חפירת טינה פיי יומית
כן כן אני מודעת לזה שאני בת 12 טיפוסית עם אובססיה חדשה כל יומיים. אתם מכירים אותי כבר כמה שנים והיה לכם מספיק זמן להתרגל! אז הס! בכל אופו כיוון שאני כל היום בבית ומשעמם לי נכנסתי ליוטיוב כדי לצפות בקצת ראיונות איתה ונתקפתי מזה נוסטלגיה לעונות הישנות של SNL עם טינה, ורייצ'ל דראץ'
ואיימי פולר
וג'ימי פאלון
וכל היתר. עכשיו כל אלה שיש שם הם סתם איכסים
אני ווי איכשהו הגעתי לאיזה כתבה כזו הזויה של איזה בחור שוחר קונספירציות שהחליט שבגלל הצלקת של טינה, היא התחתנה עם בעלה שנמוך ממנה ב-10 ס"מ! (בעלה הוא 153, כמוני. מה שהופך אותה לאישה יותר ראויה. היא כבר אוהבת גמדים אז זה אחלה
) בכל אופן, חייבת להודות שבכלל לא שמתי לב שיש לה צלקת עד לאותה כתבה ואז נכנסתי לגוגל כדי לחפש תמונות שלה שרואים בהן את הצלקת וגיליתי, שבמשך המון המון זמן שאלו אותה למה יש לה צלקת, והיא לא הסכימה לדבר על זה ורק אמרה שזה קרה בילדותה. מאז צצו מלא סיפורי קונספירציות על התעללויות, וכאלה סיפורים שלא יביישו את מרטינה מקברייד. בכל אופן לפניי איזה 3 שנים, במהלך ראיון לפיפול מגזין, היא החליטה לספר את סיפורה. היא סיפרה שכשהייתה בת 5 ישבה על המרפסת מחוץ לביתה, ואיזה סטרנג'ר בא אליה אאוט אוף נו-וור עם סכין, וחתך אותה בלחי :| היא סיפרה שבהתחלה לא הבינה שחתכו אותה וחשבה שהוא צייר עליה עם עט או משהו. לונג סטורי שורט, באתר הזה הבחור שכותב שם הביא בהתחלה דוגמה של התוכנית 20/20 שעשו איזה ספיישל בו לקחו 5 גברים בגבהים שונים וביקשו מנשים שונות לבחור עם איזה גבר הם היו רוצים לצאת. כל הנשים בחרו בגברים הגבוהים. אח"כ סיפרו להם שהגבר בגובה 160 (3 5') הוא רופא ובסט סלינג סופר, ועדין הנשים בחרו בגברים הגבוהים יותר. אח"כ אמרו להן שהגבר הנמוך, הוא מיליונר, אבל הנשים עדין העדיפו את הגברים הגבוהים. לבסוף שאלו אותן, מה היה גורם לכן להעדיף גבר בגובה 160? אחת מהן אמרה, שאם הארבעה האחרים היו רוצחים, היא הייתה בוחרת בגבר הנמוך. ואז הבחור באתר חופר על זה שנשים מעדיפות גברים גבוהים כי הם משרים תחושת ביטחון ובלה בלה בלה וטינה כנראה, בגלל טראומת הילדות הקשה שעברה, מקשרת גבר גבוה כתוקף, ולא מרגישה בטוחה בחברתו. לכן בחרה לצאת עם גבר שנמוך ממנה בעשרה ס"מ, וככה היא לא מרגישה מאוימת. וכמובן שיש עוד כל מיני שטויות שהוא מוסיף כדי לתמוך בתיאוריה שלו כמו העובדה שטינה סיפרה שעד גיל 24 היא הייתה בתולה ואז היא הכירה את מי שעתיד להיות בעלה ובעצם הוא הגבר הראשון והיחיד שהיא שכבה איתו. (כעבור 7 שנים כשהייתה בת 31 הם התחתנו) ומבחינת כותב האתר, זה שבחורה נאה כמו טינה נשארה בתולה עד גיל 24, מחזק את העובדה שיש לה פחד מגברים גבוהים וכל מיני שטויות אחרות. זה היה מזה ארוך, ואני לא מאמינה שישבתי לקרוא את הכל. אבל אם בא לכם גם לבזבז איזה חצי שעה מחייכם על השטות הזו, אתם מוזמנים להיכנס לכאן
http://www.talltask.com/blog/tina-fey-scar-short-husband-25.html יש שם גם תמונת פוטו רצח מטרידה שלה שבה ניתן לראות את הצלקת. בכל אופן מה נראה לכם? הייתם מסכימים לצאת עם מישהו/מישהי שנמוכים מכם בצורה משמעותית? אני יודעת שס"מ או שניים לא מפריעים לכל אחד אבל תחשבו ש-10 ס"מ (ביחוד אם אתן אוהבות ללכת עם עקבים או כל נעל שתיתן לכם פלוס של כמה ס"מ בודדים) זה המון! תיאוריות קונספירציה זה כיף אז בואו נדחף לזרים מוחלטים לחיים ונקבע אם לדעתנו לטינה יש פאטיש לגמדים או שבאמת יש לה טראומה מאנשים עם חזות גברית/מאיימת/מגוננת?