ביטחון עצמי או רגש?

אני תוהה לגבי "תכונות גלובליות"

אם למרות התכונות הגלובליות שאמורות ליצור משיכה יש גם עניין של טעם, כלומר, לא כל הנשים ימשכו לגבר שנחשב בעל התכונות האלה, כמו שלא כל הגברים ימשכו לאישה עם התכונות הגלובליות שמעוררות משיכה, לכן ציינתי שאני מקווה, או נניח, בעיניי, פיתוח התכונות האלה יעלו את הסיכויים ליצור משיכה אבל לא מובטחת ב100%.
אציין שאני מאד בעד להיות מודעים ומיומנים למה יכול ליצור משיכה וקוטביות.

ommerl

New member
זה נחמד לחשוב ככה אבל המציאות קצת אחרת

המציאות היא שיש אנשים שמצליחים עם 90 אחוז מהנשים שהם מתחילים איתן (והם עושים את זה כל הזמן). והעובדה היא שהם לא נולדו ככה. הם הגיעו לזה על ידי הרבה למידה ופיתוח עצמי.
אני כמובן לא אומר שחייבים להגיע ל- 90 אחוז, אבל אם אפשר להגיע ל- 90 אחוז סימן שזה כן גלובלי. לא 100 אחוז אגב.

אז אם את חושבת שיש מקום להעדפה אישית, העדפה אישית זה רק המודע שלנו, והוא מחזיק באחוז קטן ומעוות מאוד של המציאות.
החברה הראשונה שלי, למשל, נמשכה לגברים מזרחיים שחומים ושעירים (זה מה שהיא ידעה) ואני ההיפך המוחלט של זה. איך זה ייתכן שהיא נמשכה אליי בכל זאת? זה בגלל התכונות הגלובליות שיצרו אצלה משיכה (אני יודע בדיוק מה ומתי. היא סיפרה לי).

נשים נמשכות לגבריות. זה לחלוטין גלובלי. יש חמש תכונות גדולות גלובליות שהן גבריות, יש אותן לכל גבר אבל לא לכל אחד הן באותה עצמה ולכן כל גבר מעורר משיכה אצל אישה, פשוט לא באותה עצמה.

אני מניחה שאני לא מבינה כמוך

אבל זה נראלי מוזר לטעון ככה ולהאמין שגבר יכול למשוך 90% מהנשים ואישה יכולה למשוך 90% מהגברים עם יפתחו תכונות מגדריות גלובליות. יש גברים שלא משנה מה יעשו וכמה ישתנו לעולם לא אמשך אליהם, כמוני כל הנשים והגברים.
ויש גם כל כך הרבה סוגים שונים של אנשים והעדפות, יש מישהי שתמשך לגברים אסרטיביים וחברותיים ומישהי שתמשך לביישן ומופנם, אז מי מהם יותר גברי?
אני לא יודעת אם אנחנו אומרים אותו דבר בסופו של דבר?, בכל מקרה, בעיניי, אפשר לטעון שזה יעלה את הסיכויים ואולי בהרבה אבל להבטחה של כמעט 100% ליצור משיכה עם כל אחת/ד?

ommerl

New member
אני מבין שזה אולי מוזר ואולי אפילו מקומם

אבל אני לא אומר דברים כדי שישמעו טוב או נורמלי. אני אומר את האמת שאני מאמין בה לא משנה אם זה נשמע מוזר או לא נורמלי.
בשורה התחתונה אני לומד מניסיון של אחרים, מהניסיון של עצמי, וממקורות שונים על הנושא הזה כבר הרבה שנים (למעשה התחלתי לפני 11 שנים) והיום אני מלמד את זה.
&nbsp
רוב האנשים לא צריכים רמה של 90 אחוז הצלחה. אני רק מספר לך מה פוטנציאלית אפשרי. זה לא טיעון פילוסופי. אני יכול להגיד לך את השמות של האנשים שעושים את זה (לא שזה יעזור לך כי הם לא מפורסמים ולא ישראלים).

אני כבר לא בטוחה אם הויכוח

הוא על יעילות פיתוח התכונות שעם זה אני מסכימה או על קביעת האחוזים הנושקים למאה להצלחה.
מבחינת התכונות הגלובליות למראה- כולן ימשכו לאותו דוגמן/שחקן שנחשב בעל המראה הטוב בעולם?
האם כל אישה מרגישה בטחון כשגבר מרעיף עליה כספים או דווקא כשהוא בעל השקפת עולם כמו שלה.
בקיצור אתה טוען שכל אחד יכול למשוך כל אחת וכל אחת יכולה למשוך כל אחד?! כי לא שזה מקומם זה פשוט לא נכון וגם לא הגיוני.

אתה רוצה ללכת לכותל ולצאת מלא השראה וחיזוקים אחלה

אבל אם אתה רוצה ללכת לכותל לשים ראש על האבנים ולהגיד, אין לי שליטה כלל
והגורל פשוט יקבע אם יהיה קליק בין אם אצא מהבית עם כפכפים או שהיא תפלוט גרעפס
ברגע הלא נכון, או תגיע עם מחשוף...זה שטויות של מישהו שבוחר במודע לתת את המפתחות למשהו "בלתי מוסבר" ולא לשים ידיים על ההגה.
&nbsp
אין לך את כל הנקודות, בחיים לא יהיו. תמיד צריך (אם רוצים כמובן), ללמוד ולחפש את הדבר הבא, הידע הבא, הדבר הבא שלא ניסינו ולמדנו. על עצמנו, על המין השני, וגם בקשר עם ועל הבת זוג. אל תקח קשה מדי עצות מ"מישהי" שיצאת איתה דקה וחצי
ואולי נתנה אבחנה מדויקת ואולי אין לה מושג מה היא פולטת.
&nbsp
לפעמים החלק הכי כיפי וקשה של השליטה זה להרפות ופשוט לצאת להנות בדייט
ומהאתגר להכיר בחורה זרה...
&nbsp
לגבי המאמנים והסדנאות, אין לזה סוף. הדברים הכי בסיסיים ואנושיים כמיומנות נעלמים
עם כל דור שנולד יותר ויותר בתוך הצ'יפים והמסכים...בלי קשר ללוקש או הכללה אחרת על כולם.

שלום

כדי ליצור קשר טוב צריך לתת לאדם האחר אהבה כנה, מעשים טובים וכנים ומלים טובות וכנות, דאגה, תמיכה והתעניינות. ביטחון עצמי הוא תכונה שכדאי לשפר לטובת עצמנו.
&nbsp

שאלה כזאת מעידה על בטחון עצמי נמוך

בטחו עצמי זה פשוט להיות עצמך בלי פחד- מי שמתאים נהדר מי שלא נעבור, ברור שאין קליק עם כל אחד/ת.

למעלה