ביזיון! דיאז הבריז לאסטימה

yair_bar

New member
מנהל
פחחח. זה הכי לא עובד ככה בעולם

אתה לא יכול להגיד למישהו שיזרוק זין על כולם, אבל יפסיק לעשות זאת כשזה לא נוח לך. זה אומר שהכל הצגה

זה קטע עם גאונים - קשה לשלוט בהם. תכלס, גם לעצמם קשה לשלוט, זה חלק מהגאונות שלהם. בסוף הם חותכים לעצמם את האוזן

elvis18

New member
יש לדיאז מקצוע ...

הוא יכול לזרוק זין כמה שהוא רוצה ... להבריז מדיונים על חוזה , לנתק לדיינה טלפונים בפרצוף,לריב עם כולם להשתין על כולם מלמעלה ..
אבל ברגע שנחתם חוזה לשביעות רצונו של דיאז והוא מבסוט מהחוזה ומהכסף שהוא מקבל , רק שיופיע לקרב .. זה הכל .
אפשר לעשות הכל ,אבל ברגע שאתה מקבל מה שאתה רוצה , אין יותר שום סיבה לעשות את מה שהוא עושה ..עד החתימה על החוזה וגם אחרייה ,שיעשה כל דבר שבא לו ,אבל שיגיע לקרב שהוא עצמו רצה וקבע ..

לא להגיע לקרב שהוא עצמו רצה וקבע זה לא לזרוק זין - זה לחלוטין טיפשות חסר הגיון ..

זקס11

New member
יש לך זכרון מאד קצר

לדיאז היה אמור להיות קרב אליפות, והוא הפסיד אותו כי הוא השתין בקשת על הבוס שלו ועל האוהדים. אתה מדבר על חוזה, אבל בחוזה לא כתוב רק הקרב, אלא גם התחייבויות נוספות. התחייבויות שדיאז לא עמד בהם.
כמו שאמרת, לדיאז יש מקצוע, והוא לא עומד בדרישות ממנו. בנטסף לכך, הוא מוכיח חוסר עקביות גם בדברים אחרים. על הדרך, הוא פוגע ב UFC, כי הוא לוחם שלהם.

ודרך אגב, התגובה של דיינה הייתה שהוא בכלל לא מופתע, ושדיאז כבר הוכיח את עצמו כאחד שנעלם מארועים.

elvis18

New member
אתה צודק, אמנם זכרתי את זה מעולה ...

לא הדגשתי מספיק ,ברגע שאתה כבר חתמת על החוזה תעשה מה שחתמת עליו ... עד איזה תעשה לכולם חיים הכי קשים שיש .. זרוק זין ותעשה מה בא לך , ברגע שחתמת על חוזה שאתה הסכמת לו ואתה חשבת שהוא הסכם טוב בשבילך , לא לבצע אותו כולל כל מה שחתמת עליו(הקרב והפרומושנים) !!!זה טיפשות טהורה ולא קשור לשום דבר אחר .

בחוזה שלו על הקרב ג'וג'יטסו היה מדובר רק על הקרב , לא ושם מסיבות עיתונאים לפניי או אחריי שיש לו בעיות איתן וגם לזה הוא לא הופיע

bret24

New member
פשוט בושה, דיאז אפס

אסטימה בא לשקילה 9 פאונד יותר והספיק להוריד אותם בזמן רק כדי להילחם מול דיאז, פעם שניה שדיאז בורח שהוא מרגיש שאין לו סיכוי, כך היה עם GSP וגם
עכשיו עם אסטימה{שהוא אלוף רב פעמי בBJJ שאפילו הכניע את מרסלו גארסיה}, דרך אגב אלפי אנשים שילמו 10$ לראות את הקרב הזה באינטרנט ודיאז דפק אותם,
אין ספק שדיאז לוחם ענק אבל לכל האוהדים שלו שקונים את גישת הבאדאסס המטורף שלא מפחד משום דבר זה חרטא,דיאז בכיין וחסר כבוד ממדרגה ראשונה,
אחיו נייט יכול להגיע יותר רחוק ממנו רק בגלל שהוא יודע איך לקבל הפסדים, תנו לי לוחמים כמו GSP קונדיט ופיץ כל יום על לוחם כמו דיאז, כי הם היו עולים לכל קרב
גם אם זה קרב סומו נגד אלוף העולם בסומו. דרך אגב אסטימה שהיה עצבני הזמין את ניק לקרב MMA {למרות שעם כל הכבוד לאסטימה אני לא חושב שיש לו איזה סיכוי בקרב כזה}

udi102

New member
לא סובל אותו

אם יש שגרירים רעים לMMA אלו האחים דיאז ... מה גם שאני לא מחזיק מהם בתור לוחמי MMA ומהאגרוף שלהם בפרט ....

דיאז הוכיח שוב שהוא פחדן כמו שהוא ברח מGSP ,אבל פדות באותו מאמר שהוא כתב לפני הקרב המיוחל שלא התממש, כתב אומנם בטון ציני שGSP הוא שפוחד .

זה גם מזכיר לי את פן בקרב השני שלו מול GSP בUFC 94 שהוא אמר שהוא יגרום לGSP לפרוש והפלא ופלא מי פרש בסופו של דבר אחרי שGSP פירק אותו כל הקרב ....

אין לי בעיה אם אמירות כאלה או אחרות אבל לגבות אותן לא יזיק .

דרך אגב אני מקווה שדיאז יקבל את מיאנרד בקרב הבא שלו אחרי הקרב הקשה שצפוי למיאנרד מול גווידה (דרך אגב אחד הקרבות הגדולים של השנה לטעמי) .

למעלה