ביזיון לקרן ביזיון לחברה ביזיון וחרם להפקה !

אני גם הצלחתי להצביע כמה פעמים

5 פעמים ניסיתי. אבל וואלה תשמע.. כזאת קפיצה אדירה, מי ישקיע את הזמן באמת כל שניה לשנות איי פי ולהצביע? לכן חייבת להיות פה איזשהי תוכנה שמישהו אמר שיש. מוזר לאללה, ואני שונאת לחשוב בכיוון כזה.. אבל זה ההסבר היחיד. בכל מקרה, היה ונגמר, קרן חסינה. היא לא זכתה בעיניי. איתן עדיין הבהיר שהוא לא מעוניין שדניאל תעוף. גם אמר לה קודם שלא אכפת לו רק שהיא לא תלך.

webguy

New member
ההפקה יכולה לשלוט ..

ע"י צורת ההצבעה ומספר המודחים כדי לשלוט על מי שיודח .. בגמר הסיפור אחר ..בהנחה שהם לא מסמסים בעצמם :) אז נדע את האמת ..!!

dindan84

New member
רק מערכת אוטומטית יכולה לשנות אי פי כל רגע

אבל אין לי כוח להתחיל להסביר לכם איך זה נעשה אבל לגמרי אפשרי

דידי 9

New member
רגב, אם זו תוכנה יקירי אז-

אני הבאתי פה, דיון של בית משפט, על אביה של דניאל, שהוא אלוף בתוכנות הימורים!! אז יש מצב שהוא מנסה ללכלך על כל מי שמתקרבת למיליון של בתו! תתעוררו אנשים תתעוררו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

רגב רגב

New member
למה שיצביע לענבר? הוא צחק עלינו שלא נוכל

להעלות אף אחת מלבד ענבר כשהוא ישים את התוכנה.

חני 57

New member
סוזי אח של קרן הוא מהנדס תוכנה!!!

היא אמרה בעצמה לאיתן בבוקר!!!המבין יבין !!!

אביבה75

New member
לידיעת ערוץ 10 אח של קרן הוא מהנדס תוכנה

כך שאין פלא מי מקור הזיופים בסקר חסינות.

זה ברור קרן קפצה פתאום ביום האחרון הם

חיכו לרגע האחרון דניאל הובילה מהתחלה ההצבעה הזו בעיני הונאה

חני 57

New member
אח אחד מהנדס כימיה והאח השני מהנדס תוכנה

ושניהם עובדים בבית הזיקוק!!!

דידי 9

New member
לידיעת ערוץ 10-אבא של דניאל מתכנת לא חוקי, ת

תוכנות הימורים שבגללן נמצא אשם בבתי המשפט בארץ, ובנוסף גם על הלבנת הון, שזוהי עברה של גניבה מהמדינה! לעומת זאת, אח של קרן, אדם ישר- שמעולם לא היה בבתי משפט:) לשיפוטכם!

אביבה75

New member
דידי תני לי את השם של אבא של קרן או של האחים

כולל השם המקורי ותראי שגם עליהם יהיה כתוב הרבה דברים לא חוקיים במיוחד לאחר שזיפו את הסקר לחסינות של קרן . הלואי והייתי יודעת את השמות שלהם .אני מקוה שמישהו פה בפורום ירשום את שמות הוריה ואחיה ואז תביני גם מאיפה בא הרוע והשטניות שלה.

דידי 9

New member
אביבה-אני יודעת-ולא אתן לך! סמכי עלי חברתי לפ

לפורום חחחחח נראה לך שאתן לך שמות?! אלו אנשים הוגנים, ישרים, ולא מלכלכים על בנות אחרות בתכנית כמו האבא של דניאל שקורא בשמות למישהי בגיל הילדה שלו, ומחנך את בתו לחוסר הגינות ולהישגיות בכל מחיר- בכל אמצעי! הוא הצליח-דניאל תחמנית זולה!

אבא של דניאל הוא אדם מכובד וישר שהרוויח

ביושר את כספו. לא מכירה את האחים של קרן אבל, נראה שהיא באה מהצ'כונה שהכל אפשר לעשות למעם המטרה.

אוקיי לאחר מחשבה אין אלא רק להגיד ש,,,,,,,,,

ההפקה גורמת למתחים בין קרן לדניאל,,, ההפקה רוצה רייטינג ואקשן וכיצד? דניאל מתחברת לאיתן וקרן זוכה ל-24 שעות עם איתן,,, דניאל נשברת קרן שמחה=רייטינג קרן היתה בוילה?דניאל זוכה להיות עם איתן וצופי=קרן מאוכזבת =מתחים=רייטינג. דניאל היתה עם איתן וצופי?=קרן מקבלת חסינות=שוברים לדניאל את הלב היא אולי תהיה מועמדת להדחה וגורמים שוב למתח ביינהן.....=רייטינג. וההמשך יבוא.... אני עוקבת.

למעלה