ביטוח רפואי לאשה בהריון

טל ר

New member
אז הנה מה שמצאתי

ישנה אמנה בשם The Convention on the Elimination of All Forms of Discrimination against Women, או CEDAW. האמנה היא מ-1979. סעיף באמנה קובע:
2. Notwithstanding the provisions of paragraph I of this article, States Parties shall ensure to women appropriate services in connection with pregnancy, confinement and the post-natal period, granting free services where necessary, as well as adequate nutrition during pregnancy and lactation.​
למיטב הבנתי זה לא קובע שכל שרות ינתן בחינם, אלא רק "Where necessary", כשהפרשנות של מתי זה Necessary נשמרת למדינה המיישמת. בכל מקרה, הקונגרס האמריקאי מעולם לא אישר (Ratified) את האמנה כנדרש, ולכן אין לה תוקף חוקי בארה"ב. טל.

alona100

New member
איפה מנהלת הפורום? שתלמד ותשכיל.

לא בושה לדעת פחות מאחרים גברת עדי. אפשר להשכיל מכל בן אדם ולאו דווקא לנסות לכסח אותו. הבנת? יום נעים לך ולכל החברים פה. אלונה

טל ר

New member
דווקא קיוויתי לתגובה הפוכה ממך

בסיגנון סליחה, טעיתי. - זהו אינו "חוק בינלאומי". - הוא איננו "תקף". - יש להיזהר לפני שמוכרים לאנשים לוקשים שהם עלולים להסתמך עליהם. טל.

alona100

New member
טל היקר,בנתיים העובדות הן הקובעות..

ולא מה שניסיתי להוכיח. אתם מטעים אנשים, ועושים להם חיים קשים, אין לכם אפילו שמץ של מושג בדברים שנעשים בשטח, רק בגלל שאתה חיי פה יותר מישראלי יורד לא נותן לך את הזכות לחשוב שאתה יודע יותר, וחברתך לשטח גם, הנכון הוא העובדה ולא השטויות שאתם מנסים להלביש פה על חברים מישראל ולעשות להם בית ספר. לילה נעים. אלונה

טל ר

New member
אני לא יודע יותר

אך לא ברור לי איך את מרשה לעצמך לפזר הצהרות נטולות כיסוי שאנשים עלולים להסתמך עליהם, לא רואה לעצמך חובה להביא ראיות לכך, ולבסוף כועסת על מי שמעמיד אותך על טעותך. אין לי אלא להצטער על האומללים שיסתמכו על עצותייך. טל.

alona100

New member
אני מביאה עובדות בשטח....

ולא תצהירים או מסמכים חסרי עניין. שאלו שאלה , עניתי, התקפת, עניתי, ענית, ואין בי כעס ולא טיפה, רק צריך לדעת לא לתקוף אנשים שמגיבים פה באמת. כמו למשל "מנהלת הפורום", שמתי לב שמי שנכנס ומגיב היא ישר קופצת ומחפשת תשובה מתאימה אשר קוטלת את הקודם לה. חוצפנית, בחורה בת 27 חד הורית, חיה חיים אומללים ובאה לנהל פה פורום? אני מציעה לה לחזור לארץ ולעבוד בביטוח לאומי. לילה טוב אלונה

saritoosh22

New member
אני לא מבינה למה החיים האישיים

של המנהלת צריכים להיות קשורים למה שהיא יודעת או לא יודעת. לא נעים לך כאן עם הפורום והמנהלת שלו, את לא חייבת להיות חלק פעיל ממנו, אבל מכאן ועד השמצות אישיות מה יוצא לך מזה? אישית, עשי עזרה לי לא מעט בידע הנרחב שלה ואם היא טועה זה גם לגיטי, שהרי כולנו בני אדם וכולנו לא יודעים ה כ ל. יש לך במה לתקן מישהו, תקני, אבל את הארסיות תשאירי במקון אחר בבקשה.

doronf65

New member
מנהל
אלונה - בקשה ממך

טל לא תקף אותך. כל מה שהוא ביקש זה להשכיל את עצמו וחברי הפורום וכל מי שיזדקק לעצות בעתיד. אם את יודעת משהו שפה לא יודעים, אז אנא, ספרי, וכולנו נלמד. מה שאת עושה זה רק לומר שאפשר, אבל לא אומרת איך. איך טל אמור להעזר בזה? אז הוא ביקש קישור, או משהו אחר שיוכל לתת לו אפשרות להפנות אנשים למקום הנכון. אז אם את יודעת איפה אפשר להשיג שרות כזה, שתפי את כולנו באופן שנוכל להשתמש בזה. ספרי לאן הלכת עם גיסתך, איזה משרד זה היה, איפה, מה הכתובת, מה אמרת להם ובאיזה אופן לפנות אליהם או לקבל את שרותיהם, וכולנו נצדיע! אם את לא יכולה לעשות את זה, אפילו שאת נשמעת מאוד אמינה ובטוחה בעצמך, איך נוכל להעזר בזה? אנחנו לא יודעים על איזה שרות את מדברת. אז אנא, בבקשה, תני יותר פרטים... תודה דורון

alona100

New member
בבקשה.

נא להתקשר לטלפון 1-800-510-8980 FIDELIS CARE ניו יורק לבדוק פרטים בעניין הריון של תושבת חוץ. יש אפשרות לקבל ביטוח רפואי חינם לילדים עד גיל 18. צריך להביא חוזרה שכירות תקף, דרכון, אישור העסקה. בהצלחה.

doronf65

New member
מנהל
ואם לאדם אין אישור העסקה

כי הוא על ויזת תייר? יש אפשרות לעקוף את הבעיה? או אם אין חוזה שכירות (מאותה סיבה, או כי אין די הסטורית אשראי?) תודה מראש...

alona100

New member
אז לומר שאתה לא עובד, ו....

בנתיים אתה מחפש עבודה והמשפחה עוזרת כרגע , או חברים. בעניין חוזה שכירות כל מה שהם דורשים זה מכתב שרשום בו הכתובת שבו אתה גר, או החבר או המשפחה, לבקש ממשהו שישלח לך מכתב לכתובת הרצוייה על שמך בלבד. לציין שאתה גר פה!!! זה חשוב מאוד. בעניין הדרכון הם רק מבקשים צילום של הדף הראשון של הפספורט בו אתה רשום, תאריך לידה (או של המבקשת) ותמונה עכשיות. בהצלחה . אלונה

דוגמא מהחיים

ולחזק את דבריך סיפור מהחיים: ביתי הקטנה נולדה עם צהבת ונלאצה להישאר בביה"ח שבועיים ימים בטיפול פוטו-תרפי. אתה יודע כמה שילם על זה הביטוח שלנו? 42 אלף דולר ! מצמרר אותי לחשוב מה היה קורה אם לא היינו מבוטחים ונאלצים לשלם את זה מכיסינו. אנשים ללא ביטוח שנתקלים בחירום מאבדים בתים, הכנסות וחלומות... וחייהם נהרסים. כמובן שאם אתה תייר איש לא יטפל בך ללא תשלום במזומן ומראש.

ל303

New member
הריון בכל

א. תודה ב. ניו יורק - מנהטן ג. השאלה האם החוק תופס בפועל ... או שנשארים עם המכנסיים למטה ?

odedee

New member
כפי שכבר כתבו לך, אין שום חוק כזה.

ביטוח בדרך כלל לא מכסה מצבים ידועים מראש, ובמיוחד כשמדובר בהריון ולידה שיכולים להיות כרוכים בהוצאות רפואיות עצומות. לא כתבת מה הסטטוס שלכם - בהנחה שאתם נכנסים על ויזת תייר לדעתי יהיה לכם קשה מאד (אני נזהר מלכתוב בלתי-אפשרי) למצוא חברת "ביטוח" שתכסה את ההוצאות. תכינו את החסכונות. מלבד זאת, שווה לכם לבדוק היטב באיזה חברת תעופה אשתך תוכל בכלל לטוס כשהיא בהריון מתקדם... לא הבנתי אם אתם מתכננים לחזור ללידה בארץ או שאתם רוצים להיות הורים של אזרח אמריקאי. אם התכוונתם לחזור לארץ קחו בחשבון שחברות התעופה לא רוצות לקחת על עצמן סיכונים ובאופן כללי הן כמעט לא מטיסות נשים בחודש תשיעי, ובחברות מסוימות יש עוד הגבלות ודרישות שונות ומשונות.

למעלה