בייבי מרקס והמונד חוברים לארמסטרונג

כבר התחילה עונת המלפפונים?

אנדראס קלודן פנוי להצעות. קלודן שמסיים את החוזה שלו השנה בטי מובייל, חיכה להצעה חדשה וטובה יותר. אבל טי מובייל עדיין לא הציעו לו, והוא רמז שהוא לא בטוח יחכה להם (הצהרות של שחקני כדורגל). אני מקווה שגרולשטיינר יגנבו אותו מהאחות הגרמנית הבכירה, זה יכניס קצת אקשן ולכלוך לענף.

shay jim

New member
אולריך

אחרי הביקורת הקשה של מנהל טי-מוביל כלפי אולריך (אחרי הטור), האם הוא יסכים להשאר שם עוד שנה ?

natyh

New member
המטומטמים האלה

צריכים להגיד לאולריך תודה רבה . הקבוצה עבדה נגדו והוא סחב אותה על הכתפיים הענקיות שלו לפודיום לבד . קלודן התמרד , בוטירו לא תפקד , ההחלטות הטקטיות היו שגויות קרן האור היחידה היה יאן שמחל על כבודו ועבד, בשבילו ובשביל אנדריאס . בשבילי אולריך הוא המנצח האמיתי של הטור הזה . לא לאנס ארמסטרונג . מבלי לשלול מארמסטרונג חלילה את ההערכה על הישגו המדהים אך לעבוד נגד הקבוצה הרבה יותר קשה מאשר עם הקבוצה . נתי

arieleco

New member
נא לדייק

קלודן לא התמרד [ להפך נאמנות של 100 אחוז], והקבוצה לא עבדה נגד אולריך, אבל הוא אכן גדול. קלודן עדיין לא סגור בטי מובייל, אבל טוני רומינגר מאמנו האישי אמר, שטי מובייל היא הבחירה הטבעית, אף אחד לא ייתן לו ללכת. אולריך עשה שולם עם גודפרוט, וכנראה הוא ממשיך שם.

natyh

New member
קלודן

עבר את אולריך בקטע ה 11 ולא ראה אותו ממטר והמשיך ישר קדימה , אם זה לא מרד מה זה ??? למה לא עמר לעבוד בשבילו , ולמשוך אותו קדימה ??? רק שאולריך לא אמר מילה נלחם בקטע 14 וקיבל את קלודן בחזרה . לדעתי אולריך למד מריס הרבה יותר ממה שאנשים מבינים , אני מוריד שוב את הכובע בפני ההצגה שלו בטור , ויש לי הרגשה שגם ווינו וקלודן . נתי

arieleco

New member
לא פייר, קלודן כמעט נקע את הצוואר

במבט לאחור כדי לראות מה קורה עם אולריך, גוריני היה איתו וניסה למשוך אותו, אבל יאן היה חצי משותק באותו יום, ואני מסכים יאן גדול, ואני אוהב אותו יותר מכל רוכב

נתי על איזה הצגה אתה מדבר?

עם כל הכבוד לאולריך (כבוד שרק יגדל אחרי ההופעה שלו באתונה) בטור דה פראנס הוא פישל ובגדול. נכון הוא ראוי לכל הכבוד על זה שהוא לא נשבר והמשיך להלחם (הוא ג'ינג'י, ג'ינג'ים לא נשברים בקלות), אבל מבחינת הופעה הוא פישל. אולריך הגיע לטור השנה כפייבוריט לניצחון, לא פייבוריט לזה שאולי יתן פייט לארמסטרונג. והתוצאה הסופית לא משקרת, הוא לא היה ראוי למקום על הפודיום. קלודן ובאסו היו יותר טובים ממנו. קלודן לא מרד, הוא עשה בדיוק מה שרוכב ברמה שלו צריך לעשות כשהכוכב הגדול מפשל, להציל את הכבוד של הקבוצה ולהוביל אותה למקום על הפודיום, זה ממש לא מרד. ההצגה של אולריך? אני לא ראיתי שום הצגה של אולריך. וההוכחה לזה היא שגם בימים הטובים שלו, הימים בהם הוא כבר היה בריא (כמה פעמים כבר שמענו את התירוץ הזה "הייתי חולה" מאולריך, כדי להסביר למה הוא תמיד נכשל בשבוע וחצי הראשונים של הטור). הוא פשוט חטף בראש מארמסטרונג גם בפרולוג, גם בהרים, גם במישור, גם בנג"ש עלייה, וגם בנג"ש ארוך (החלק החזק שלו, בו אמור להיות לו יתרון על ארמסטרונג). אז נתי חאלס עם הסיפורים על "ההצגה המדהימה" של אולריך בטור 2004, כי התוצאות מראות אחרת.

natyh

New member
לא מדויק

אולריך היה הרוכב הטוב בטור להוציא את לאנס !!! לאנס ארמסטרונג לא אנושי הוא ליגה אחרת ועדיין לא נולד הרוכב שיכול לנצח אותו . ולו פנטני היה שם אני משער כי לאנס היה לוקח דקה באלפ דואז גם עליו !!!! נתי

אם הוא היה הרוכב הכי טוב...

בטור אחרי ארמסטרונג, איך הוא סיים "רק" במקום הרביעי? אני חושב שמגיע לקלודן ולבאסו קצת יותר כבוד ממה שאתה נותן להם.

arieleco

New member
ומה עם הראס חביבך, מזמן לא דיברת

עליו ,נראה לי שהוא בונה על הנג"ש באולימפיאדה

הוא דווקא בונה על הנג"ש הזה...

29 ק"מ לפסגת הסיירה נאבדה. הראס הוא אכזבה ענקית, כי בניגוד לאולריך (ואתה יודע מה גם סימוני נכנס לקטגוריה הזו) הוא אפילו לא נלחם. מה קרה לו בטור, אין לי שמץ של מושג. אני רק מקווה שבוואלטה נראה שוב את הראס האמיתי. בכל מקרה לא זילזלתי באולריך, אבל תנו את הכבוד לקלודן ולבאסו הם פשוט היו יותר טובים. הם על הפודיום בזכות ולא בחסד. את הטענות שיש לזה שאולריך לא על הפודיום, צריך להפנות רק לאדם אחד-יאן אולריך. הוא האשם היחידי בכך, שלמרות שהוא הרוכב הכי כישרוני בדבוקה, הוא לא מצליח לממש את המתנה הענקית אותה הוא קיבל מהבורא. יש דברים שרק בודדים נולדים איתם, וחבל לראות אחד כזה שלא יודע לממש את מלוא הכישרון שיש לו.

natyh

New member
בועז אל תבנה על היראס

לעונה הזו !!! לא לנג"ש לא לוולטה לא לכלום . פשוט זה לא אותו היראס שהכרת משהו לא עובד שם . אחרת היית רואה הצגה שלו באלם דואז ואולי אפילו מקום ראשון שם. מאיו אולי יחזור לעצמו , המילטון אולי אם יגיע . לייסקה אולי ??? היראס לא יהיה אפילו בעשרה ראשונים . נתי

ההצגה של אולריך....

מה קרה לכם?? הוא אכל בוץ בפירנאים ואיבד זמן יקר (בערך את אותו מספר דקות שחלק מהמבינים ניבאו שהוא יקח על ארמסטרונג וכי המסלול יותר מתאים לו וידה ידה ידה..) כמעט הצליח לשבת באלפים איבד עוד דקה באלפ דואז ועוד כמה עשרות שניות בנג"ש הארוך שהיו שאמרו שהתאים בדיוק ליכולות של אולריך וששם יפתח על ארמסטרונג עוד דקה או שתיים..... אהההה.... היה נסיון בריחה אחד ביום אחד בו אולריך הרגיש טוב, והוא עשה את זה כנראה ממש מתוך שיעמום... לבריחה ההיא התכוונו כנראה... אולריך הוא רוכב ענק וכשרוני, וכנראה גם בן אדם חמוד (לפחות מהצורה בה הוא דיבר בכנות עם העיתונאים ויותר מזה, בצורה בה הצטלם מקריא סיפור לבת שלו החמודה...) אבל כנראה לא מחודד מספיק נפשית כדי להתמודד עם תוכנית אימונים שתביא אותו לפודיום בטור. הדבר הבולט ביותר אצל אולריך הוא כוח הרצון שגורם לו להמשיך ולהילחם, ולא לפנות לאתגרים אחרים כמו מתחרים נוספים פוטנציאלים לארמסטרונג. אני מוכן לשים את הכובע עם חתימה של סלבטורה קומסו שיש לי בארון ולהמר שבשיחה בארבע עיניים עם ארמסטרונג על איזה בירה, הוא יגיד שהאכזבה הגדולה ביותר שלו בטור האחרון הייתה מהיכולת שהראה אולריך... זה היה פשוט שידור חוזר מהטור בו קיבל בראש מפנטאני, רק שכאן אפילו בנג"ש לקחו לו דקות...

natyh

New member
ההצגה של אולריך

מקום שלישי בקטע 14 לאחר בריחה שהגיעה לדקה ותשע שניות שנפסקה מפני שפויקט נקרא אחורה , והפסיק את הבריחה שלו עם וויראנק וראסמונסן . זה היה יותר גישור מאשר בריחה וויראנק האשים את אולריך בכשלון שלו למעשה האיש שקבע היה ריס . ראסמונסן לא ברח יותר מאותו קטע , ופויקט נח . מקום ראשון בנג"ש אלפ דואז , בהצגה מדהימה , ארמסטרונג הגיע מקום אחד לפני הראשון !!! מקום ראשון בנג"ש הארוך שוב ארמסטרונג מחוץ לתחרות . בעניין ההכנה אולריך השקיע יותר מדי בטור של שוויץ כדי להוכיח שהוא מוכן , לא היה לו לאולריך הלוקסוס של לאנס להתכונן כפי שהיה רוצה ושילם את המחיר פשוט התמוטט בשבוע הראשון והשני של הטור . מכיר את המושג נבחרת ישראל טבעה בבריכה ??? אותו הדבר משקיעים הכל בהשגת המינימום ונחים באולימפידה . זה מה שקרה שם . נתי

אני קורא ולא מאמין.....אבל זה מצחיק

לפני שעושים ספקולציות על אולי ואם וידה ידה אולי כדאי לקרוא מה כתוב באתר של אולריך וטי מובייל? אולריך היה חולה בפירינאים. הוא וקלודן סיכמו שקלודן רוכב עבור עצמו ואולריך אמר (גם במסיבת העיתונאים שלאחר אותו קטע ראשון בפירינאים) כי הוא יעשה ככל יכולתו אבל שקלודן הוא המוביל של הקבוצה והוא ירכב עבורו לפני הכל. אולריך נהג בדיוק כפי שהצהיר. הוא רכב עבור קלודן באותה מידה שהוא ניסה לבצע עבור עצמו. קלודן ואולריך במערכת יחסים טובה. שוב, כדאי לקרוא מה הם כותבים האחד על השני. יותר מפעם הם הצהירו (גם במהלך ולאחר הטור) כי השני הוא חברו הטוב ביותר בקבוצה. מהצד (צופים, פרשנים, אוהדים ושאר ירקות בסיסים שבשולי גן הירק) זה היה מאוד לא נוח לראות את הרכב של טי מובייל חולף על פני אולריך כדי לגשר לקלודן (פעמיים) אבל מצידו של אולריך הטור התנהל בדיוק כפי שהוא וקלודן תיכננו בהתחשב בעובדה שארמסטרונג ובאסו היו מטפסים טובים מהם ובפיספוס של מקום אחד.

natyh

New member
אולריך היה חולה בפירניאים ???

נכון !!! למה ??? בי הוא התאמץ יותר מדי בשוויץ גוף חלש נוטה לחלות !!! סיפור של שיווי משקל בין ווירוסים ומערכת חיסונית . וכך חוזרים לטענה המקורית למה הוא חלה . איפה אולריך נתן רמז להרגשה טובה . לאחר הקטע 12 הוא אמר בריאיון היום הכל הלך לפי התוכנית במיוחד אחרי הבריחה . אנשים קראו זאת וחלק צחקו , ארמסטרונג לא צחק !!! מה הוא עשה אנחנו לא יודעים אבל אנו יודעים גם יודעים מה הוא אמר אחרי קטע 14 : ידענו שאולריך עומד לברוח ולא נכנסנו לפניקה בשום שלב !!! לי היו את אזבידו וכו" , ולבאסו היו את זה וזה , היה בינינו שילוב אינטרסים להשיג את הבריחה !!! איזה שילוב אינטרסים ??? מה איכפת ללאנס שאולריך ברח הוא לא יכל לסכן אותו ??? את התשובה אשאיר לכם . נתי

eliavt

New member
שמע נתי אתה מתחיל להשמע כמו

אנשים שעזבו אותנו לאחרונה (בלי לנקוב בשמות) - שלא היו מוכנים לשמוע שום דבר חוץ ממה שהם חושבים - וכמו שאומרים אצלנו "אל תבלבל אותי עם העובדות..." "אולריך נצח באלפ דואז לאנס הגיע לפני המקום הראשון...." - תגיד אתה קורה את מה שאתה כותב לפני שאתה לוחץ על "שלח" ???? נראה לי פשוט מגוחך לשבח את הופעתו המדהימה של אולריך (שאני באמת אוהב - בעיקר אחרי הסרט של שנה שעברה שליווה אותו בטור יחד עם קבוצת ביאנקי) ואיך הוא נלחם לבד כנגד כל הסיכויים עם מילחמות מבית וחוסר תמיכה של הקבוצה וכו' כאשר שוב צפינו בלאנס שמחסל את כולם גם בנג"ש-ים אישים (בלי העזרה של הקבוצה המדהימה שלו שרק בזכותה הוא כבר מנצח 6 שנים ברציפות) אז באמת מספיק עם הררי המילים המיותרות - אולריך - מקום כללי 4 לא ניתן להגדיר כהצלחה מסחררת (מה שכן רכיבה מעוררת כבוד בהחלט היתה - מה שלא סותר את היכולת הכללית הלא טובה שלו. אליאב

natyh

New member
הומור

אל תתבלבל לאנס טוב בשתי דרגות מכל אחד אחר , ואני לא סופר אותו מתוך הערכה . פשוט היום לאנס הגיע למעמד כזה שהוא גדול יותר מכל מירוץ בו הוא משתתף מעמד כזה לא היה לאף רוכב אף פעם . אחריו אולריך וכל היתר . נתי

בקשר לבריחה של אולריך בטור

באמת היא הייתה בריחה מרשימה אבל במרוצי אופניים אי אפשר להגיד אם לא היו שולחים את הרוכב הזה חזרה אז המרוץ היה מסתיים אחרת. כי דבר ראשון- אף אחד לא יכול לדעת איך המירוץ היה נגמר ודבר שני - זה חלק מהדינמיקה של מירוצים. גם לאנס ארמסטרונג הגדול הגיע לפני שנה למירוץ ליאז'-בסטון-ליאז' במטרה מוצהרת לנצח במירוץ. הוא גם נכנס לבריחה מבטיחה ועשה שם עבודה קשה ולא היה רחוק מהנצחון. לרוע מזלו ל-CSC היו 2 רוכבים חזקים בדבוקה המדולדלת שנשארה במירוץ (נדמה לי שססטרה וסורנסון) שהחזירו את הבריחה ואפשרו להמילטון לברוח ולנצח. אחרי המירוץ לא שמענו שום תלונה מארמסטרונג על זה שהוא עשה את רוב העבודה בבריחה ובגלל זה הפסיד במירוץ. גם הרוכבים הגדולים מקבלים החלטות לפי תמונת המצב במירוץ אבל לא תמיד הקריאה שלהם מדויקת ומתגשמת. גם אולריך לא התלונן על מה שקרה שם והצדיק את יינס פוקט.

למעלה