ביינום ימטומטם הרסת לנו את המשחק!!!!!

אבי83808

New member
מה יהיה עם מכבי?

היא עוד פעם הפסידה בליגה והפעם לגליל, מה יהיה איתם??? איך שהם משחקים לא מגיע להם להגע לפיינל פור הישראלי ואני חושב שמגיע להפועל חולון לקחת ת'גביע.

זה נכון מה ששמעתי שגליל ניצחה היום?

זה חלום או מציאות?! לא ראיתי היום תמשחק אז מי יתקצר לי אותו?

סוף סוף משחק שמכבי בתמונה כמו שצריך

תוצאת מחצית: 51:40 למכבי-יש! אתם מבינים לאיזה מצב הגענו שמכבי ביתרון על איזו קבוצת תחתית ואנחנו מאושרים

נמשל

New member
פעם ראשונה אולי שפשוט העדפתי שקטש ינצח

ושמכבי תפסיד. אולי משהו יעיר את הקבוצה הזו, את המנהלים שלה שיבינו שיש בור עמוק עמוק בסגל הזה, באיכות השחקנים, פיזית ומנטלית, ובעיקר באיכותיות של המאמן שלה, מאמן טוב אבל פשוט לא מספיק טוב למכבי.

אבי83808

New member
זה מציאות

אני גם לא ראיתי אותו וממה שקראתי גם לא היה שווה לראות אותו. הם נראה לי נצחו 77-72

לא הבנת!!!

אבל אם תסתכל בשעה זה השעה שבה היינה במחצית וזה היה נראה שמכבי תקח אני ממש מתנצל אם חשבת שאני בא לקנטר! יאלה מכבי!

Carmelo Anthony

New member
מה כולכם נדלקתם?

לא שמעתם על המושג "נאחס"? נושא שטותי לפתח עליו דיון

יו45

New member
הסגל הוא לא הבעיה

מי שמעדיף את ביינום על הלפרין הוא הבעיה . מדובר פה בהחלטה מודעת ללכת עם החברה עם הביצים ולוותר על שחקני הכדורסל , החלטה אומללה. את הסגל חייבים להשאיר , עם רכז טוב ועם הפצועים שיחזרו נתמודד שנה הבאה על אליפות אירופה , זה פשע לפספס את זה.

צביקה חייב להחזיר את המפתחות ומהר.

מכבי לא מתפקדת בליגה, ההצלחה באירופה סינוורה את האנשים, צביקה הפסיד יותר משחקים מקטש בליגה, כולל את הגביע וגנב מירושלים משחק לפני שלושה שבועות. אבוי לנו אם יתנו לו את המפתחות לעונה הבאה גם אם יצליח להביא השנה אליפות.לוזר אין מילה אחרת במצב הקיים אלי קנטי כבר עדיף עליו הלפרין זה לא מנהיג בורח מהכדור בשעת אמת.

סטאר 26

New member
צודק.צביקה הסגן הכי טוב שיש.

תמיד מגיע לבאר ולא שותה.הקבוצה הנוכחית מבזה אותנו בליגה כבר קטש היה עדיף.ייאללה דיויד בלאט מהר להחתים אותו.

ilovenewyork

New member
גליל היתה צריכה לנצח כדי להישאר בליגה

מכבי נמצאת בפיינל פור לא משנה מה תהיה התוצאה למכבי וגליל יש קשרים מסורתיים בין הקבוצות מכבי צריכה גליל שנמצאת בליגת העל - כחממה לשחקנים .

אבי83808

New member
נכון

אבל מכבי בכלל לא שיחקה וגם אם הם יהיו בפיינל פור לא בטוח בכלל שהם ינצחו. גליל ראתה שמכבי לא משחקת והם ניצלו את זה.

ביינום ימטומטם הרסת לנו את המשחק!!!!!

86:81 לאשקלון בגלל עבירת תוקף מטופשת של ביינום, נשאר 2 דקות ורבע

Carmelo Anthony

New member
שיפוט מחורבן!!

ומשחק עוד יותר! שום קבוצתיות מצד מכבי, כולם שיחקו אנמי לחלוטין ולאשקלון הגיע לנצח, השופט הקירח שאני אשמח אם שמר יגיד לי את שמו יצא מניאק במשחק הזה, שריקות טיפשיות ואנטי-מכביזם מובהק.

למעלה