ביטוח צלילה / תאונות צלילה וכ"ו

פליפר.

New member
שי

אתה בהחלט מתחמק ומגלגל את האחריות ומתחמק מתשובה זה שההתאחדות לוקחת ביטוח ודמי חבר יחד - זאת נקודה אחת זה ששאר אירגוני הביטוח לוקחים דמי ביטוח באותו הגובה רק ללא דמי חבר או ערך מוסף אחור - זאת הבעיה! אז אמרת שמחירי הביטוח יעלו עקב המצב - עדיין מ 35 הם יכולים לעלות ל 50 או 70 אבל למה 120? כי עדיין לא צעקנו מספיק חזק? אז אולי דרך חרם מתואם נצליח להפיל אתכם עד שתרדו על הברכיים - כי זה מה שאתה אומר (או שנהיה פראיירים או ש"נכנס" בחברות הביטוח) ואני בהחלט לא רואה את הקשר בין המחירים לזה שאזרח מהשורה לא מפרסם את פרטיו המלאים (והוא פועל ללא מטרות פרסום או רווח)

yossin

New member
הצעה לשי

אני מבין שאתה סוכן ביטוח. למה לא תציע ביטוח צלילה מוזל ישירות ? כלומר, אם נניח שאתה יכול להשיג אותו ב - 80 שקל (סתם דוגמה) אתה תעשה עסק, הגולשים ירוויחו. אם ההתאחדות רוצה לגייס כסף לפרוייקטים, על הכיפק, אבל נגמר העידן של החשבונות הסמויים וההעברות בין סעיפים בלי לשתף אף אחד.

שי מוכר את הביטוח להתאחדות לא

יותר מ 30 שח לפוליסה. ההתאחדות מוכרת אותה לצולל ישירות ב 80 שח. ההתאחדות מוכרת למועדון שמוכר לצולל הפראייר בין 110 שח ל 120 שח.[המועדון לוקח עמלה של 40 שח מינימום] לא כולל מינוי לעיתוני צלילה כמובן. שערוריה.

שי רוט

New member
ברשותכם אנסה לענות במסודר לנושא

ראשית , זה משמח שהנושא מביא הרבה מחברי הפורום להגיב , ריבוי דעות ודיון הולם רק מועילים לנושא שעליו אני אמון . לעניין החוקיות במכירת ביטוח צלילה , המכירה של ביטוח ע"י ההתאחדות כחלק מדמי חבר ושירות לצוללים חברי העמותה היא כרגע ההליך החוקי היחידי בגונגל המקומי , והנושא מגובה חוקית . מיכרז ההתאחדות האחרון נערך ב 10/98 ותוקפו לשלוש שנים המסתימות בסוף השנה הנוכחית , לא יהיה שום שינוי במחיר בטרם יסתיים ההסכם הנוכחי . כאשר פונה גוף המרכז קהל לקוחות / מבוטחים יש משמעות לגודל וכמות המצטרפים , כפי שלדוגמא שונה וזול משמעותי נושא ביטוח רכב פרטי באופן עצמאי לעומת ביטוח של אותו רכב בתוך קולקטיב , תעשיה אוירית, תדיראן וכ"ו . אין ספק כי מכירה ישירה לצרכן , מוזילה עלויות , אך כורכת בתוכה עלויות שיווק ארוכות טווח ויקרות לא מעט , נכון שבטווח הארוך זה כדאי יותר , אך ענף הצלילה הישראלי ושחקניו אינם בנויים לטווח ארוך , הענף חי את הרגע , ותסכימו עימי שככה הוא נראה ומי שמבין בהדרכת צלילה לדוגמא, בודאי יכול לספק דוגמאות לא מעטות נסיון התביעות של ענף הצלילה בישראל יחסית לניסיון העולמי עדיין בחיתוליו , למרות שספקי השירות המקומיים מתנהגים עיסקית כמונופול על כל המשמעויות הנגזרות מכך , לדוגמא קיים הבדל מהותי בין ניסיון בטרם נכנסו שחקנים פרטיים למעורבות ישירה בתפעול השירותים הרפואיים , שחף פילוביץ יכול לספק דוגמאות מוחשיות ביותר כיצד השתנה גרף הטיפולים בתא הלחץ האילתי במעבר מידיים ממשלתיות לידיים פרטיות .... לדוגמא שעת טיפול בתא לחץ בישראל עלותה מעל 1,000 דולר לשעה !!! דהיינו מעל ל 16 דולר לדקה , דהיינו עלות ביטוח נטו של 2 צוללים לשנה עבור טיפול של דקה !!! בחו"ל לדוגמא מתביעות שאני משלם בתאילנד או אוסטרליה או איטליה ובגרמניה העלויות נמוכות ב % 60 בממוצא !!! אני צופה לשינוי מהותי מאד בחודשים הקרובים בכל הנושא הנדון ואשמח לקבל הערות או הארות מכל אחד ואחד בכל עת , אני מבטיח תשובה לכל אחד בזמן סביר , ללא נסיונות הטעיה או בריחה מאחריות לשרותכם בכל עת , אני מחוייב לכך זו פרנסתי !!! שי רוט

למעלה