בייבי מרקס והמונד חוברים לארמסטרונג

דבר מעניין מהל.ב.ל 2003...

הרוכב שהיה עם ארמסטרונג בבריחה היה אקסל מרקס. הבייבי נתן לארמסטרונג לעשות את רוב העבודה בבריחה, ולארמסטרונג נגמר הכוח בסוף. והינה השבוע ארמסטרונג מראה שהוא לא שומר טינה, והבייבי חותם בדיסקאברי.

shay jim

New member
ארמסטרונג ומרקס

ארמסטרונג לא שומר טינה .נכון. הוא ספורטאי ענק , מפוקס על המטרה שלו , ואם לדעתו להחתים את מרקס זה מהלך שיתרום לו (לארמסטרונג ) הוא יעשה כל מה שביכולתו כדי שמהלך כזה יתממש , ללא שום התחשבנויות .

מה לא שומר טינה../images/Emo6.gif

אם כבר אז ארמסטרונג מחזיר טובה. אדי מרקס הוא אחד מהאבות הרוחנים של ארמסטרונג. אם אני זוכר נכון וייתכן כי המעבר החוזר על הספר בלבל אותי לגמרי (נסו אתם לתקן תרגום בדד ליין של שלושה ימים
) ארמסטרונג גם כתב על זה משהוא בספר.

cerevelo

New member
לא מדויק

בבריחה היו מרקס,גלוסמר ומורני.בשלב מסוים מרקס ברח לשנים האחרים,ואת המירדף אחריו הוביל לאנס בכבודו ובעצמו.(מרקס "ניתפס"13 ק"מ לסיום) לאחר המרוץ הישתלח אבא אדי קשות בלאנס,אך לאחר מספר ימים היתרצה "וסלח" ללאנס על ניסיונו לנצה ב lbl.

shay jim

New member
אולריך

אחרי הביקורת הקשה של מנהל טי-מוביל כלפי אולריך (אחרי הטור), האם הוא יסכים להשאר שם עוד שנה ?

ואם כבר עונת המלפפונים...

מעניין לראות כיצד יעשו הסופר -ספרינטרים בעונת המלפפונים. ע"פ חוקי הפרו-טור הדרוג העולמי הולך להשתנות מקצה לקצה, אם רוכב כמו פטאקי נמצא בשנים האחרונות בחמישייה הראשונה של דרוג ה-UCI. בפרו-טור הוא לא יצליח להיות ב-2 העשריות הראשנות של הדרוג. שיטת הדרוג בפרו-טור: מנצח דרוג כללי בטור-100 נקודות מנצח דרוג כללי בג'ירו ובוואלטה-85 נקודות מרוצי שהיו השנה שייכים לגביע העולמי-50 נקודות מרוצי קטעים-50 נקודות חד יומי-40 נקודות ניצחון בקטע בגרנד טור-3 נקודות ניצחון בקטע במרוץ קטעים-1 נקודה בגלל שיטת הדרוג הזו, לא בטוח שכדאי לקבוצות להשקיע כל כך הרבה בספרינטרים. רוכב שבסופו של דבר לא מעניק יותר מדי נקודות לקבוצה, ויכול להיות שהספרינטרים יצטרכו לרדת קצת בסכומים שהם קיבלו בשנים האחרונות.

בייבי מרקס והמונד חוברים לארמסטרונג

לאחר שרכשו את פופו נרכשו גם אקסל מרקס ורוג'ר המונד. מרקס וארמסטרונג רכבו יחד במוטורולה לפני 11-12 שנים (לפני הסרטן של ארממסטרונג). המונד הוא האלוף הבריטי שסיים שלישי בפריס רובא ושישי בגנט וולגם. נכון לעכשיו זה בגדר שמועה אבל לפני שינה דידג אותי לשתף אותכם. (מה אתם מרימים גבה גם אני חוטא בשינה מוקדמת לעיתים).

האם ברוניל בונה קבוצה חזקה יותר

לקלאסיקות?? אני מהמר שכן וממשיך אפילו יותר רחוק... ארמסטרונג כבר אמר פעם באיזה ראיון שהוא לוטש עיניו ליותר נצחונות בחד יומיים....

אם בייבי מרקס עוזב את לוטו-דומו...

זה אומר שגם אבא אדי עוזב אותם? יכול להיות שאדי מרקס יפסיק לתמוך בקבוצה? ויכול להיות שלוטו תפסיק לרכב על אופני מרקס?

arieleco

New member
ואולי אוואנס יחליף אותו בלוטו

לאחר שנתיים של פציעות, אכזבות ופליטות פה בטי מובייל.

מ-2005 כבר אין לוטו דומו

אם הבנתי נכון, לקראת הפרו-טור מתארגנת קבוצה חדשה שנקראית אומגה פרמה משהו ושחלק גדול מהרוכבים של לוטו דומו ירכבו שם. אני לא יודע אם אוונס מדבר איתם או שזה רק משאלת לב, אבל הגיע הזמן שהקבוצות הבלגיות יקחו ברצינות גם את הגרנד-טורס ויחתימו רוכבים שמסוגלים להתמודד על הנצחון בדרוג הכללי.

ועם איזה אופניים הם ירכבו?

הם ימשיכו עם מרקס או יחליפו חברה. הפרו טור מתחיל לקרום עור וגידים, וכבר אנחנו רואים מהפכות בתפיסה של הקבוצות. דיסקאברי מתחילה לחשוב על עוד דברים מלבד הטור (פופו לג'ירו, אזבדו או בלטרן לוואלטה, המונד ובייבי לקלאסיקות). הקבוצות הבלגיות (זה לא משנה עם לוטו תחליף שם, זו אותה קבוצה עם שם אחר. נראה לי שהמנהלים של הקבוצה נשארים) חושבות על רוכבים לגרנד טורס (בעיקר קוויק סטפ: אלוף העולם מייקל רוג'רס, מארקדו, וויראנק למרות שהוא הצהיר שהוא לא רוכב יותר בטור). נראה לי שהקבוצות האיטלקיות עומדות להודות שהן מפסידות במלחמה (נגד הקמת הפרו טור), והן יתחילו להתחמש ולבנות קבוצות. בינתיים סאקו ופאסה עדיין לא נרשמו לטור (אלא אם כן זה היה במהלך הטור ולא ראיתי את זה), והגיע הזמן שהן יתפסו את המקום שלהן לפני שהוא ייתפס על ידי קבוצות אחרות. לאיטלקים אמורים להיות 4 קבוצות, וההגיון אומר שאלו אמורות להיות: סאקו, פאסה ולאמפרה. אלסיו-ביאנקי וויני ק. אמורים להתחרות על המקום הרביעי.

Mont Ventoux

New member
הקבוצות הבלגיות והאיטלקיות לפרו-טור

הבלגיות - עושה רושם שמדובר בשתי קבוצות מאותו בית אב. מצד אחד אומגה פארמה כספונסרית עיקרית חוברת ללוטו ומצד שני קוויק-סטפ ספונסרית עיקרית עם דויטמון (שהיא בבעלות אומגה פארמה). לקבוצת אומגה פארמה יגיעו כנראה פליטי לוטו-דומו יחד עם עוד כמה מרלאקס-בודיסול הספרדית. חב' בודיסול ברסטור וחב' דויטמון הן שתיהן חב' בת או חטיבות של החב' הבינלאומית אומגה פארמה. כמובן שפטריק לפבוורה המנהל גם את קוויק-סטפ-דויטמון וגם את רלאקס-בודיסול בוחש בקלחת. אומגה פארמה - איזו חברה זו בדיוק? אהמ.. חברה פרמצטית כמובן. איטליה - להזכירכם, ה-uci נתן ארכה למועד רישום הקבוצות לפרו-טור עד ה-15 באוגוסט, שזה מאפשר לאיטלקים להתארגן. בנתיים פורסם כי תקום קבוצה איטלקית חדשה בשם ליקואיגאס (Liquigas) בניהולו של רוברטו דמיאני. השמועות אומרות כי גרצלי וצ'וני עשויים לעבור לשם. לדעתי, ספק אם ויני-קלדירולה ואלסיו-ביאנקי יכנסו לפרו-טור, אבל צריך לראות איזה קומבינות האיטלקים יצליחו לתפור. ועוד בענייני דיסקאברי - אכן עושה רושם שהם רוכשים שחקני חיזוק לקלאסיקות ולג'ירו. לקטיגוריית הקלאסיקות נכנס גם לייף הוסט, שלפי השמועות נרכש על ידם. לא ברור עדיין איזה אמריקאים יחזיקו את הקבוצה (למעט ל.א. והינקאפי).

ido mazor

New member
ליקוויגאס זה שם חדש-ישן באופניים

עד לפני מספר שנים (2001 נדמה לי) היתה בפלוטון קבוצה בשם LIQUIGAS - PATA, אם אני לא טועה הקבוצה היתה בדרג הראשון. הרוכבים המובילים שלה היו דווידה רבלין, סרגיי הונצ'אר ומרקו זנוטי. ויעידו מכנסי הרכיבה של אשתי...

Mont Ventoux

New member
../images/Emo45.gif

ליקואיגאז (Liquigas)- נכון. הקבוצה הזו עם Pata רצה כמה שנים ולפני כן הם היו ספונסרי משנה ל-Brescialat. גם אחרי שליקואיגאז קיפלו את הקבוצה בסוף 2001 (כשמובחריה נחטפו ע"י פאסה בורטולו וגרולשטיינר) הם המשיכו להיות מעורבים כנותני חסות בענף, אז בוא נגיד שנסיון וקשרים יש.

בייבי מרקס עוד צריך להוכיח שהוא של

אדי, ולא של החלבן אולי "שיטות האימונים" המתקדמות שלהם יעשו את הבלתי אפשרי

למעלה