ביזיון!

ברודי

New member
זה באמת היה מגעיל...

בכלל היא היתה אנטיפטית לגמרי בגמר. בטח רבה עם ניראל בלימוזינה בדרך לתחנת כוח...

•HadaS•

New member
תמיד ידעתי שמימי מגעילה

שמו לב לזה מתחילת העונה ואני בהתחלה אהבתי אותה כי היא יפה אבל כשראיתי תאופי המחורבן שלההה אאז כברר לעע =\\ איכסס זה היה מגעיל מצדה להגיד ככה כמה שהיא עושה את זה בכוונה ומתחילה היא בעצמה את הריבים ואחרי זה בגלל שהיא מתחילה מאשימים את ניראללל ברר שונאת אותההה

ortalav

New member
אני בעצביםםםםםםם

אני יודעת שזה לא קשור לפה אבל לא יכול להיות לא יכול להיות שניראל זכתה אני מצטערת אבל לא יכול להיות שבחרו בה הכל מכור הכל! נטלי הייתה מדהימה ביותר ואליסיה הייתה הכי מוכשרת והכי מקצועית ואפילו לא העלו אותה לשלישיה הפותחת עזבו נשבר לי כבר מכל התוכניות הריאלטי האלו הכל מכור הכל קבוע מראש תמיד בוחרים באנדרדוג לא משנה אם הוא היה טוב או לא

•HadaS•

New member
זה הצופים בחרו

והצופים אהבו את ניראל מה לעשוותת =\\ וגמאני אוהבת אותההה :) חח אבל תבינוו אם היו בוחרים באליסיה להיות המנצחת זה לא היה שווה כאילו עוד אחת כמו ויקטוריה של שנה שעבררההה עם יופיי של חו"ל שמאז הזכייה נעלמתת?! טוב לא בטוח שהיא תיעלם אבל תחשבוו.. צריך לגוון קצצתת.. זה כאילו שבוחרים את ויקטוריה הזאת גם בעונה הזאאתת.. וזה כבר לא שווה צריך גיוון קצתת ונטלי באמת טובה ובאמת יפההה ואני אוהבת אותההה ואם לא ניראל הייתה זוכה הייתי רוצה שנטלי תזכההה אבל מה לעשות אהבו את ניראל יותרר וגמאניי אהבתי אותה יותרר!

ortalav

New member
אבל לא אמורים להסתכל על העונה

הקודמת את חיה בהווה תסתכלי על מה שיש לך עכשיו מה הם רצן בתכנית???מישהי יפה שתהיה מקצועית שתתאים להיות דוגמנית על ולאליסיה יש את כל האכויות הללו! נטלי מדהימה מקסימה והיא הייתה הפייבוריטית שלי בתור בן אדם אבל היא מתאימה לארץ יותר וניראל מה אני אגיד לך יאללה שתיסע לחו"ל שם יאהבו אותה יותר אבל ללא ספק יפה תשאלי אותי אם היא הכי יפה אני אומר לך שלא!

דיי כבר עם הנעלמת!1

היא לא נעלמה בכלל ...היא עושה מלא קמפיינים ותצוגות אופנה ותמונות בעיתון שלה מפרסת בגדים שונים יש ממש הרבה...אז זה שהיא לא הפכה לוונאבי שחקנית/זמרת/מנחה... לא אומר שהיא נעלמה !!!! רק היום בידיעות ראיתי אותה מדגמנת משהו על גבי כמה עמודים...

y a m a i

New member
אני מעדיף ערביה

מיהודיה שקרנית וגזענית. ניראל זכתה בכבוד, וברור לחלוטין שזה הגיע לה.

עי יד ן

New member
או קי אז את אומרת שאת מעדיפה משהיא

שהיא לא יפה ושרוצה להרוג אותך על פני משהוא שרוצה להגן עליך מיפני אותם טרוריסטים?

למה נראה לך שניראל רוצה להרוג מישו?

זה שהיא ערבייה לא אומר עליה שומדבר וד-י כבר עם הגזענות שיואוווו...

y a m a i

New member
אני לא בת למקרה שלא שמת לב,

שרשמתי "מעדיף". ודי עזבי אותי בחייאת, אני לא יודע אם את יותר ירוקה מקנאה או מסריחה מגזענות.

•HadaS•

New member
טחחחחחחחחח

זה בכלל לא קשוררר מה כל הערבים שונאים יהודייםם? היא לא שונאאתת יהודיםםם זה אתם ששונאים אותה רקקק אם היא הייתה שונאת יהודים היא לא הייתה מצטרפת לתוכנית שלננווו היהודים והנהה זו בדיוק גזענוותת שמדברים עלייההה!! וזכותה להשתתף ואם הצופים בחרו בהה אז תכבדו אותםםם.. זהו מה מגיע לה היא יפההה יותר מכמה מפה שיורדים עלייה ומקללים אותהה אני בטוחה בזה חחחח אז תפסיקו כבר עם הגזענות שלכם זה ממש מגעילל ככהה!! תכבדו את זה שהיא זכתה גם אם לא ממש אהבתם אותהה היא לא עשתה לכם שומדבר והיא לא צבועה כמו כמה מהבנות שמה אז תפסיקוווו כבררר להתנפל אלייהה

1 6

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif הוצאת לי את המילים מהפה../images/Emo70.gif

ט ל ו ש1

New member
אני משתגעת פה מהמחשבות של אנשים

תגידו לי, יש פה ילדים בגן או משהו
מרוב טמטום, אני לא יודעת איך להגיב אפילו. לי לא משנה אם היא ערביה או לא, היא מדהימה לדעתי. ותגידו שבלי איפור היא לא יפה(רוב הבנות בלי איפור לא יפות..אז תעשו לי טובה) ואני לא תומכת בה בגלל שהיא הוצגה כמסכנה או משהו כזה, אני פשוט חושבת שהיא מדהימה נקודה

ortalav

New member
אבל זה לא קשור פה ערבייה או לא

זה קשור בהתנהגות של דוגמנית וניראל ממש לא אחת כזו

למעלה