ביטול הוראת קבע בכרטיס אשראי - סלקום

extrem

New member
ביטול הוראת קבע בכרטיס אשראי - סלקום

שלום רב , התנתקתי לפני כחודש מסלקום על מנת לחסוך הפתעות מיותרות בררתי בטרם הניתוק עם נציגת שימור סלקום, כמה אשלם על התנתקות בטרם סיום תקופת התחייבות.או בקיצר האם יש קנסות שאני צריך לדעת עליהם.הנציגה מסרה שנותר לשלם על המכשיר (11 תשלומים כפול 40 ש"ח) בתוספת חשבון השיחות של אותו חודש. נציגת השימור שכחה לספר לי על קיומו של קנס של 1000 ש"ח בגין הטבה עתידית חודשית שלא אממש ,הטבה של 50 ש"ח לחודש שקשרה אותי אליהם לעוד 18חודשים כשביקשתי להגיע לחקר האמת ושישמיעו לי את הקלטת השיחת ניתוק עם הנציגה ,על מנת להוכיח שלא נאמרה לי מילה על הקנס , נאמר לי שאם אני מעוניין לשמוע את הקלטות השיחה עם הנציגה אני צריך להגיע לנתניה!! ולשלם 20 ש"ח לשמיעה של כל שיחה מוקלטת !! מנגד סלקום טוענים שיש בידם הקלטה אחרת עם נציגת , זו שהעניקה לי את ההטבה ,בה היא אומרת כי ההטבה זה כרוכה בהתחייבות ל נוספת ל18 חודשים . אני לא זכרתי זאת, ולכן התקשרתי לוודא האם יש קנסות לפני הניתוק ובשיחה הקריטית הזאת לא נאמר לי דבר על הקנס!! לעולם לא הייתי עוזב לפני תם התקופה אם היה נאמר על הקנס בשיחת ניתוק עם הנציגה. פעם ראשונה בחיי החלטתי לפנות לחברת האשראי במטרה לבטל את הוראת הקבע לסלקום ולא לכבד את התשלום. בנוסף יצרתי קשר עם סלקום על מנת לשלם את החוב אחרון חשבון חודשי +הסכום בנותר על שווי המכשיר. שאלתי היא האם ביטול הוראה קבע מנוגד לחוק גם אם אני חושב שנעשה עוול , האם הייתי צריך לכבד את התשלום ואז לתבוע את סלקום? מכיוון שקצת מלחיץ לחשוב על התמודדות עם גוף כמו סלקום.. אודה להתיחסותכם באופן כללי לסוגיה . תודה רבה אריאל

עשית בשכל רב

המכישר של כחשת עיסקה נהדר אחרת אתה צריך להתמודד מול חברת הענק זמן ארוך מדי כך אתה מעמיד אותם היכן שמגיע להם

למעלה