בילוי בלי ילדים

אני חייבת להגיב לזה !!!!!!!!!!!!!!

סליחה ?! מה אתם מצפים שאנשים בלי ילדים יישבו בבית ולא ייילכו למסעדות ובתי קפה ?? מילא קולנוע והצגות שבהם תינוק בוכה מפריע , אבל בכל הפעמים שהלכתי עם התינוק שלי למסעדות ובתי קפה , הוא לא פלט על אף אחד ולא עשה רעש יותר מידי כי אני דאגתי להרגיע אותו , זו אפילו אמירה גזענית : אולי ישימו שלטים " אין כניסה לתינוקות " וכל האימהות שרוצות לצאת עם התינוקות שלהן יישבו בבית ?? מה זה ? ! פורום לשונאי תינוקות ??? אני ממש מאוכזבת מכן , יצא לי שראיתי את הפורום כמה פעמים וממש הזהיתי איתכן והבנתי אתכן על אי רצונכן להביא ילדים לעולם - זכותכן המלאה לגמרי !!, אבל מכאן עד לעודד מקומות שלא להכניס תינוקות , נו באמת ...........

inbal76

New member
הריונית,

מה רע בכך שיהיו גם מקומות בילוי למבוגרים בלבד? הכוונה איננה לאסור כניסת ילדים לכל המסעדות או בתי הקפה, ואין לך כל סיבה לחשוש מהתפתחות כזאת. הרי הורים ותינוקות יהיו תמיד לרוב, ולכן תמיד יהיו קהל יעד, ואיפה שיש לקוחות פוטנציאליים יהיה תמיד מי שישמח למכור להם. הכוונה היא רק שלצד המקומות הרגילים, יהיו גם מקומות המיועדים למי שרוצה בלי. כמו קומת העסקים באותו מלון מדובר. והרי לא סגרו את כל המלון, או את כל המלונות בכלל, בפני ילדים. רק הקצו מקום אלטרנטיבי למי שמעוניין. אין כל סיבה להרגיש מאויימת. והרי גם את יודעת ומסכימה שיש מקומות שאינם מתאימים לילדים קטנים. הרי לא היה עולה בדעתך לבוא עם תינוק ל... קונצרט, נניח, נכון? אז את בוודאי יכולה להבין שיש אנשים שבשביל לאכול בנחת ובנעימים רוצים קצת שקט. מה הקשר לשנאת תינוקות? אני בטוחה שגם הורים לילדים, מן הסתם אפילו את, תרצי מידי פעם בפעם לצאת לבילוי עם בן זוגך, בלי הילדים, להרגע ולנוח, ותעדיפי לעשות זאת במקום שקט ונינוח. אז מה האסון הגדול שיהיו גם מסעדות כאלה? באמת שאין כאן סיבה להזדעק ולהבהל כל כך.

יא חתיכת קקה

הלוואי שלא יכניסו אותך לאף מסעדה ואם כבר תכנס הלוואי שאני יהיה שם והילדה שלי תקיא לך בצלחת אני ממש לא קולטת איך אתם כאלו אכזריים לגבי ילדים אם אתם לא רוצים להביא ילדים לעולם בעייה שלכם אבל גם אם כבר אחרים הביאו ילדים אז אל תלכלכו יאאא זבלים ונ.ב אמאאאאאאא שלכם טרולית

cottoneyejoe

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

קבל/י חיזוק! תאכלס אמא שלהן לא אהבה אותן מספיק כשהן היו קטנות, ובאמת אין להן מה להציע כאימהות בסך הכל, עכשיו אני מבין...

למעלה