ביטלס וביץ' בויז

The Mad Hatter

New member
P:

אין סיכוי שיקנו לי דיסק ליום ההולדת. בשביל החברות שלי כל מה שאני שומעת נכנס תחת ההגדרה "מוזיקה מוזרה", אז אני מסתפקת בשרשראות וכו'. ולא התכוונתי להשמיץ את אבא שלי P:. בזכותו אני אוהבת את הביטלס ואת מונטי פייתון. פשוט יש לו נפילות (בסגנון אבבא ואיל גולן וכל זה...). והאוסף שאני ראיתי לא נראה לי שהיה מאלה שהזכרת. היו בו שירים מכל התקופות, אני חושבת. חשבתי לקנות אותו, אבל בסוף ויתרתי. אני לא אוהבת אוספים (למרות שלפעמים אין לי ברירה :/)

Miss CB

New member
אוסף עדיף מכלום...

ואלבום עדיף מאוסף
חח מוסיקה מוזרה... אני כבר עברתי את זה בזכות שטיפות המוח, הם כבר יודעים בדיוק מה ואפילו קצת אוהבים (רובם)!

ביטלמן

New member
ללד זפלין יש שירים בעלי משמעות

rain song,thank you,stairway to heaven וכו' בקיצור יש משהו מאחורי הצווחות של פלאנט (צרחות שאני מאוד אוהב...)

Miss CB

New member
לפעמים...

...אבל בד"כ לא. אנ'לא אמרתי שזה רע, שוב, זה חלק מהקסם ופלאנט אכן זמר עם עוצמה.

tin ker bell

New member
כן לד זפלין באמת טובים... גרמו לי

להתחיל לאהוב הארד רוק! אני לא חושבת שזה נכון להשוות בין שתי להקות מהפכניות כמו הביטלס ולד זפלין... צריך ליהנות משתיהן כמו שאמרת! חחחח ואגב יש לי חברה שחולללה על לד זפלין... היא בטח שם בפורום תחת הכינוי "rusty rasta"...

i love lucy

New member
נקווה שלא תכעסו

אם הרסתי לכם את השרשור... אבל מה עם הדורס? גם הם מצויינים! בכל אופן עם כל הלהקות המצויינות אני מעדיפה שירים עם משמעות ואני לא אומרת שאני יותר מידי מבינה, אבל ממה שאני יודעת, הביץ' בויז לא יכולים להעניק לי שירים כאלה... אההה ולד זפלין לא יצא לי ממש לשמוע יותר מידי... אבל אני תמיד פתוחה להצעות והמלצות...

ביטלמן

New member
הנה כמה שירים:

stairway to heaven babe i gonna leave you rain song אני לא הרחיב יותר מדי כי זה לא הפורום המתאים כל מה שאני יכול לעשות זה להפנות אותך לפורום לד זפלין אני יש שם אנשים נחמדים אני בטוח שהם יעזרו לך.

גרמה

New member
עוד אחד אחרון

since I've been loving you מתמודד רציני על השיר האהוב עליי ביותר.

tin ker bell

New member
גם הדלתות הייתה להקה מצוינת לדעתי

במיוחד בזכות הכריזמה שהעניק לה ג'ים מוריסון

ביטלמן

New member
אני חושב גם שאי אפשר להשוות בין

לד זפ לביטלס כמו שאמרת לד זפלין היא להקת רוק כבד והביטלס היא להקת רוקנ'רול. אני לא יודע מה איתכם אבל אני לא יכול להשוות בין שתי להקות העל האלו. מה שכן היו להקות שחיקו את הביטלס בסגנון מרסיבטסי כמו שלה, זו להקה בריטית אחת מישהו מכיר?

למעלה