ביטוח צלילה-התייחסות לכל המעוניינ

כבר בסופ"ש האחרון מתחילים ../images/Emo5.gif

לנקות את אילת מאלמוגים במסגרת תחרויות חפש את המטמון של ההתאחדות. הגל השני של המנקים (לא במסגרת ההתאחדות) מתבקש להעביר את שברי האלמוגים למצפה התת ימי לשתילה מחדש

מנטה ריי-מן הראוי שכל ארגוני הצלילה

מנטה ריי-מן הראוי שכל ארגוני הצלילה יצטרפו לארועי ההתאחדות וישתפו פעולה בנושא. גם בארועי צלילה, בהטבעת ספינות/אתרי צלילה וכו´ וכל זאת למען הצוללים. מה שונים הצוללים האחרים מהצוללים בארועי ההתאחדות ? גם כאן וגם בצלילות שלא בארועי ההתאחדות ישנם צוללים הפוגעים בסובב התת ימי ויש אחרים שהם הרוב שלא פוגעים. זוהי הערה קנטרנית ומלאת קינאה שכיום ההתאחדות חזרה להיות מובילה למען הצוללים. אמיר דרור

אין שום קנטרנות וקנאה בדבריי

הים והשונית לא שייכים לי, כפי שהם לא שייכים לכם, לא אוכל למנוע מכם להכניס עדר צוללים לאיזור קטן מלהכיל אותם, אין ביכולתי למנוע את העתיד להתרחש - בין עשרות או מאות התוללים הנלהבים שנמצאים במים בחיפוש אחר המטמון הם יישברו כפי ששברו באירועים קודמים את המעט שנותר מהריף באילת. איפה המעוף שלכם בהתאחדות, האם אין בינה בראשיכם והתחרויות חייבות להיות מהסוג המזיק הנ"ל ? הלוואי והייתי טועה ודבריי היו קנטרנות בלבד, אבל ראיתי מה עשו המחפשים בעבר. אם יש לכם את האומץ והחוכמה, אבקש כי תשנו את אופי התחרויות, אולי אפילו תגרמו לי לבוא ולחדש את הביטוח אצלכם.

מנטה ריי-אשמח לקבל את הצעותיך

מנטה ריי- אשמח לקבל את הצעותיך מה ההתאחדות צריכה לעשות למען הצוללים וענף הצלילה בכלל ולמען חברי ההתאחדות בפרט. אני חושב שארועים מעיין אלו מקדמים את ענף הצלילה ומביאים למועדוני ההתאחדות עוד ועוד צוללים שיושבים בבית. ממידע שקבלתי מביולוג ימי באילת הנזקים הקיימים כיום לשונית האלמוגים באילת באים משני גורמים עקריים: א. נמל הפוספטים באילת שכנגד זיהום זה מטילים דרישות למניעת הגעת אבק הפוספטים לים ב. כלובי הדגים ערדג וים-סוף שכנגדם אנחנו פותחים ביוזמת מחאה בכל הערוצים החל מהחתמת צוללים על מחאה בנושא דרך העיתונות והתקשורת ועד וגורמים הרלוונטיים בכנסת ובמשרדי הממשלה.-אנחנו בהתאחדות יודעים כיצד להגיע לגופים אלה ולכן אנחנו צריכים אותכם הצוללים בפעולות המחאה. אם תהיה מעוניין אפשר לפגוש אותי באקווה ספורט בשישי - שבת הקרובה. תודה על התייחסותך, אמיר דרור

הצעה כבר לאירוע הקרוב

אם כפי שהבנתי תתקיים תחרות חיפוש המטמון הרי שהנזק ייעשה ומוטב למנוע אותו כבר עכשיו, לקחתי חלק בתחרויות הקודמות שאירגנה ההתאחדות, למרות כל האזהרות של המארגנים והפקחים היו בין הצוללים כאלה שבלהט (או בטמטום) החיפוש ביצעו נזקים רבים לשונית, נזקים שלא מתרחשים בצלילה רגילה, הרצון למצוא ולקבל פרס פוגע לאנשים מסוימים ביכולת החשיבה. אשמח אם תבטלו את החלק הזה בתחרות ותשנו אותו לתחרות ניווט או אירועים אחרים שמרחיקים צוללים מהשונית. חבל להיפגש לאחר מעשה אם ניתן להפיק לקחים מאירועי העבר. בכל מקרה בסופ"ש זוגתי ואני באילת אשמח להגיע לשמוע ולהשמיע. נ.ב - אני מחזיק בדיעה שהסט"יל והיתוש כמוקדי משיכה עיקריים לצוללים מאפשרים להוריד לחץ משונית האלמוגים ובזכותם משמתמר באופן יחסי המעט שנשאר מאילת. אין ספק שאשמח לסייע לאירגון שיוסיף ריפים מלאכותיים.

קותי

New member
יש דרך למנוע נזק בחיפוש המטמון.

באילת ישנם חופים רבים מהם ניתן לרדת לצלילה. בחלק מהם יש שונית אלמוגים רצופה ומלאת חיים, ובחלקם ישנם איזורים גדולים של חול. אני מציע להטמין את המטמונים אך ורק באיזורי חול, ולהודיע את זה לצוללים באופן מודגש. כך יימנע הנזק לאלמוגים.

חשבתי להציע את זה אבל

תמיד יהיו יחידי סגולה שייתעקשו שאולי בכל זאת המטמון מוחבא מתחת לאלמוג. האידאלי הוא שלא תתקיים תחרות מהסוג הזה כלל, בואו נחפש תחרות יצירתית שלא מצריכה נבירה בשונית.

ראו את תגובתו של לירון תירוש מההתאח

ראו את תגובתו של לירון תירוש מההתאחדות הישראלית לצלילה. אנחנו לומדים מטעויות ונשמח לקבל הערות וביקורת בונה. תודה מראש ולהשתמע ביום שישי-שבת. אמיר דרור

גרזנית

New member
מנטה : צור קשר בסופש

גם אנחנו באילת החל מיום ה בערב 054-227300 052-911790 או שתשאיר לנו הודעה אצל בני מסנובה

בשמחה, אנחנו מתאכסנים בעין עברונה

ונגיע באילת בשישי בצהריים נשמח להפגש. 053-596506

lizard

New member
אפשר לקבל יותר פרטים ?

אשמח לקבל יותר פרטים. למי לפנות מתי וכיו"ב. האימייל שלי : [email protected] תודה מיכה

למעלה