ביטוח רפואי לאשה בהריון

ל303

New member
ביטוח רפואי לאשה בהריון

שלום לכולם ! אני יודע שזהו לא בדיוק הפורום המתאים, אבל נראה לי שאתם תוכלו לעזור. אני ואשתי עומדים להגיע לניו יורק בקיץ לכ - 3 חודשים. אשתי תהיה בהריון מתקדם בתאריכים הללו ובישראל לא מצאנו חברה שתבטח אותה משבוע 30 ואילך. מעונין לדעת קיימות חברות אשר דרכן ניתן לבצע ביטוח רפואי עד ההריון כמעט ( שיהיה בארץ ככל הנראה ... ) תודה לכולם.

Avi19001

New member
ביטוח רפואי לאישה בהריון

בגדול - בארה"ב אין ביטוח בריאות ממלכתי כמו בישראל . ולכן כל אחד צריך לדאוג לעצמו , בגלל העלויות הגבוהות מאוד של אישפוז וטיפול רפואי בכלל לא כדאי לחברת ביטוח לקחת ממך פרמיה נמוכה יחסית (נניח , כמה מאות דולרים בשלושה חודשים) ולבטח אותך כנגד "אירוע" רפואי כלשהו שעלותו יכולה להגיע בקלות מעל ל 10K $ וסבירותו מאוד גבוהה יחסית. יש יוצא דופן אחד וזה אם אתם מגיעים כחלק מקבוצה מבוטחת , למשל , אחד מכן מגיע כעובד במקום עבודה אשר מבטח את עובדיו , כי אז הביטוח שמכסה את כל קבוצת העובדים יכסה גם את העובד החדש גם אם הוא "סוחב" אירוע ביטוחי מהעבר (במקרה זה הריון) . אני יודע שיש חברות ביטוח שדורשות תקופת אכשרה של שנה לפני שהן מוכנות להחזיר הוצאות בגין הריון . בכל אופן ניתן לחפש ב google ביטוח רפואי , תנאים והריון ולבדוק . הריון קל ולידה קלה בהצלחה

alona100

New member
אישה בהריון מבוטחת חינם בכל מדינה..

וזה חוק בינלאומי תקף. אם תוכל לומר לי בדיוק היכן אתם תהיו, אני אפנה אותך למקום המתאים. בכל מקרה אישה בהריון מבוטחת באופן חוקי חינם בכל מדינה, כמו כן ילדים. אשמח לתת עוד פרטים. אלונה

טל ר

New member
האם את בטוחה בכך?

אשמח לקבל קישור לאותו חוק בינלאומי. תודה! טל.

את טועה ומטעה

אם מדובר בביקור על ויזת תייר, אין לה שום ביטוח. נשים בהריון שאין להן מספיק הכנסה למעקב הריון מסודר, יהיו זכאיות לטיפול מטעם המדינה, אם הן עומדות בקריטריונים - אבל הן חייבות להיות חוקיות כאן. לא ידוע לי על שום חברת ביטוח שמכסה הריון ולידה ללא תקופת המתנה של חצי שנה או שנה לפני ההריון.

Boston Guy

New member
מאיפה הבאת את הקישקוש הזה???

אם זה היה כך, הרי כל העולם השלישי היה בא ללדת בארצות מערביות - ואת החשבון היו משלמים הפראיירים המקומיים. החבר'ה ששאלו את השאלה יכולים אמנם לבוא לארה"ב ואם "יתמזל" מזלם גם ללדת בה את התינוק - אבל הם יקבלו חשבון של אלפי דולארים רבים לתשלום מבית החולים... ויותר סביר - עשרות אלפי דולארים. ואף חברת ביטוח נסיעות \ ביטוח רפואי לא פראיירית ותשלם את החשבון של הלידה. חברת ביטוח היא עסק כלכלי - שאמור להביא רווח. הם לוקחים פרמיה שמבטאת את ה"סיכון" שהם יצטרכו להוציא כסף. במקרה הזה, ה"סיכון" הוא 100%. אז למה להם לקחת את העסק הזה?

saritoosh22

New member
בכל זאת לא מדובר בעשרות אלפי דולרים

לידה רגילה בארה"ב, עם אפידורל ויומיים אישפוז, כולל שכר טרחה לרופא עולה 8,500 $, זה כל הסיפור. העניין הוא, מה קורה אם מתחיל להסתבך וצריך ניתוח קיסרי או חלילה התינוק חולה בצהבת וכו', שם אפשר להגיע לחשבונות של עשרות אלפי דולרים.

MASHY BOSTON

New member
בבוסטון - לידה רגילה, בלי סיבוכים :

זה מינימום של 12,000$. ועם סיבוכים, זה אכן יכול להגיע לעשרות... אני לא הייתי לוקחת את הסיכון הזה אם אין לי מאיפה לשלם סכום כזה.

saritoosh22

New member
גם אני לא הייתי לוקחת כזה סיכון

אבל, אני חושבת שרצוי לתת לבחור עובדות הכי קרובות למציאות, כמיטב יכולתינו כמובן.

alona100

New member
גברת עדי...אני יודעת קצת יותר ממך..

בעניין הזה כי עברתי את זה עם גיסתי. אני נימצאת באיזור ניו יורק, ומי שמעוניין יפנה למשרדי המששלה באיזורו ויקבל הפנייה לקבלת ביטוח חינם רק לנשים בהריון ולילדים. אכן הדבר שרק משפחות שאין להם הכנסה גבוהה...מקבלים את זה. לכן עליכם להגיע עם חוזה שכירות של אותו איזור, וצילום של הדרכונים+ אישור על הכנסה. אלונה.

טל ר

New member
וחוץ מזה

לא הייתי שם כסף שאת יודעת על עניין זה "קצת" יותר מעדי. טל.

גברת אלונה הידענית

שכחת לציין פרט קטן, שצריך להציג דרכונים עם ויזה שאינה ויזת תייר בתוקף...

17205

New member
יכול להיות שמקור הבילבול נובע מהחוק

שאסור לסרב לטפל באישה בהריון או בכל מקרה של סכנת נפשות. באופן מעשי כל אישה שתגיע עם צירים לבית חולים בקליפורניה לא תיאלץ ללדת ברחוב. וזה אכן חוק. זה לא מונע מבית החולים לתבוע ממנה את התשלום

בוודאי שכל אחד יקבל טיפול

כל אדם שזקוק לטיפול רפואי יקבל אותו, רק שאחר כך יצטרך לשלם על הטיפול עשרות אלפי דולרים באם אין לו ביטוח.

alona100

New member
למה את מתווכחת עם עובדות בשטח?

אני יכולה לספר פה רק את האמת, אם רובכם חושבים שאין הדבר נכון, אני שמחה לבשר לכל האמהות שנמצאות בארצות הברית, אין קשר לויזת תייר בתוקף או לא, מקבלת "טיפול חינם מהממשלה"... זו עובדה וזו לא המצאה. אין לי שום קישור לשום חוק, אני עברתי את זה עם גיסתי. הדרכון שלה בתוקף, והיא גרה פה, קיבלה את כל השרות שמגיע לה גם במשLך ההריון, ואחרי שילדה במשך שלושה חודשים. בהצלחה!!!

טל ר

New member
ביקשתי פעמיים את הקישור

לחוק הבינלאומי האומר שכל אישה בהריון מבוטחת בכל מקום בעולם. הריני מבקש אותו בפעם השלישית. תודה, טל.

alona100

New member
תחפש לבד....

אני לא חכמה כמוך, נכון? אז תחפש ותביא לנו את הקישור. הרבה תודה.

למעלה