ביינום ימטומטם הרסת לנו את המשחק!!!!!

שומו

New member
אני לא מבין בשופטים בליגה הישראלית.

מה שכן, השופטים במשחק היו יערי רייניש (נראה לי שהוא קירח), אסף אוברלנדר ואלעד אשכנזי .

Carmelo Anthony

New member
תודה

רייניש, הנקמה בדרך....

ilovenewyork

New member
נדמה לי שרייניש שפט בגמר הגביע

ושוב פעם מכבי היתה ברבע רביעי קטשרףסטופלי ולמה גארסיה לא שיחק במחצית השניה ?

שומו

New member
גארסיה לא שיחק אתמול בכלל.

וכן, רייניש שפט בגמר הגביע.

lb22

New member
הסיבה היחידה שמכבי שוב הפסידה...

היא צביקה שרף. טענתי ואני עוד אטען שהוא לא צריך להיות פה. הוא לא היה טוב בפיינל פור (והייתי שם וראיתי במו עיני לצערי) , והיום הוא שוב שיחק משחקי אגו ? בסדר גארסיה היה פצוע ולא התלבש אבל יש לך שחקנים כמו בלות' , בורשטין , אליהו , אפילו מקל משהו מה הבעיה שלו לתת כמה דקות בודדות לאחד מהם .... אבל שרף יאכל את הדייסה שהוא מבשל לעצמו.

Carmelo Anthony

New member
../images/Emo45.gif

מילה במילה מה שאני חושב על המשחק אתמול, אז חבל שאני אוסיף עוד הודעה, כתבת את זה פשוט מושלם.

מיטלוש8

New member
העיקר שיש את מי להאשים...../images/Emo4.gif

מכבי פשוט גרועים, אני אפילו לא יודעת מי אשם- המאמן או השחקנים, או כולם ביחד, אבל דבר כזה לא ראינו פה כבר שנים, תודו...

אבי83808

New member
מה יהיה עם מכבי?

עוד משחק הם מפסידים?! אני חושב שזה בעיה גם בצביקה וגם בשחקנים. אני חושב שצביקה לא ימשיך בעונה הבאה.הפסד רביעי או חמישי ברצינות איך אפשר??? צריך לשבת על הקבוצה רציני לקראת העונה הבאה.

לצערי אני מסכים עם הרוב

צביקה שרף צריך וחייב לשלם את מחיר הכשלונות בליגה , להביא 2 שחקנים כמו מגל ודה רוסה ולא לשתף אותם ? אז בשביל מה הבאתם אותם ? למה רוטציה כזאת קצרה בניהול המשחק ?? אני לא יודע אם נקח אליפות השנה אבל משהו חייב להשתנות ! אסור לקבל את חולון בחצי גמר .

אם תסתכלו בסטטיסטיקת המשחק אתמול

תראו שאשקלון תפרה לנו 10 שלשות, ומכבי רק 6 עלובים... 16 איבודי כדור בערך לעומת פחות מ10 אצלהם. לדעתי משחק עם פחות מ10 שלשות שלנו זה הפסד ודאי! גם מול צסקא ההגנתית בקושי שמנו כמה שלשות בודדות והם שמו הרבה יותר, וגם אפילו כמה רצופות.. השחקנים שלנו אפאתים, קפואים וחסרי ביטחון.. וגם הלפרין נראה כאילו עוד לא התעורר מתרדמת החורף שלו

משהו לא דופק לא עובד

לא מצליח להבין רוטציה כ"כ קטנה של שחקנים ? לא מצליח להבין איך בחור כמו יעקוסי לוקח לך ריבאונדים ? בליגה השנה אנחנו נראים כמו חרא לא יודע מה יהיה .

יו45

New member
כשאין קלעי 3 לא קולעים שלשות

הקלע הבכיר (יותם הלפרין) של מכבי נמצא בבור מנטלי עמוק כי צביקה גבר והעביר אותו סדרת חינוך בשלב הקריטי של העונה , בלות` כמעט ולא רואה פרקט כי כספי שמתפרע על המגרש מתאים יותר לקונספציה של שרף , שארפ לא כשיר במאת האחוזים וגם כשכן שרף מעדיף משום מה שחקנים אחרים וכך מכבי נשארת בלי אף קלע 3 טבעי וככה זה נראה. דווקא אתמול צביקה התחיל ללכת לכיוון הנכון כשהוא נותן להלפרין דקות רבות למרות ההחטאות , רק ככה הוא יחזור לעצמו , נתן לניקולה הרבה דקות והוא החזיר לו במשחק נהדר . עכשיו צריך להעיף את כספי לספסל לעלות בחמישיה עם טל וניקולה המנוסים , מוריס , בלותנטאל שלא מפחד מכלום כמו כספי אבל בניגוד לכספי הוא מסוגל לקלוע משלוש והלפרין שהוא השחקן החשוב ביותר של מכבי. חייבים כרגע שחקנים מנוסים שכבר עברו הכול ולא ילדים כמו ביינום , כספי , בטיסטה שמאבדים את הראש.

כספי בראשיתו היה גם קלע שלשות תותח

לבעלי הזיכרון הקצר.. בלותנטאל מול צסקא זרק הרבה ל3 אבל מה לעשות לא נכנס.. זה לא יתכן ששחקנים בינונים קולעים לנו שלשות רצופות מול הפרצוף ואנחנו אוכלים ת`לב..

שימי1984

New member
אני לא מבין את מכבי השנה

כאילו הם אפאתים מאז ההפסד לצסק"א כאילו הם בתוך בועה שלקחו את ההפסד מאוד קשה ושהם מאבדים כדור עם שטויות והכדור לא נכנס לסל, וזה לא רק ביינום זה כולם השחקנים חודרים לסל והכדור לא נכנס היה מקרה שכספי חדר לסל הכדור הסתובב על הטבעת ופשוט לא נכנס, איזה מבאס היו הרבה מקרים כאלה

princes15

New member
בד"כ אני אוהבת את האופן שביינום משחק-

מרגיש חופשי זה לגמרי לבד על המגרש, כל עוד מכבי מנצחת. אבל האופי שלו הופך לדבר שלילי כשהם מפסידים. לא ייאמן, הפסד לאשקלון! הקבוצה התחתית של התחתית. מכבי אבודה השנה.

לפני שאנחנו צולבים אותם

בכל מקרה נהיה בפיינל פור השנה ,השאלה איך נגיע לשם ..יכול להיות שהדרך לא הכי טובה אבל המטרה היא החשובה מכל ,שנה הבאה נתקן .

למעלה