ביטוח רכב-עזרה!

Star Girl4

New member
ביטוח רכב-עזרה!

שלום, אני מבוטחת דרך סוכן ביטוח והיום קיבלתי פירוט מידע לגביי הביטוח ומצאתי אי דיוקים רבים! החל מהשנת לידה שלי,גיל הוצאת הרישיון וכלה בכך שהייתה לי תאונה עם נפגעים ושלילת רישיון! כל הנתונים הללו אינם נכונים,לעולם לא הייתה לי תאונה ובטח ובטח לא שלילת רישיון. הדבר הראשון שעשיתי היה להתקשר לסוכן הביטוח ונאמר לי שזה לא מוסיף למחיר ושהם כותבים את זה לכולם. כל העניין הזה מלחיץ אותי ונשמע לי לא להגיוני. רציתי לשאול אם זה באמת פוגע בי ואם כן מה אני יכולה לעשות בנדון? תודה מראש.

be_roo

New member
קודם כל לא להלחץ

את כל הפרטים הללו אפשר להוכיח. כדי לאשר את פרטיך האישים כל שעליך להציג זה תעודת זהות. ולגבי תאונה ושלילת רשיון, זה אומנם דורש טרטור אבל המשטרה יכולה להפיק לך גליון רישום תעבורתי שבעזרתו תוכלי להוכיח כי מעולם לא היית מעורבת בתאונה ורשיונך לא נשלל. עוד לפני שאת עושה את אלה, יש לך סוכן ביטוח, הוא אמור להפנות אותך למקום הנכון. את גם יכולה לפנות ישירות לחברת הביטוח ולדרוש מהם לתקן את הטעויות. יכול להיות שדרישה תקיפה תספיק. אם הם יתעקשו שתציגי להם אישורים אז תגשי למשטרה ותנפיקי את הדרוש.

only god

New member
יש כאן משהו מסריח

לא עניין ההוכחה אלא הענייין שהסוכן אומר לה שהם רושמים את זה לכולם. כמה זמן את עם הסוכן הזה? תתקשרי ישירות לחברת הביטוח ותבדקי במה דברים אמורים. יתכן ותגלי דברים מעניינים

ביפו

New member
לשמור זכותך-

בתשובה לסטאר גירל4 -ביטוח רכב-עזרה! =================================== זה לא להתעלם מתשובת הסוכן. הרימי טלפון לחברת הביטוח ובקשי "לתקן את הנתונים ולהוציא פוליסה מתוקנת עבורי"- מסרי את דברי הסוכן ושאלי: האם זה נכון? האם לכולם כותבים אותו גיל ואותה העבירה? ודאי כי הפרטים שמודפסים בפוליסת ביטוח הרכב שלך - אכן הם "שלך" או לא, ואם לא - של מי הם באמת - ומי הסוכן ביטוח של "אותה אחת"... בקשי גם "אם אפשר להחליף לי את הסוכן, לכזה שיוכל לסייע לי ולא לגרום לי נזק". הרכב שלך - האם הוא מכוסה באמת? נראה שלא - וחובת חברת הביטוח לתקן ומיד - כדי שתוכלי מיידית לנסוע ברכבך כחוק. שילמת "דמי ביטוח = בדיוק עבור זה.

למעלה