייתי שמח להגיד שזה לא מתאים לו, אבל...

elvis18

New member
דיאז באמת מאבד כל אמינות ...וכבוד

שעוד נשאר לו ...השלב הבא זה לעשות ממשלת אחדות ולרסק עצמך לגמריי...

דיאז פוץ , אבל ...

בוא נהיה הוגנים עם זה שלא היה לו סיכויי , אני נתתי לבראוליו אסטימה 80 אחוז לנצח ולדיאז 20 אחוז ..

הרמה של דיאז בBJJ אולי טובה ביואפסי ובעולם הMMA אבל לטופ העולמי כמו בראוליו אסטימה זה אפילו לא מתקרב..
זה מזכיר לי את הספארינג בין שילדס למרסלו גארסיה .. גארסיה שיחק איתו כמו ילד קטן ..הכניע אותו איזה עשר פעמים בחמש דקות ..

זה בערך ההבדל בין הטופ העולמי של הג'יו ג'יטסו ברזילאי לטופ של הMMA ..

לדעתי ניק הבין את זה ,ידע שהוא הולך לחטוף בראש וברח ... כזה אידיוט !!

elvis18

New member
ניק דיאז דביל ..שהדבר היחידי שהוא מחוייב אליו

זה איך לעשות רק מה שהוא רוצה , בלי שום כבוד לאף אחד ולאף חתימה שלו על חוזה , החתימה שלו על חוזה היא לא שוווה את הנייר שעליו נחתם החוזה .
דיאז אין לו מחויבות אמיתית לשום דבר חוץ מהרצונות שלו ..

אני לא מבין למה עדיין נותנים לו להיות מיין איבנטים לאחר כל האירועים האלה שהוא מייצר .. אני בתור פרומוטר בחיים לא הייתי חותם איתו , מטומטמים מי שסומכים עליו .. וואלה אם אנ יהייתי בעל ארגון , בחיים לא הייתי פונה אליו ,זה כלכך טיפשי .. ודיינה החמור הזה עדיין עושה את זה
עובדה שהוא נתן לו להלחם נגד קונדיט אחריי ההברזה ההיא ...
מה שדיינה צריך זה לחתוך אותו מהארגון , וכל שאר הפרומוטרים כולל BJJ צריכים לגמור להתעסק איתו ..הוא באמת לא שווה את זה. על כל העוגמת נפש שהוא יוצר .
אני גם אהדתי אותו , אפילו רציתי שינצח את קונדיט , איכזב אותי מאוד והכל ביחד ובעיקר ההברזה לאסטימה שברה אותי ...
חיכיתי לקרב הזה .

yair_bar

New member
מנהל
זו אמירה מלוכלכת וממש לא במקום

ברור שיש לו כבוד לדילר שלו

אתה יודע מה, לפעמים אפשר גם לתת כבוד לאיש ששם את העולם על הזין שלו ועושה מה שמתחשק לו

זה נכון שאי אפשר לסמוך עליו, אבל בקרבות אי אפשר להגיד עליו שהוא לא נלחם ולא מביא את עצמו בצורה מאד ייחודית ומרתקת.

הוא מביא ערך (גם עם ההברזות מדי פעם) יותר מכל המתאבקים שגוררים ונרדמים על הקרקע.

הוא מייצג משהו שיכול להחזיר את העניין ב UFC. ואי אפשר לקחת ממנו את זה שהוא לוחם די שלם

welterweight

New member
את השלמות שלו הוא עדיין צריך להוכיח

מול מתאבקים.

ממבט חטוף ברקורד שלו ניתן לראות שהבנאדם לא נלחם נגד אף מתאבק נורמלי כבר הרבה שנים (ואז הוא הפסיד להם,לא שזה משנה בטווחי הזמן האלה).כדי להגיד שהוא שלם אני צריך לראות אותו מול מישהו שיכול גם לקחת אותו לקרקע וגם יודע להגן בצורה סבירה+ מהכנעות.

גם פן וגם דיאז לא נמנים עם סגנון הלוחמים הזה ואתה חייב לתהות איך שני הלוחמים שהוא קיבל עד עכשיו היו שני הלוחמים היחידים כמעט (תוסיף את קמפמן ואלבס והרשימה נסגרת) שנחשבים בכירים במחלקה הזאת והם לא מתאבקים.GSP,פיטץ',קושצ'ק,הנדריקס,שילדס (לא שהוא ילחם נגדו אבל בכל זאת),מקדונלד,סנצ'ז,ברנמן וסטורי - כולם יעשו לו בעיות והראשונים הם גם פייבוריטים לדעתי.

אני חוזה נפילה שלו בדירוג ברגע שהוא יתחיל להילחם בשאר המחלקה.

elvis18

New member
אין לי בעיה עם הגישה שלו ...

כל עוד אנחנו כצופים שאוהבים את הספורט לא נפגעים ממנה ...שישים זין על כולם 24/7 ,כל השנה ... אבל ביום יומיים האלה בשנה שמבקשים ממנו להיות מקצוען ולהתנהג באחריות,שיתן 100 אחוז מעצמו . ושיעשה אחר כן מה שבא לו .

אין לי בעיה שהוא לא משתין לכיוונו של אף אחד , אבל שלא יעשה את זה על גב הצופים של הספורט .. זה הדבר היחידי שאותי מעניין .

למעלה