בילוי רומנטי בצימר מפנק ב-

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"ילד בן 3 שהשליך עליו צלחת או משהו" נשמע כמו תסריט מהחיים שלי

Guncrazy

New member
אגב סתם משהו שחשבתי עליו כרגע

אומנם הצלקת ממוקמת במקום שבאמת אפשר להתבלבל ולחשוב שמדובר בקמט הבעה אבל תחשבו שאם היא נחתכה בגיל 5 ועכשיו היא כבר בת 40 ועדין יש לה צלקת די ברורה, החתך הראשוני היה חייב להיות ממש עמוק! עד גיל 8 לערך, חבלות פיזיות אצל ילדים נעלמות בצורה אבסולוטית יותר מאשר אצל אדם מבוגר בגלל תהליך הגדילה. שזה דבר מובן מאליו. זה כמו שתינוקות שנופלים ונחבלים בברכיים כל יומיים בערך, אף פעם לא נותרים עם צלקות משמעותיות. לעומת אדם בוגר שימעד ויחבל בברכו וסביר להניח שיאלץ לחיות עם הצלקת עד סוף ימיו. בגיל 5 זה גיל יחסית מבוגר לילד אך עדין גיל שבו צלקות מתאחות כמעט לחלוטין. במיוחד בפנים. אם נותרה לה צלקת כזו זה מעיד על חתך ממש מסיבי שלא אתפלא אם הצריך תפרים. קיבלתי עור ברווז רק מהמחשבה על זה. יש לי צמרמורות בכל הגוף
מסכנה

LeAnnDylan

Well-known member
נכון!!

וואי זה מזכיר לי שבתחילת השנה אחת הילדות בגן נפלה בחצר והתרסקה על הפנים והיו לי מלא חתכים ענקים על הפנים והיא נראתה כמו פרסומת למכון לנשים מוכות של אם לא תספרי זה לא יגמר. ותוך איזה פחות משבוע לא היה לה שום זכר לנפילה!

וואו זה כל כך נכון!

גם אם מסתכלים מקרוב רואים שאומנם זו צלקת ישנה אבל היא די עמוקה מה שמעיד על באמת חתך עמוק מאוד. זה נוראי. תחשבו שהילדה שלכם תיכנס איזה יום אחד הביתה עם כל הפרצוף מדמם ותגיד לכם שאיזה זר ניגש אליה ופשוט חתך לה את הפנים. זה פשוט לא נתפס החולניות של אנשים.

LeAnnDylan

Well-known member
והנה היא ובעלה

אני צריכה לעשות פוטושופ כזה ולהשתיל את הפרצוף שלי שם לידה. אולי זה יעזור לה לבהין שנועדנו אחת לשניה

Guncrazy

New member
זה משהו שהייתי רוצה לראות../images/Emo6.gif

אני חושבת שאתן יכולות להיות זוג מוצלח

LeAnnDylan

Well-known member
מה את משחקת אותה

"אם יש לו דברים שמפצים" עלק
תכתבי אם יש לה דברים שמפצים;; עכשיו כיוון שכולנו יודעות שכולכן לאסביוט. האם הייתי יוצאות עם נקבה נמוכה מכן? נכון שהתשובה היא כן? ג'יז אתן כאלה שוביניסטיות

LeAnnDylan

Well-known member
חחחחחחחח

צריך להפוך את המשפט של טינה למשפט הפורום. "יו קאנט בי גיי פור ג'סט וואן פרסון, אנלס יור א ליידי אנד יו מיט דרורית"

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני בעד. את יכולה להוסיף את זה להודעת הפתיחה של הפורום מתחת לברוכים הבאים לפורום קאנטרי פופ.

למעלה