אני חושב שכל משתמש רואה דפי אינטרנט אחרים...
דפי האינטרנט שאני ראיתי כששיחקתי עם הצעות המחיר באתר של גייקו לא נראו אותו דבר כמו בצילומי מסך שראיתי מאנשים אחרים - הקונפיגורצייה שלהם הייתה קצת שונה.
ההערכה שלי היא שהקונפיגורצייה של הדף שאתה רואה שונה מזו שהבחור ממרילנד רואה - כי היא מתחשבת בחוקי הביטוח של ה STATE הספציפי (ומרילנד דורשת דברים אחרים ממסצ'יוסטס כ"ביטוחי חובה"), בסוג, גיל ומחיר כלי הרכב שיש בבעלותכם ואולי גם בצורה שבה האינפורמצייה הוזנה למערכת.
האתר של גייקו שאב את האינפורמצייה עלי ועל כלי הרכב שלי ישר מה RMV של מסצ'יוסטס, וברגע ששמתי שם את השם והכתובת שלי הוא כבר ידע אילו כלי רכב רשומים על שמי, מי אני ומי הנהגים האחרים במשפחה שקשורים אלי.
אני לא בטוח שכך זה עבד גם עבור הבחור במרילנד - הוא הגיע לארה"ב לפני רבע שעה, ואולי היה צריך להזין את האינפורמצייה ידנית כי אין לו היסטוריית נהיגה בארה"ב כמו שלך או לי יש...
הרושם שלי היה שהאלגוריתם של גייקו עשה כל מני "החלטות שמבוססות על הנתונים" בלי לשאול אותי בכלל - ולכן, למשל, בהצעה הבסיסית שהוא הציג לי הוא כן כלל ביטוח קוליז'ון על כלי הרכב היותר חדשים ויקרים, ולא כלל ביטוח קוליז'ון על כלי הרכב היותר ותיקים.
אני לא יודע אם ה"החלטה" הזו מוכתבת על ידי גיל הרכב, שווי הרכב או קומבינצייה של השניים - אבל כשניסיתי לשנות את הכיסוי של רכבים ותיקים ולהוסיף קוליז'ון האתר הציג איזשהוא גרף שניסה להסביר לי ש"רוב האנשים לא עושים ביטוח קוליז'ון לאוטו בן יותר מ X שנים".